- 6 Şubat 2016
- 538
- 735
- 53
- 36
Dört yıllık evliyim üç yaşında bi oğlum var eşimin ailesini sevmiyorum onlara göre ben bana göre onlar samimi değil iki taraf da oynuyor yani ve eşim ailesine çok düşkün zor zamanda yanımız dalar evet ama benim için değil oğulları ve torunları için ilk evlendigim yıl bana iftira attılar hırsızlıkla suçladılar ama daha sonra eşimin de baskısıyla görüşmek zorunda kaldık abimle eşim görüşmüyor bu olaylardan dolayı eşim de benim ailemden hoşlanmıyor maddi problemlerimiz var dört yıldır bitmedi ama elde avuçta bişey yok yiyip icmisiz o kadar parayı ailesi evini satıp borcun bi kısmını ödemiş ama borç tekrar iki katı olmuş yetmiş bin tl diyeyim. Benim babamdan kalma bi tarlam vardı eşimin baskilariyla huzura ermek için sattık borcu oduycez evet ama içinden para alamıyorum kendi paramı alamıyorum yani üstüme başıma evlendim evleneli doğru düzgün bişey almadım biseyler alayım dedim ikramiyelerimle alırım dedi vs vs bugün babası bu konuyu öğrenmiş bizimle konusuyo sizden isteğim borcu yatırın faizden kurtulun diyor ona sorcaz sanki kadın parası yemek ona göre çok ağırdı halbuki ona ne hem böyle konuşuyor anası da diyor ki seni büyük yerine koyup ne Oğlun ne gelinin konuyu sana açmış sen karışma diyor babası dedi ki bi de gorumcem eşim için kredi çekmiş onu odersin oğlum dedi borçlar bitmiycek rahata eremiycem tek isteğim borçsuz bi şekilde hayatımızı sürdürmek ama bıktm arkadaşlar beynim allak bullak ve eşim çok sinirli biri beni yerden yere vurur sözleriyle şiddeti de olmuştu ve ufak tefek vurmaları da var gerisini siz getirin ne olur kafayı yiycem artık