Hayatla ilgili sohbetler ..

24 yaşındayım, Kayserideyim. 1 yıl 1 aylık evliyim evde boş boş oturuyorum en sevdiğim bebek istiyorum ama 6 aydır beceremiyok
Kiz kayserili misin yogsammm
Ben 27 yasindayim bir yillik evliyim 4 bucuk aylik hamileyim ve antalyadayim veeeee kayseriliyimmm
Allah en kisa zaman nasip etsin InsAllah bebis

Kiz kayserili misin yogsammm
Ben 27 yasindayim bir yillik evliyim 4 bucuk aylik hamileyim ve antalyadayim veeeee kayseriliyimmm
Allah en kisa zaman nasip etsin InsAllah bebis
Evet çiçeğimmmm Kayseriliyimmm Allahım inşallah bu ay hayırlısı ile nasip etsin banada, isteyen herkese deee burda mı yaşıyordunevlenip mi gittin, yoksamm hep mi orda büyüdün kızzz

Evet çiçeğimmmm Kayseriliyimmm Allahım inşallah bu ay hayırlısı ile nasip etsin banada, isteyen herkese deee burda mı yaşıyordunevlenip mi gittin, yoksamm hep mi orda büyüdün kızzz
Önce bi hemen hemserimi izlemeye alayim dedim
Oyy hemserimmm biz niye paslasmadik seninle daha önce be yaw ayy ne mutlu oldum ya
Yok kuzumm ben almanyada dogdum büyüdüm buraya gecen sene geldim evlendimde yabanciyim yani burda ithal gelinim
Ailen almanyada onlar gelecek yaza kayseriye tabi InsAllah bizde

ben buluşturdum sizi

ithal gelin hahahah allah seni ne yapmasın

Selam kızlar canım çikolatam ben 27 yaşındayım. 9 aylık evliyim. duygusal bir yapım var. Maneviyata Allah a yönelmek en büyük ilgim bu hayatta... 2,3 ay önce bir düşük yaptım. Eşimi çok seviyorum. Tek hayalim birgün ansızın ona sevinçten ağlaya ağlaya BABA OLUYORSUN diyebilmek.. Sağlıklı hayırlı bir evlat yetiştirebilmek. Hayırlı bir yuvada ahirete kadar eşimi sevmek,sevilmek her zaman.

sende mi gelcen yaniii seneyeee antalyanın sıcağından sonra buranın ayazı zorlar ama kuzu ithal gelinben senin çoğu yorumuna denk gelip itina ile uzaktan izliyordum halbuki seniii
Bugünde sana manti actirayimda gör sen
Ama mantı benim işim

Rabbim tez vakitte hayırla nasip etsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…