- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.461
İnşallah kuzumO zaman hadi Allah gönlünün muradini versin kiz da göbüsün dolsun Bebisle
Aynen bizdeBizde arabaya verdik gitti altinlarimmm gitti gittiii
Kac yasindasin nerdensin ne zamandir evlisin kuzum dökülİnşallah kuzum
24 yaşındayım, Kayserideyim. 1 yıl 1 aylık evliyimKac yasindasin nerdensin ne zamandir evlisin kuzum dökül
Kiz kayserili misin yogsammm24 yaşındayım, Kayserideyim. 1 yıl 1 aylık evliyimevde boş boş oturuyorum en sevdiğim bebek istiyorum ama 6 aydır beceremiyok
Evet çiçeğimmmm KayseriliyimmmKiz kayserili misin yogsammm
Ben 27 yasindayim bir yillik evliyim 4 bucuk aylik hamileyim ve antalyadayim veeeee kayseriliyimmm❤
Allah en kisa zaman nasip etsin InsAllah bebis
Aynen senle blue peri ah yokmusunuz siz bide gelmis bana diyo ben yemek konusuyomusum asil siz istah kabartip aklimjza sokuyosunuz
Önce bi hemen hemserimi izlemeye alayim dedimEvet çiçeğimmmm KayseriliyimmmAllahım inşallah bu ay hayırlısı ile nasip etsin banada, isteyen herkese deee burda mı yaşıyordunevlenip mi gittin, yoksamm hep mi orda büyüdün kızzz
Bugünde sana manti actirayimda gör senAynen senle blue peri ah yokmusunuz siz bide gelmis bana diyo ben yemek konusuyomusum asil siz istah kabartip aklimjza sokuyosunuz
ben buluşturdum siziÖnce bi hemen hemserimi izlemeye alayim dedim
Oyy hemserimmm biz niye paslasmadik seninle daha önce be yawayy ne mutlu oldum ya
Yok kuzumm ben almanyada dogdum büyüdüm buraya gecen sene geldim evlendimde yabanciyim yani burda ithal gelinim
Ailen almanyada onlar gelecek yaza kayseriye tabi InsAllah bizde
ithal gelin hahahah allah seni ne yapmasınÖnce bi hemen hemserimi izlemeye alayim dedim
Oyy hemserimmm biz niye paslasmadik seninle daha önce be yawayy ne mutlu oldum ya
Yok kuzumm ben almanyada dogdum büyüdüm buraya gecen sene geldim evlendimde yabanciyim yani burda ithal gelinim
siz hasret giderin bakıyımmAllah ne muradin varsa versin bacim
ben kürklü diyorum ona nick fazla uzun ya ilk ben keşfettim kendisiniAllah ne muradin varsa versin bacim
sende mi gelcen yaniii seneyeeeÖnce bi hemen hemserimi izlemeye alayim dedim
Ama mantı benim işimBugünde sana manti actirayimda gör sen
Rabbim tez vakitte hayırla nasip etsin canımmmSelam kızlar canım çikolatam ben 27 yaşındayım. 9 aylık evliyim. duygusal bir yapım var. Maneviyata Allah a yönelmek en büyük ilgim bu hayatta... 2,3 ay önce bir düşük yaptım. Eşimi çok seviyorum. Tek hayalim birgün ansızın ona sevinçten ağlaya ağlaya BABA OLUYORSUN diyebilmek.. Sağlıklı hayırlı bir evlat yetiştirebilmek. Hayırlı bir yuvada ahirete kadar eşimi sevmek,sevilmek her zaman.
yapta göreksende mi gelcen yaniii seneyeeeantalyanın sıcağından sonra buranın ayazı zorlar ama kuzu ithal gelin ben senin çoğu yorumuna denk gelip itina ile uzaktan izliyordum halbuki seniii
Ama mantı benim işim
Kız güzel yaparım öyle deme küçüçük küçüçükyapta görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?