- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.001
Kadın laftan anlamıyor terbitesiz resmen ben pazara gittim ordan da anneme gittim akşam eşim geldi onla eve geldim bunlarda aşağıdaymış oğluyla bnm poşetlerim vardı önden eve çıktım eşim bi daha inip cıktı eşyaları taşıyordu 5 dk sonra yukarı cıktı sağa sola bakındı aa oğlum bn dayimi gördüm özge yoktu dedi bana şimdi buna ne dersinDaha çok yenisiniz☺
görümce leri nasıl alistirisan öyle gider, eşine de böyle şeyleri anlatma derim tecrübe yani. yine de Rahatsız olunca dile getir ama ayrıntıları sen çöz
Erkekmi kardeşinBizimde 4 bucuk yas var o hala benim gözümde kücük kuzu sankiabla olmak baska bisey ya .. anliyorum seni
Allah ın izniyle birşey olmaz korkma canım. Sen stres sıkıntı yapma ve güzel şeyler düşünHayırlısıyla kucağına alırsın canım benimde ilk ama daha önce dusuklerim var ve bunda da tehlikem var çok korkuyorum birsey olacak diye
Evet :)Erkekmi kardeşin
Sen çok iyi anlarsın beniEvet :)
Aynen :) cok baska bi duygu ya ablalik duygusu böyle sanki hala savunmasiz bir cocuk gibi onu koruma ic güdüsü var icimde herseye herkese karsiSen çok iyi anlarsın beni
Gerçekten öyle o askere gitti benim psikolojim bozuldu onun sevdiği yemek önüme gelince yemezdim işyerinde bana çok kızıyorlardı çocuğa askerlik yaptirmiyorsun diyeAynen :) cok baska bi duygu ya ablalik duygusu böyle sanki hala savunmasiz bir cocuk gibi onu koruma ic güdüsü var icimde herseye herkese karsi
Evet aynen öyle o yiyemiyorsa sende yiyemiyorsun bogazindsn gecmiyor .. Allahtan kardesimin askerlik durumu falan yok o bakimdan rahatimGerçekten öyle o askere gitti benim psikolojim bozuldu onun sevdiği yemek önüme gelince yemezdim işyerinde bana çok kızıyorlardı çocuğa askerlik yaptirmiyorsun diye
Benim eşimde nazlı ismini çok istiyor erkek olursa ya ömrüm yada OğulcanNazlı ismini bende çok ama çok seviyorum ❤ kısmet maviyeymis ama bir kızım daha olursa nazlı olur kesinlikle ❤
Benimkide bitirdi çok şükür, iznini düğünüme saklamıştı komutanı izin vermeye yanaşmıyordu ben iki gün o izin kağıdını imzalatana kadar neler çektim anlatamam kabus doluydu gözümün yaşı hiç dinmiyordu istemsiz akıyordu artıkEvet aynen öyle o yiyemiyorsa sende yiyemiyorsun bogazindsn gecmiyor .. Allahtan kardesimin askerlik durumu falan yok o bakimdan rahatim
Ömür de güzel oğulcan da inşallah nasip olsunBenim eşimde nazlı ismini çok istiyor erkek olursa ya ömrüm yada Oğulcan
Öyle olur ya anliyorum Seni en özel gününde kardessiz olmaz ..Benimkide bitirdi çok şükür, iznini düğünüme saklamıştı komutanı izin vermeye yanaşmıyordu ben iki gün o izin kağıdını imzalatana kadar neler çektim anlatamam kabus doluydu gözümün yaşı hiç dinmiyordu istemsiz akıyordu artık
İnşallah cnmÖmür de güzel oğulcan da inşallah nasip olsun
Bizim paşanın ismi Yigit Egemen olacak InsAllahÖyle olur ya anliyorum Seni en özel gününde kardessiz olmaz ..
Allah onlari en iyi yerlere getirsin güzel evlilik yapsinlar mutlu olsunlar InsAllah..
Anlami yokki onsuz kimse olmasin sadece o olsun bana yeter şükür nikahdada düğünde de yanimdaydiÖyle olur ya anliyorum Seni en özel gününde kardessiz olmaz ..
Allah onlari en iyi yerlere getirsin güzel evlilik yapsinlar mutlu olsunlar InsAllah..
Yiğit ismini çok severim ben erkeğe çok yakışıyorBizim paşanın ismi Yigit Egemen olacak InsAllah
Bide kizimiz olursa Hira
Yigit ismini esim istedi ben egemen istedim sonra iki ismi birlestirdikYiğit ismini çok severim ben erkeğe çok yakışıyor
Güzel olmuş orta yolu bulmak lazımYigit ismini esim istedi ben egemen istedim sonra iki ismi birlestirdik
Aynen öyle ve en önemlisi bir cocugun ismini anasi babasi koymali ebesi dedesi degilGüzel olmuş orta yolu bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?