Hayır diyemiyorum..Yardım edin nedir bu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk biter alışkanlık kalır .sizinki alışkanlık..

o ne yaaa
arkadaşım ben okurken yoruldum siz bunları nasıl yaşadınız
habire geri dönüyosa nasılsa kabul edecek diye geri dönüyodur yoksa dönmeye cesaret edebilir mi
ya da seninle olmak istiyosa habire ayrılıp barışmaya cesaret edebilir mi

evet cok yorucu ve yıpratıcı oluyo elbette ama
iki karışık duygu içindeyim
bunca şeye ragmen herşeye ragmen barışıyoruz
ama
beni kaybetme korkusu da yok
gerçekten garip bişi aramızdaki.

senin yazını okuuynca bunu benmı yazdım dıe tekrar okudumkafamçokkarıştı aynısı bızım ılıskıde warkafamçokkarıştı ama bı tek fark ben onu bırakıorum sonra tekrar gonulumu alıo tekrar barısıoruz sonra tekrar tekrar......

bizde birimiz bırakmıyoruz cnm tartışıyoruz ve bitiyo sonra o tekrar geliyo,kavga oldugu anda hiç özür falan dilemiyo direk gider.bi bucuk ay sonra barışırız ama bizde farklı sorunlar var.ingilterede olması hem okuması hemde harçlığını cıkarmak için çalışması bana az zaman ayırmasına sebep oluyo bende sinirlenince agzımdan cıkanı kulağım duymuyo ve ayrılıyoruz.benim sabırsız oldugumu düşünüyo ki orası da öyle..

inanmıorum yaaaa aynısı bende sınırlenınce agzımdan cıkanı kulagım duymaz.ona karsı herseyı solerım kalbını cok kotu kırarım:çok üzgünüm: kırılır :çok üzgünüm: ama kawga onun yuzune cıkar hep bende sınırlenırım solerım solerım herseyı ..bu kez barısmıcam derım:dilcikar: sonra yıne gonlumu alır:çok üzgünüm:

gönlünü alabiliyorsa barışıcaksın arkadaşım:asigim:
hata yaparlar öküsler ama,gönül alabilmek te ayrı bi meziyettir:asigim:

gönlünü alabiliyorsa barışıcaksın arkadaşım:asigim:
hata yaparlar öküsler ama,gönül alabilmek te ayrı bi meziyettir:asigim:

ya belkide ben ona karsı hassas oldugum ıcın kolay gonlumu alabılıoa.s sadece güzel sözler söyler seni çok seviyorum sensiz yaşayamıorum ağlıyorum hergün falan der aylarca uğraşır arar felan öle alır gönlümüa.s ama bu kez kolay affetmıcem onu:dilcikar:

Napayim süründereyim mi diyorsun ama benim anladigim kadar seninde hatalarin var bu iliskide, neye dayanarak onu süründüreceksin ki? bUnun kime ne faydasi olacak ayrica, zaten ikiniz yillardir sürünüyorsunuz okudugum kadariyla...
bence fazla yipratmisiniz birbirinizi, ya ikinizde davranislarinizi bi gözden gecirin, sen ona rahatsiz oldugun konulari söyle, oda sana söylesin... ikinizde degistirmeye calisin yada bu isi kökten cözüp ayrilin.
ayrildigindada sana ulasabilecegi her yolu kapa bence, numaralarini msnini degistir...

doğru teşhislerin var cnm evet:çok üzgünüm:
artık bahsettiğin o 2 yoldan biri seçilmeli..

çok yıpratmışsınız ilişkinizi bence..
bu durumda iki tarafında enerjisi kalmaz tekar beraber
olmak için..bu ilişkiyi düzene koymak için..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynayak abakarak sor lütfen.. o olmadan yaşayabilirmisin..

cevabın evet se.. bir dakika bile uzatma bu ilişkiyi..

beni sevmediğinden,başkasını sevebiliceğinden emin olsam yaşarım
yani unutabilirim,hayatta unutulmucak ne var ki?
ama onu seviyorum
yani o bana döndüğünde kapıları kapayamıyorum
kapatsam da uzun sürmüyo
her zaman ipler bendeymiş gibi bana güven vermeye çalışsa da
ipler onda artık,o isteyince geliyo ve ben buna izin veriyorum
bensizliği yaşamasına fırsat vermek istiyorum,her istediginde olmayacağını anlasın istiyorum

belinay_merve'nin yorumuna aynen bende katılıyorum bu gel gitler yıpratmış sizi...bırakın gitsin yoluna hayır demeyi öğreninki işin ciddiyetine arkadaşınızda varsın:enbuyukkk:

İşte biz buna halk arasında AŞK diyoruz canım... a.s

Laftan da sözden de anlamıyor maalesef...

İşte biz buna halk arasında AŞK diyoruz canım... a.s

Laftan da sözden de anlamıyor maalesef...

AŞK ama iki taraflı mı dersiniz?
yoksa sadece bende mi var
benimki sevgi bence aşktan daha degerli ve geçici olmayan bişey alışkanlık ta var ..
onun hislerini tam anlayamıyorum,ne yardan geçerim ne serden gibi garip..
bazen cok aşırı gurur yapıyo bazense yaptıgım affetmez dediğim hatalarımı bile affediyo
bende aynı şekilde
aslında yıpratan bu gel gitler diil biraz fazla yüz göz olduk
yani artık laflarımızın birbirimizin üzerinde tesiri kalmadı
şöyle düşünün basit hastalıklar için o kadar ağır ilaçlar kullandık ki
gerçekten ciddi hastalıklarda bu ilaclar artk tesir etmiyo
kimseye tavsiye etmem.dırdırcı ve sinirli olmayı

bence birinizden birinin sevgisi yok ama kimin bilmiyorum çünkü böle sevgi olmaz ya ya onda bi eksiklik var yada sende benim amca kızıda öle sürekli ayrılıyo yok bu sefer bitti aradan on gün geçmiyo tekrar barışıyo nasıl iş anlamıyorum bende ilk başlar olsa dersin daha tanıma aşamasında olur kırgınlıklar ama bu süreçte anlamış olmanız gerekiyo en azından huyunuzu az çok bilirsiniz sen neye sinirleniyon o neye sinirlenir bilirsiniz o yönde davranırsınız çivisi çıkmış bence...

Çok garip bir ilişki,o her seferinde sizin yeniden onu kabulleneceğinizi bilmenin rahatlığı içinde olduğu için olabilir bu sık sık ayrılmalar,geldiğinde bulamayacağını bilse yine aynı şekilde olurmu acaba? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…