E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
inanmıorum yaaaa aynısıbende sınırlenınce agzımdan cıkanı kulagım duymaz.ona karsı herseyı solerım kalbını cok kotu kırarım:çok üzgünüm: kırılır :çok üzgünüm: ama kawga onun yuzune cıkar hep bende sınırlenırım solerım solerım herseyı ..bu kez barısmıcam derım:dilcikar: sonra yıne gonlumu alır:çok üzgünüm:
gönlünü alabiliyorsa barışıcaksın arkadaşım:asigim:
hata yaparlar öküsler ama,gönül alabilmek te ayrı bi meziyettir:asigim:
Napayim süründereyim mi diyorsun ama benim anladigim kadar seninde hatalarin var bu iliskide, neye dayanarak onu süründüreceksin ki? bUnun kime ne faydasi olacak ayrica, zaten ikiniz yillardir sürünüyorsunuz okudugum kadariyla...
bence fazla yipratmisiniz birbirinizi, ya ikinizde davranislarinizi bi gözden gecirin, sen ona rahatsiz oldugun konulari söyle, oda sana söylesin... ikinizde degistirmeye calisin yada bu isi kökten cözüp ayrilin.
ayrildigindada sana ulasabilecegi her yolu kapa bence, numaralarini msnini degistir...
aynayak abakarak sor lütfen.. o olmadan yaşayabilirmisin..
cevabın evet se.. bir dakika bile uzatma bu ilişkiyi..
ilişkii ilişkiden çıkmışkıı.. sanırım arkadaşınızz beni birtek burcu çeker dönersem kapısı heran açık biraz gidim sonra kapısını çalim diyee düşünüyoo seninle başlıyo yine aynı şeyleri görünce dur ben bi gidim sonra yine gelirim diyoo yani tatlım bu bir nevi kullanmaktır bir nevi alışkanlıktır lütfen artık mantıklı düşünme yolunu seç
İşte biz buna halk arasında AŞK diyoruz canım... a.s
Laftan da sözden de anlamıyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?