Hayattan keyif alamıyorum

Öncelikle ilk yanlışınız dogru bir eş seçimi olmamış iki eş demek sohbet muhabbet demektir..! Ve fazla kafanıza takmayın yanlızlık mevzusunu çagımız, ın insanı zaten yanlız keyf almaya bakın.

Merhaba eşiniz yanınızda aynı şehirde çalışma imkanı yok mu? Sanki o sizin yanınızda olsa biraz daha rahatlayacak gibisiniz. Arkadaş konusuna gelince ise o biraz şans, çevre gibi faktörler var. Belli bir yaştan sonra kalıcı arkadaşlar edinilemiyor.

Çocuklu arkadaşlarınızla neden görüşmüyorsunuz onu anlamadım görüşmek için çocuk şart mı. Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Eşinizin işi şehir dışında kesinlikle gelemezse bi hayvan sahiplenseniz yoldaş arkadas olur size.

Evlat edinme yada çocuk konusunda bir şey diyemeyeceğim ben çocuk istemiyorum çünkü bi fikrim yok

Merhaba bende evden sınıfa sınıftan eve gidiyorum diğer bekar anasınıfı öğretmenleri erken gidiyor evde ne yapayım diye bir sürü arkadaşlari oldu fotokopi için gittim baktim muhabbet köyü fotokopi için geldim diye gidin oturun hergun zamanla Muhabbet olur

Instagram da döktor var Burda da sayfa açmışlar döktor mfk gebesi diye vitamin veriyor duydunuz mu sık ilişki sağlıklı beslenme kilo varsa vermek ve stresin olmaması da çok etkili benim öyle kendi oldu bebeğim aklımdan çıkardım bir tüp bebek sonrası çok zor geldi iştemiyorum tedavi dedim hamile kaldım

Yanlış anlamayın ama eğer eşiniz sıcak bakıyorsa İstanbul’da çocuk yuvalarını ziyaret edin ve görüşün derim. Özellikle küçük yaş çocukların anne baba diye gelen tüm yabancılara sarılması, üstlerindeki çiş kokusu, ceplerinize ellerini atmaları, sarılmaları bir görseniz. O kadar muhtaç çocuk var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…