- 20 Şubat 2019
- 1.402
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Bende kendime hep bu soruyu soruyorum acaba kime ne iyilik ettimde bu evliliği yaşıyorum diye :)Bence tamamen bir sınav bu evlilik olayı Ve en büyük etmen şans.İlk evliliğim çok uzun sevgililik döneminden Sonra olmuştu ama 6 ayda bitmişti.Çok haksızlığa uğradım Belki onun karşılığı olabilir.Tanıştığımız ilk günden beri bir yanlış yada katlanamayacağım birşey olduğunda ikinci bir şansı vermeden çekip gideceğimi aşıladım hep.Devamlı benim kimseye ihtiyacım yok düzenim bozulur diye hiçbir korkum yok modundayım.Bence bunun çok etkisi oldu.Allaha çok şükür çok iyi giden bir evliliğim var tabi bunda eşimin karakterininde çok etkisi varKizlarr hep dert hep mutsuzluk hep kavga insan evlilikten korkuyor ama kötü evlilik yoktur kötü iletişim vardır bence .. mutlu kızlar ne yaptınız da bugün iyi ki evliyim diyorsunuz hangi felsefe ile yaşıyorsunuz haydi yazalım :)
Mutlular gelip konu açmaz kiMutlu evliliğe kıyasla dert konularının yoğunluğuna bir bakın
O da doğru :) e biz evlenmeyelim o zamanMutlular gelip konu açmaz ki
evlilikten beklentin nedir sevgili predilettoBüyük umutlarla geldim ama( neden bu kadar az ki mutlu evlilik.gerçekten çok korkuyorum evlilikten
Karşılıklı anlayış,saygı,sevgi.çok mu şey istiyorum bilmiyorum kievlilikten beklentin nedir sevgili prediletto
kesinlikle çok şey istemiyorsun ..olması gerekenleri istiyorsun ..evlilik konusunda ne istediğini bilmek çok önemli. yeter ki saygı sevgi anlayış vee bunların yanında VEfA SABIR ikilisi ..inan bunlar olunca gerisi çorap söküğü gibi gelir ..tabi ki evlenecegin insanın karakteri önemli..Evlilikten korkma ..sana değer veren birisiyle .senin kıymetli oldunu sana hissettiren birisiyle evlenirsin insallahKarşılıklı anlayış,saygı,sevgi.çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki
Var mutlu evlilikler olmaz mi çok şükür 8 senedir evliyiz 2 de evladimiz var coook zorlu yollardan geçtik maddi manevi cok yıprandık tükendik derken ya esim birakmadi ya ben tuttuk ucundan bırakmadık aslaKizlarr hep dert hep mutsuzluk hep kavga insan evlilikten korkuyor ama kötü evlilik yoktur kötü iletişim vardır bence .. mutlu kızlar ne yaptınız da bugün iyi ki evliyim diyorsunuz hangi felsefe ile yaşıyorsunuz haydi yazalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?