Hayır diyemiyorum..Yardım edin nedir bu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de onu merak ediyorum,yine dönerse bunu denemek istiyorum.yani gerçekten artık bitti durumuna geldiğini anlasın korksun istiyorum.benimde hatalarım var ok ama böyle ilişki olmaz git gellerle.evlilik boyutu hele korkunç olur,sinirlenince tartışmayıp çekip gidicek kafasını dinlicek ve dönecek,ben zaten agresif ve kıskanç bi insanım en ufak bişeyde güvenim sarsılır.o baska seylerin derdinde zor bi hayatı var ve ben kıskançlıkla ilgili bi kavga cıkardıgımda bunu hakaret olarak algılıyo.ben de zamanında unutulması zor laflar ettim.ama böyle sürmez artk barıştıgımızı,ayrıldıgımızı çevremdekilere anlatmaya çekiniyorum.bazense acı çekmekten mi hoşlanıyoruzz diorum ama yeterince acı var zaten sanmıyorum
bilmiyorum işte hiçbişey bilmiyorum
öyle ki şuanda bi insan gelip beynimi yıkasa onun beni sevmediğine inandırır
baska biri gelse suan seni düşünüp ağlıyodur dese yine inanırım
içimde baskın bi düşünce yok
olaylar beni nereye götürürse oraya savruluyorum
sanki elim kolum bağlı.fisfisfis

bence alışkanlıktan başka bişey degil ,,senin onu kabul edecegini bildiiginden bu kadar rahat bence gözden geçirmelisin canım ilişkinizi..gerçekten seviyomusunuz yoksa kopamadıgın bi alışkanlıkmı..çünkü bendede aynı durum var allah yardımcımız olsunn şekercimm

saol cnım amina.s.a.s.

bence ilişkide ki saygıyı çoktan kaybetmişsiniz siz ayrılıp barışmak küsmek kadar kolay olmamalı

Sizinki sevgi değil,sadece alışkanlık olmuş
Bence bir an önce kafanızı toparlayıp sağlam kararlar alın
Zira bir ilişki böyle başla-bit lerle devam edemez
Anlaşamıyorsunuz..her ikinizde alttan alamıyorsunuz
Uzun süreli ilişkilerde maalesef ki bu olabiliyor;bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor
Sizce genç ilişkilere zaman harcamak ve emek vermek zor geliyor ,
Siz birbirinize o kadar alışmışsınız ki,herkesi partneriniz gibi zannediyor, öyle olmadığını anlayınca da hayal krııklığı yaşayıp son veriyorsunuz yeni ilişkilerinize

Sizin bu ilişkiniz Leman Sam 'ın anladım ki şarkısını aklıma getirdi:

Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim

Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün
Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine
Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil
Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil

Valla bana göre sizin ki ilişkiden çok tavşan kaç tazı tut gibi bişeye benzemiş. Bugün böyleyse allah bilir yarın evlenseniz onu ifade edebilecek bi özlü söz bulamıyorum ama 1 gün barış 3 gün küs ne bu çin işkencesimi?

Hayatında sevdiğini düşündüğün insan yokken yanlızdın ve şimdide yanlız olduğunu düşün önüne bak bence arkaya pek fazla dönüp bakmasan iyi edersin alışkanlıklar sen dur demediğin sürece yakanı asla bırakmaz.

pupit yazıları bastan sona okudum.okudukça kendimi buldum sende..aynı dert aynı konular..benimde 2 seneye yakın ilişkim oldu. 1.5 sene ayrı kaldık hiç aramadıı .1 .5 sene sonunda geri döndü.bu sefer ben ayrıldım ama sürekli pişman oluo affet dio. üstüme çok düşüo..şimdi kafam çok karışık..ayrılıorum dediğimde hiç tepki vermedi neden demedi.tmm ayrılalım bile demedi..bizim sorunumuzda ingiltereye gitiiğinde baslamıştı.kesin ingilterede var bişi..havasından mıdır suyundanmıdır .. bensiz yapamıo bende onsuz.bilikteykende çok güzel gecinioruz bizden mutlusu yok bide ilk askıyız ciddi anlamda birbirimizin.. ama geri dönüo iice oyuncağa döndüm..tam unuttum artık onsuz yapabiliorum diorum..paaaaaaat tekrar dönüo kafamı allak bullak edio..ee benimde basit noktam işte konu o olunca hayır diyemiorum kabul ediorum..bu bizim ikinciye affedişim olucak sizinki sanırım daha ilerlemişi..sanırım ben evt dersem sizin gibi olucaz..
pupitcim velhasılı seni çok ii anlıorum..hep ilişkinizle ilgili ii şeyler duymak istiyorsun..çok mutlu oluosun..kötü olarak ayrılın,artık olmaz gibi şeyler duymak istemiosun bende aynı..ama sanırım ortada bi dercek var oda alışkanlık...ortada sizinde anladığım kadarıyla bi ilişki düzeniniz var bizimde öyle ve ondn baska sına alışmak zor gibi gelio bizede onlarada.bide bizden baska aradıklarını bulamıolar.mesela kimse benim yaptığım fedakarlıkları,özverileri, onun için yaptığım çılgınlık ları kimse yapmaz..ee bide ilkler asla unutulmaz.bizde kabul edioruzz herseferinde haklılar nasılsa acık kapı var geri dönüyorlar..bunlar gercekler..aslında hyr demek istiorum ciddiyeti farkına varsın diye.ama buseferde hayatımdan tamammen gidicek diye cook korkuorum. suan öyle yada böyle hayatımda ve bana yetio ama ozaman tamamen gidermiki hayatımdan diye düşünüorum ve buyüzden hiç cesaret edemiorum hyr demeye...yani her iki türlüde ben kaybediorum..çünkü senelerdir onu çok seviorumm senağlama...

Cennetten çiçek topladım sana
Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken
Ben en saf halimi sakladım sana
Sen deneyip deneyip yanılıyorken
Kuruttuğum çiçekler tarih oldu
Derbeder içimde bir ocak var
Kim bilir ne gün söner

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın
Başını taşlara hergün vuracaksın
Sesini duyan yokki anlayacaksın
Sen gittin şimdi sıra bende
Ben gittim şimdi sıra sende

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın
Başını yastıklara boş koyacaksın
Sesini duyan yokki anlayacaksın
Sen gittin şimdi sıra bende
Ben gittim şimdi sıra sende

Kuruttuğum çiçekler tarih oldu
Derbeder içimde bir ocak var
Kim bilir ne gün söner:çok üzgünüm:

Belki sende baskasinin senin kaprislerini cekmiyecegini düsünüyorsun ve bu yüzden onun aff ediyorsun, hadi o dönüyor, sen niye kabul ediyorsun böyle bir kuralmi var?
Hayir...
eee öyleyse sende kabul etme..

arkadaşım senin yorumuna cok takıldım gerçekten cok doğru söylüyosun.şimdi katlanıyorum gel-gitlere,dengesiz ruh hallerine ama evlenince de böyle kapıyı çarpıp 15 gün eve gelmemeler falan..hayal edebiliyorum aslında biliyomusun,sonuç ne olucak ruh hastasına dönmüş bi genç kadın..gerçekten kaldıramam.sonuçta ben değişsem sinirimi kontrol altında tutsam,anlayışlı yaklaşsam da her insanın bazen kopma noktaları olur,böyle zamanlarda kapı çarpıp gidicek,hayatım yeterince zor seni çekemem birde diyecek..zaten onun benden baskasıyla olamıcağını biliyorum,ama benle de olamaz.
ben de belki birdaha onun gibi sevmem kimseyi ama hiç değilse ruh sağlığımı korurum,çünkü zaten böyle şeylere meyilliyim.aşırı kıskançlıklarım var..
Allah bana onun karşısında hayır diyebilme gücü versin bana yada mucizevi bi şekilde sabır versin ikimize de..yoksa bu iş böyle yürümez.yasakkelime

bence işin içinde biraz bencill düşünce var olmayınca olmuyo demekki mide bulandırmanın anlamı yok aşkdan çok alışkanlık mevcut gibi geldi zor mesele ama kararlı davranmak lazım

bendeki sevgi,
ne aşk,ne alışkanlık..
sevgi.

şimdi alışkanlık derken şöle bi örnek versem yanlış olmaz sanırım örneğin;çok sevdiğiniz bi şapkanız var hep onu takarsınız kışları ama şapka bi süre sora eskimişdir yenisini almanın vaktinin geldiğini düşünürsünüz alırsınz yenisini eve gelirsiniz dışarı çıkcaınız bi zmn yeni şapkamı takıyım dersiniz bikaç kez ayna karşısına gider gelirsiniz ama yok yaa ben eskisini takiim o bana dha çok yakışıor der eskisinden bi türlü vazgeçemessiniz hatta etraf size yeter artık takma şunu diye dalga amaçlı takılır bnce buda bu tarz bişi insanlar sevdikleri şeylerden kolayca vazegemezler çnkü artık alışkanlığa dönmüşdür maksat alışkanlığın yanında aşk kaybolmasın yerimseniben umarım anlatabilmişimdir

bence siz deli gibi aşıksınız birbirinize:) deli gibi
ve mesafeler sizi germiş, ne bir araya gelip sorunu halledebiliyorsunuz, nede vezgeçebiliyosunuz..
aşk hastalık gibi bişe
bu da böyle bir çeşidi
allah sabır versin:)

evet biraz öyleyiz.bana deseler aynı şapka tıpatıp aynısı bile deseler yine eski şapkamı takarım,ben eşyalarıma karşı da öyleyimdir:sm_confused:
onda da bişeyler olsa gerek çünkü hep kendiliğinden dönüyo ben bişey yapmıyorum..ama yine de yeterli diil galiba bilemiyorum.ona kalırsa ben onu onun beni düşündüğünün yarısı kadar bile düşünmüyorum,bana göre de tam tersi,empati sorunu mu var bişeyler mi eksik anlamadım ki hergün farklı bi hisle uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…