Hayır diyemiyorum..Yardım edin nedir bu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar selamlara.s.
benim bi sevgilim var birbirimizin ilk sevgilisiyiz (dik desem daha doğru olucak sanırım)
1 bucuk yıl kadar bi flört dönemimiz oldu,birbirimizi cok seviyoduk yada ben öyle sanıyodum
neyse onun hataları benim hatalarım,dış faktörler,sıkıntılar,belirsiz hayat,maddi sıkıntı vs.herşey üstüste geldi ve ayrıldık
2 yıl oldu ayrılalı,bu süre içinde hep bana geri döndü,kendisinin doğru dürüst bi ilişkisi olmadı,bn ise bir kere baskasıyla denemeye baslıcaktım ki geri döndü
neyse barıştık,sonra yine ayrıldık,sonra yine barıştık,sonra yine ayrıldık,sonra yine barıştık
1.5-2 ayda bir tekrarlanan bi rutin haline geldi artk.
birbirimize ne söylersek söyleyelim yine barışıyoruz,ayrılırken bu sefer asla bir daha aramam seni deyip tekrar tekrar tekrar..
arada mesafe de var o ingilterede eğitim alıyo.
bi erkek neden hep geri döner,
bana burcu yerini dolduramıyorum ama senin anlayışsızlıklarına da katlanamıyorum sorumluluk alamıyorum,bana karşı olan anlayışsızlığın,sinirin içimdeki yeniden kazanma gücünü de alıyor diyo.
ama yine dönüyo.hep aynı şeyler yine yaşanıyo.
sizce bu nedir,sevgi mi,alışkanlık mı,hiçbişey mi?
neden onu unutmama izin vermiyo.
neden herseferinde tekrar barışıyorum.
benneyaptımki

galiba evlenmeyide düşünüyorsunuz...
yıpranmış bi ilişkiyi daha ne kadar sürdürebilirsiniz ki?
birbirinize yeniden bi şans bile verseniz yine başa döneceksiniz...
ilişkinizi gözden geçirseniz iyi olur...

sizin ilişki laçkalaşmış artık
bence şöyle düşnüüyor olabilir
nede olsa burcu beni yine kabul eder
biraz ara verelimm
keyfimize bakalım
sonra özlersek yine barışırız..

Alışkanlık, bilinçaltında başkasına alışamama korkusu..
Ve seviyorsunuz tabii yoksa katlanmazdınız ikinizde..İşin özü bu..

Alışkanlık, bilinçaltında başkasına alışamama korkusu..
Ve seviyorsunuz tabii yoksa katlanmazdınız ikinizde..İşin özü bu..

peki bi insan kendisine ve karşısındakine kaç kere şans vermeli sizce?
her insana 2. bi şans verilir hata yapabilir ama 3.4.5.6.7... mantıksız mıdır?
şansı sadece ona da vermiyorum kendimin de hataları oldu karşılıklı
aldatma dışında (Allah korusun) pek cok şey yaşandı hata olarak
napmalıyım tekrar beni özlücek dönmek isticek
süründürmeli miyim,napmalıyım bilmiyorum
sanki butun dunya duzeni bizi bir araya getirmek istiyo gibi geliyo bazen,bazense herşey aleyhimize..
cok karışığım kızlar:çok üzgünüm:

eger cok sevıyorsan ve hatası unutulup..afedılecek tarzdaysa 2. sans verılır bence ılıskıye...
eger hatalarını duzluyor ve dıkkatlı davranıyorsa....o ılışkıye tabıkı yenıden denır...
ama ..her seferınde hata yap sonra nasılsa benı af eder deyıp...
ıyı nıyetıne sıgınır ve senın duygularını yıpradırsa...
bunu adı ne sevgı nede aşktır...alışkanlıktır...vazgecememedır...
yada senı hafıfe almadır...

ilişkii ilişkiden çıkmışkıı.. sanırım arkadaşınızz beni birtek burcu çeker dönersem kapısı heran açık biraz gidim sonra kapısını çalim diyee düşünüyoo seninle başlıyo yine aynı şeyleri görünce dur ben bi gidim sonra yine gelirim diyoo yani tatlım bu bir nevi kullanmaktır bir nevi alışkanlıktır lütfen artık mantıklı düşünme yolunu seç

sizin yaşadığınız ilişki değil artık alışkanlık sadece bunu daha fazla uzatmayın bence bundan bir sonuç çıkmaz sadece yıpranırsınız her ikinizde

cnm benim bunun adı tutku sanırım.mantığı yok.ama çok yorucu olmalı.küs barış yine küs barış.neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar.biraz olgunluk ve hoşgörü bu tutkulu ilişkiyi çok güzel sağlıklı bir aşka çevirebilir.yada kavga etmeden duramayan çiftler vardır.onlardansınız.sizi bu ayrılıklar besliyora.s.

hata bir kere yapılır. ikinci kere aynı şey olursa o yanlışlıkla yapılmaktan çıkar, hata olmaz.

ayrıl barış, ayrıl barış... bu ilişkinin ne saygısı kalır ne de birbirinizi kaybetme korkusu. bence insan sevdiğini kaybetme korkusu yaşamalı ki azda olsa yanlış yapmaktan kaçınmalı, daha bi özen göstermeli. ama bu sizde maalesef kalmamış. her bitişte öyle eminsiniz ki nasıl olsa barışırız demeye gitmek de kalmak da önemini yitirmiş maalesef.

sizin ilişkiniz kangren olmuş bence artık. ikinize de daha fazla zarar vermeden kesin derim..
naçizane fikrim a.s.

ne kadar farklı düşünceler olabiliyo bi konu hakkında
bilmiyorum ama birdahası olursa süründürücem,sürünürkenki duruma göre barışırım yada barışmam bilmiyorumbenneyaptımki
benden bi faydalanma gibi bi durumu da olamaz anlamıyorum
ya egosunu tatmin etmek için yapıyo yada bilmiyorum
ama artk her dönüşünde o istediği an açılmıcak kapılar

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar farklı düşünceler olabiliyo bi konu hakkında

tabiki de farklı düşünceler olur, normaldir. senin ak dediğine başksı kara der. herkes hayatı başka türlü yorumlar. herkes kendi kişiliğine göre cevaplar verir. ama sen kendin için en iyisini seçer ve umarım seçimin ne olursa olsun sonucunda üzülmezsin
a.s

bence aradığını bulamamak bu, hayır bulsa yani adam geri dönmeyecek bi gün ya bulursa?bence saglam olmayan sonu olmayan bir ilişki vazgeç o kopmuorsa sen kop .bence sen de istememişsin kopmayı..

bence aradığını bulamamak bu, hayır bulsa yani adam geri dönmeyecek bi gün ya bulursa?bence saglam olmayan sonu olmayan bir ilişki vazgeç o kopmuorsa sen kop .bence sen de istememişsin kopmayı..

ben kopmak istemedim ama tutup ta kendim ona hiç geri dönmedim.o bişey yapmadıkça ben hiç ona adım atmadım.aklımdan sildiğim dönemler de oldu ama bi şekilde ulaştı bana engellerime ragmen.ama ben de hayır desem derdim sorun da burada ya zaten.

Alıskanlık olmus hatalar once affedılmez gıbı gelıyor bıttı denıyor ama sonra alıskanlık yıne agır basıyor gerı donuluyor..o senın donmene alısmıs sen onun gelmesıne alısmıssın..bu boyle surer gıder canım ılerıde evlendıgınde kusup kapıyı carpıp gıdecek sonra gerı gelecek sonra yıne gıdecek yıne gelecek evlılık evlılık olmaktan cıkacak bugununu dııl yarınını dusunup bı ıse gırmelısın tamam bugun gelıp gıdıyo ama yarın?evlendıgın zaman kaldırabılecekmısın bu gelgıtlerı?kaldıramam dıyorsan bı daha affetme geldıgı zaman da kesın tavrını koy yapboz dııl bu yapıp bozacak..ne rutın bı ılıskı yolunda gıder neden gelgıtlerle dolu bı ılıskı yolunda gıder herseyın ortası olmalı

demekki hayır dıyemıyorsun sen de onu sevıyrsun kı gerı dönuyorsun o da senden vazgecemedıgınden dönuyordur yoksa kız yok pıyasada aman döneyım ıyıydık demıyordur

vazgecemıyorsunuz işte, aranızdakı sorunlar neyse çözmeye calısın uzun tutmaa calısın bellı kı ask var aranızda ama anlasmada problemler var devam etmeye calısın ama problemlerınızı de çözun, mutluluklar

cok saol cnm:1rolleyes:

neden barışıyoruz diye sormuşsun
sebebleri şunalr olabilir
alışkanlık
yanlız kalma korkusu
AŞK

ilişkinizde yarım kalan bir şeyler var belki de onun da içinde ukte olmuş ve kaçırılmış fırsatlar yüzüden yeniden deneme isteği

kişisel fikrime gelince aranızdaki aşkk.

ne var ne yok bilmiyorum ama
bi şekilde vazgeçmiyo ama
kaybetme korkusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…