Hayatla ilgili sohbetler ..

Daha çok yenisiniz☺
görümce leri nasıl alistirisan öyle gider, eşine de böyle şeyleri anlatma derim tecrübe yani. yine de Rahatsız olunca dile getir ama ayrıntıları sen çöz
Kadın laftan anlamıyor terbitesiz resmen ben pazara gittim ordan da anneme gittim akşam eşim geldi onla eve geldim bunlarda aşağıdaymış oğluyla bnm poşetlerim vardı önden eve çıktım eşim bi daha inip cıktı eşyaları taşıyordu 5 dk sonra yukarı cıktı sağa sola bakındı aa oğlum bn dayimi gördüm özge yoktu dedi bana şimdi buna ne dersin

Aynen :) cok baska bi duygu ya ablalik duygusu böyle sanki hala savunmasiz bir cocuk gibi onu koruma ic güdüsü var icimde herseye herkese karsi
Gerçekten öyle o askere gitti benim psikolojim bozuldu onun sevdiği yemek önüme gelince yemezdim işyerinde bana çok kızıyorlardı çocuğa askerlik yaptirmiyorsun diye

Gerçekten öyle o askere gitti benim psikolojim bozuldu onun sevdiği yemek önüme gelince yemezdim işyerinde bana çok kızıyorlardı çocuğa askerlik yaptirmiyorsun diye
Evet aynen öyle o yiyemiyorsa sende yiyemiyorsun bogazindsn gecmiyor .. Allahtan kardesimin askerlik durumu falan yok o bakimdan rahatim

Evet aynen öyle o yiyemiyorsa sende yiyemiyorsun bogazindsn gecmiyor .. Allahtan kardesimin askerlik durumu falan yok o bakimdan rahatim
Benimkide bitirdi çok şükür, iznini düğünüme saklamıştı komutanı izin vermeye yanaşmıyordu ben iki gün o izin kağıdını imzalatana kadar neler çektim anlatamam kabus doluydu gözümün yaşı hiç dinmiyordu istemsiz akıyordu artık

Öyle olur ya anliyorum Seni en özel gününde kardessiz olmaz ..
Allah onlari en iyi yerlere getirsin güzel evlilik yapsinlar mutlu olsunlar InsAllah..

Öyle olur ya anliyorum Seni en özel gününde kardessiz olmaz ..
Allah onlari en iyi yerlere getirsin güzel evlilik yapsinlar mutlu olsunlar InsAllah..
Bizim paşanın ismi Yigit Egemen olacak InsAllah
Bide kizimiz olursa Hira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…