E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kızlar selamlara.s.
benim bi sevgilim var birbirimizin ilk sevgilisiyiz (dik desem daha doğru olucak sanırım)
1 bucuk yıl kadar bi flört dönemimiz oldu,birbirimizi cok seviyoduk yada ben öyle sanıyodum
neyse onun hataları benim hatalarım,dış faktörler,sıkıntılar,belirsiz hayat,maddi sıkıntı vs.herşey üstüste geldi ve ayrıldık
2 yıl oldu ayrılalı,bu süre içinde hep bana geri döndü,kendisinin doğru dürüst bi ilişkisi olmadı,bn ise bir kere baskasıyla denemeye baslıcaktım ki geri döndü
neyse barıştık,sonra yine ayrıldık,sonra yine barıştık,sonra yine ayrıldık,sonra yine barıştık
1.5-2 ayda bir tekrarlanan bi rutin haline geldi artk.
birbirimize ne söylersek söyleyelim yine barışıyoruz,ayrılırken bu sefer asla bir daha aramam seni deyip tekrar tekrar tekrar..
arada mesafe de var o ingilterede eğitim alıyo.
bi erkek neden hep geri döner,
bana burcu yerini dolduramıyorum ama senin anlayışsızlıklarına da katlanamıyorum sorumluluk alamıyorum,bana karşı olan anlayışsızlığın,sinirin içimdeki yeniden kazanma gücünü de alıyor diyo.
ama yine dönüyo.hep aynı şeyler yine yaşanıyo.
sizce bu nedir,sevgi mi,alışkanlık mı,hiçbişey mi?
neden onu unutmama izin vermiyo.
neden herseferinde tekrar barışıyorum.
benneyaptımki
Alışkanlık, bilinçaltında başkasına alışamama korkusu..
Ve seviyorsunuz tabii yoksa katlanmazdınız ikinizde..İşin özü bu..
ne kadar farklı düşünceler olabiliyo bi konu hakkında
bence aradığını bulamamak bu, hayır bulsa yani adam geri dönmeyecek bi gün ya bulursa?bence saglam olmayan sonu olmayan bir ilişki vazgeç o kopmuorsa sen kop .bence sen de istememişsin kopmayı..
demekki hayır dıyemıyorsun sen de onu sevıyrsun kı gerı dönuyorsun o da senden vazgecemedıgınden dönuyordur yoksa kız yok pıyasada aman döneyım ıyıydık demıyordur
vazgecemıyorsunuz işte, aranızdakı sorunlar neyse çözmeye calısın uzun tutmaa calısın bellı kı ask var aranızda ama anlasmada problemler var devam etmeye calısın ama problemlerınızı de çözun, mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?