- 14 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi younownothingjs
-
Evet ilk evin kredisi bitmeden yeni bi ev aldık ısrarıyla ve annesigil tekrar parayı isteyip sıkıştırıncada zarar ederek sattık.Aılesınden aldıgınız parayla yenı bır evmı aldınız ben o kısmı anlamadım
Ev kimin üzerine?
evlendıkten sonra aldınız sanırımEvet ilk evin kredisi bitmeden yeni bi ev aldık ısrarıyla ve annesigil tekrar parayı isteyip sıkıştırıncada zarar ederek sattık.
eşimin
Haciz eve gelir. Evde ortak alan.Para hesabı bilmeyen, ev geçindiremeyen, bir ailesi bir çocuğu olduğunu unutup, evin rızkını başka yerlerde harcayan, birikim yapmayı geçtim, elindekiyle yetinmeyi bilmeyen, sorumsuz davranan insanlardan hoşlanmıyorum.
Ben olsam geliri gideri ayırırım, ev ve çocuk giderlerini ikiye böler diğer borçlara karışmazdım.
Ama şunu öğrenmek lazım, acaba eşinin kredi ya da kredi kartı borcuna haciz falan gelse eşinin adına olduğu için sana yasal bir yaptırımı olur mu bankaların, borç benim değil deyip çekip kenara oturabilir misin, bilen birisi bunu söylerse sevinirim
Para hesabı bilmeyen, ev geçindiremeyen, bir ailesi bir çocuğu olduğunu unutup, evin rızkını başka yerlerde harcayan, birikim yapmayı geçtim, elindekiyle yetinmeyi bilmeyen, sorumsuz davranan insanlardan hoşlanmıyorum.
Ben olsam geliri gideri ayırırım, ev ve çocuk giderlerini ikiye böler diğer borçlara karışmazdım.
Ama şunu öğrenmek lazım, acaba eşinin kredi ya da kredi kartı borcuna haciz falan gelse eşinin adına olduğu için sana yasal bir yaptırımı olur mu bankaların, borç benim değil deyip çekip kenara oturabilir misin, bilen birisi bunu söylerse sevinirim
sanırım borçlarından sorumlu oluyoruz evlilik içinde. bende tam bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da artık ne kazanıyorsa bizim yuvamızda kalmasını istediğim. artık yıllardır sadece kendi maaşımla bu evliliği döndürmekten bıktım ve çok yıprandım.
Kocadan gizli birikim yapmalısın belki de.
Tüm kartları eşinin elinden al,bazı erkekler böyle,matematikten hesaptan kitap uzak...akıl tutulması yaşıyor eşin,bir an önce maliyeyi eline al
Ha bir de gizli birikim yap,vallahi erkeklere dürüst olunmuyor,sonra böyle kuduruyorlar
Sevmem, ilgilenemem deme lüksünüz yok bence artık. Eşinize kendi maaşını bile emanet etmek kediye ciğer emanet etmekten farksız.Evet bunlarıda düşündüm önlem olarak tüm para bende toplanacak diye ama sanki yapamam gibi geldi çünkü para meselesi aldı verdi fatura hiç sevmem bekarken de hiç ilgilenemezdim sürekli elektrik fln kesilirdi. ama artık hesabımı bilmem gerek öğrenmem lazım
Şu an en son yapacağınız şey duygularınızı dinlemek,hayal kırıklığınizı düşünmeyin...Makul olun bir yara var pansuman yapın...Hepimiz insaniz ve zaman zaman hatalar yaparız evliliklerde bizlere boşuna EŞ denmiyor.Siz eşi olarak yuvanızın huzuru icin bazi seyleri göğüslemeli,icinde bulundugunuz durumu acilen düzlüge cikarmalisiniz bu konuda maalesef artik sorumluluk size düşüyor çunku karsinizda ki insan bunu beceremiyor...Arkadaşlar o kadar çaresiz hissediyorum ki bilmiyorum ne olacak halimiz
Arkadaşlar o kadar çaresiz hissediyorum ki bilmiyorum ne olacak halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?