- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.021
Profil resminde bihter ne diyor öyle merak ettimMerhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Meger hayatimin en büyük hayal kirikligi olacakmis diyorProfil resminde bihter ne diyor öyle merak ettim
Meger hayatimin en büyük hayal kirikligi olacakmis diyor
sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum birsey olmaz inşallah cnm ☺Allah ın izniyle birşey olmaz korkma canım. Sen stres sıkıntı yapma ve güzel şeyler düşün ❤
Aynenn kuzuum aslında öyle 1 hafta da eksikler de kapanır ne kadar çok şeye bakarsak o kadar kar bize,, yarın Hafta başıı inşallah güzel geçsin dee değerlendirelim, elimizden geldiğince stres yapmadanBirbirimize cesaret verelim sadece 1 hafta sonra özgürüz aslında ❤
Zonguldak'ı çok seviyorum30 yaşındayım 15 günlük evliyim☺☺ peyzaj mimariyim ama muhasebecilik yapıyorum zonguldakliyim ama es durumundan ordulu oldumhedeftim kaynanama inat 2 3 sene çocuk yapmamak
Kiz ben en büyüklerden biriyim galiba burda herkes benden kücük yahuuu
İyi geceler canımIyigeceler kizlarr napiyosunuz ne alemdesinjz
Idare eder esmle atistik aksam akssm ... bendr smdi kizimvuyandi da onu uyutmaya uyandm aglamaktan gozlerm sismis bi uykm var kjİyi geceler canım ☺ oğlanı uyuttum yatcam inşAllahsen nasılsın
Kıyamam ya bak uykum kaçtı. Ne oldu tatlım?Idare eder esmle atistik aksam akssm ... bendr smdi kizimvuyandi da onu uyutmaya uyandm aglamaktan gozlerm sismis bi uykm var kj
Kesinlikle haklısın, sizde akıl vermeler oluyormu hicAynen öyle ve en önemlisi bir cocugun ismini anasi babasi koymali ebesi dedesi degil
Yok biz zaten kaynana kayinpeder görümceyle görüsmüyoruz kendi Annemlerde zaten hic karismaz bizeKesinlikle haklısın, sizde akıl vermeler oluyormu hic
Ne güzel bir hayat :))) bnm ailem hic karismaz esimin tarafj cok bilmis oldugu icin akil verir surekli ..günaydın bu aradaYok biz zaten kaynana kayinpeder görümceyle görüsmüyoruz kendi Annemlerde zaten hic karismaz bizesizde oluyor mu
Dimii müthis ötesi ya darisi sana mi desem ne desem bilemedim simdiNe güzel bir hayat :))) bnm ailem hic karismaz esimin tarafj cok bilmis oldugu icin akil verir surekli ..günaydın bu aradanasilsin
Hosgeldin topigimize :) Allah bagislasin Masallah :)Ekonomisttim iki yıl olcak evleneli bi yaşına basacak bi kizim var
Epeyden beri üyeyim herkese merhaba
Inşallah inşallah darısı tabiki başımaDimii müthis ötesi ya darisi sana mi desem ne desem bilemedim simdizor ya öyle herseye maydanoz olmak isterler ve olurlar
Sen severek mi evlenmistin :) günaydinnn cok Sükür iyiyim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?