Hayır mi şer mi bilmiyorum

Cesaretiniz kalmamış. Kendinize olan güveniniz körelmiş.. yapamam diye bir korku var içinizde.. benim düşüncelerim...
... tabiki de ilk başta zorlanırsınız.. ailenizin yanında tabiki zor.. çalışmaya başlarsınız..kendinizi toparlarsınız.. zamanla bir ev tutarsınız.. 1+1 veya 2+1 .. eşyaları da yavaş yavaş yerleştirirsiniz.. çocuğunuzu da kreş verebilirsiniz.. arsayı da hiç vermeyin.. o sizin bir güvenceniz olur..
Çok düşündüm bunu ama yine bi guvencem var o yüzden sattım borç bitsin diye ama daha otuz bin borç oduycez sanırım ve soyledim bugün de eşime sanki bize yaptin tek borcu böyle konuşuyorlar dedim onlara yaptıklarını ben biliyorum görüyorum dedim adamların ellerinde ne evleri ne arabaları kaldı diyo bize mi verdiler evi arabayı dedim sen hakkin olanı aldin

Vala cok uzuldum sana Allah yardimcin olsun.karar senin ama o 70 binede kndine bi ev calis hayatini kurtar bundan sana koca moca olmaz bosanmam senin icin en hayirlisi die dusunuyorum canikim
Annemin parası da vardı gidip ev alabilirdim uygun fiyata ama tek maddi olarak düşünmüyorum bazen diyorum nereye kadar böyle gidecek ama bosansam diyorum napicam başkası olsa daha mi iyi olcak babasından daha mi çok sevcek evladımi

Babanızdan kalan tarlayı satmadıysanız hiç dokunmayın bana sorarsanız ve yeni bir hayat için basamak olarak kullanın.

Merak etmeyin evladınız da siz de kalır yaşı küçük daha , hiç kimsem yok da demeyin evladınız var o gücü muhakkak alırsınız.

Böyle devam eder adım atmazsanız olan özgüveninize olur ve koca bir geleceği heba etmekle kalakalırsınız...
Herkes böyle dedi ileriyi düşün dedi ama ben evimi huzurumu dusundum ve gerçekten huzur olacak mi merak ediyorum bi yıl daha borç öde dur artmasa bari tek tesellim:(

Canım boşanmak da bir seçenek
Ve ben olsam hazır elimde 70 bin babamdan kalan miras var alir gider cocugumla bir hayat kurardim

Esin seni cok eziyor
Hiçbir şey de söz hakkın yok
Kendi paranı bile kullandırmıyor
Zor ya Allah ferahlık versin
Evet canım sende biliyorsun durumları çok sabrediyorum maddiyatci oldum laf söylüyorum diye maddiyatci olsam dediğin gibi yapardım ama hala ailesine toz kondurmuyo onlar laf söylüyormuş ama yardım da ediyomus

Tam olarak bu borç nasıl 70 bin olmuş ?babası niye karışıyor? Düğün eşya borcu muydu

ay allah akıl fikir versin. dayağı ye hakareti ye. sonra hakkın olan tarlayı sat adama ver bi de parasını.

annemle geçinemiyorum diyo ya. kocanla geçinebiliyo musun?

hep söylüyorum hani kendim yaşayamayacaksam kocadan dayak yiyeceğime bin beter de olsa baba evime döner babamdan dayak yerim.

Tam olarak bu borç nasıl 70 bin olmuş ?babası niye karışıyor? Düğün eşya borcu muydu
Ahım şahım bi düğünüm olmadı bu sen başta alt li ustlu oturduk ailesi borcun bi kısmını kapattı tekrar borçlar birikti o yüzden karisma gereği duymuş demekki ama benim eşim de ailesine yedirir icirir annesi anjiyo oldu batıdan doğuya gitti sanki batıda doktor yok burda daha iyileri var kardesinin tel borçları internet kafe borçları bakkal borçlarını ödüyor bizimki ama borç bizim borcumuz oluyor benim babamdan kalan tarla da ziyan olup gitsin umurlarında mi onların evleri gitmis

Evet canım sende biliyorsun durumları çok sabrediyorum maddiyatci oldum laf söylüyorum diye maddiyatci olsam dediğin gibi yapardım ama hala ailesine toz kondurmuyo onlar laf söylüyormuş ama yardım da ediyomus
Canim yani durumun zod ama madwm her durumda laf yiyorsun verme arsa parasini
Yatır bankaya çocuğunun adina kimse cekemesin

ay allah akıl fikir versin. dayağı ye hakareti ye. sonra hakkın olan tarlayı sat adama ver bi de parasını.

annemle geçinemiyorum diyo ya. kocanla geçinebiliyo musun?

hep söylüyorum hani kendim yaşayamayacaksam kocadan dayak yiyeceğime bin beter de olsa baba evime döner babamdan dayak yerim.
Evet komik bi durum demi bende başkası yaşasa delimisin sen derim bırak git ama öyle olmuyor evlat için değişiyor durunlar

Evet komik bi durum demi bende başkası yaşasa delimisin sen derim bırak git ama öyle olmuyor evlat için değişiyor durunlar

evlat sizin ufak tefek dövülmelerinizi izleyerek büyürse valla ilerde şükreder. annem iyi ki kendi psikolojisinin içine etmiş de babamdan boşanmamış oh der.

Ahım şahım bi düğünüm olmadı bu sen başta alt li ustlu oturduk ailesi borcun bi kısmını kapattı tekrar borçlar birikti o yüzden karisma gereği duymuş demekki ama benim eşim de ailesine yedirir icirir annesi anjiyo oldu batıdan doğuya gitti sanki batıda doktor yok burda daha iyileri var kardesinin tel borçları internet kafe borçları bakkal borçlarını ödüyor bizimki ama borç bizim borcumuz oluyor benim babamdan kalan tarla da ziyan olup gitsin umurlarında mi onların evleri gitmis
Ya bu kadar ufak tefek şeylerle borç nasıl 100 binleri buluyor anlayamadım. Siz belkide tam anlatmıyorsunuz. Bu borç sizin düğün ve eşyalar için çekildi ve zamanında ödenmedi faiz üstüne faiz bindi galiba tabi ufak tefek harcamalarda eklendikçe eklendi

Annemin parası da vardı gidip ev alabilirdim uygun fiyata ama tek maddi olarak düşünmüyorum bazen diyorum nereye kadar böyle gidecek ama bosansam diyorum napicam başkası olsa daha mi iyi olcak babasından daha mi çok sevcek evladımi

Kiz bu adam borclarindan cocugu aklina gelipte sevicekmi acaba.esini en iyi sen tanirsin hakkinda hangisi hayirliysa o olsun

Çok düşündüm bunu ama yine bi guvencem var o yüzden sattım borç bitsin diye ama daha otuz bin borç oduycez sanırım ve soyledim bugün de eşime sanki bize yaptin tek borcu böyle konuşuyorlar dedim onlara yaptıklarını ben biliyorum görüyorum dedim adamların ellerinde ne evleri ne arabaları kaldı diyo bize mi verdiler evi arabayı dedim sen hakkin olanı aldin

Sizin düşünceniz de cok sikintili yalniz. Kocaniza toz kondurmuyorsunuz. burada hatali olan kayinaileniz degil bizzat kocaniz. Borcu yapan o nereye harcadigi belli olmayan o. Siz daha borcu bitsin diye ev araba satmis insanlara camur atiyorsunuz. Valla sizin nankorlugunuzu gorunce keske yapmasalarmis dedim.

Ayrica evi arabalari neden kocanizin hakki olsun. Asiri bencilsiniz bence.

Son düzenleme:

Sizin derdiniz evlat derdi degil. Bahaneniz evlat. Bosanmak istemiyorsunuz her seyi sineye çekiyorsunuz. Saygim var bosanmayabilirsiniz. Ama o zaman tarlam tarlam diye aglamayin. Madem bu diyari mesken tuttunuz o zaman bu deveyi güdeceksiniz. Gorumceniz dahi sizin icin kredi cekmisken elbette satip borcunuzu odeyeceksiniz.

Öyle bişey olsa bile isterim zaten parasını o da mecbur verecek ama onun da beni bırakacağını sanmıyorum ailesinin evi gitti ya bizim evimiz olduğu zaman gidip ailesine ev almasından korkuyorum ve gerçek olacağını da düşünüyorum
Öyle bir şey olsa da paranı vermez sende biliyorsun ben sana boşanma diyemem çok zor boşanmak ama imkanın varsa çalış zaten arsayı satmışsın anladığım kadarıyla yazık oldu

Back
X