Hayır mi şer mi bilmiyorum

Eşime evi satıp bi kısmını vermişler kırk bin kadar sonra gorumcem kredi kartları için yirmi bin çekmiş ödüyor işten çıktı bide şimdi bizim tarla altmisbin borç on bin kalcak yine ve gorumcenin kredisini de biz oduycez

oo paşam iştende çıkmış hazır parayı yer. bak gör o parayı ya kp e ya ablasına eksik verir.

başlarsın bir yerden. adam aldığını borca veriyor zaten size bir faydası yok ki.
çocuğun büyüyüp okula başladığında ne olacak. bir kat kıyafet bile almamış sana bu mu yetmek?
Evime masa takımı alamıyorum sandalyalerim yok bunun gibi bi sürü şey alcaz yapcaz diyo borç bitsin diyo ne zaman bitcek merak ediyorum çok eli acik ama ailesine de çok yardımcı olmuş oluyodur da ailesi biz yapmışız borcu diyo söyleniyor çok ilginç

oo paşam iştende çıkmış hazır parayı yer. bak gör o parayı ya kp e ya ablasına eksik verir.
Kredisini biliyorum ne kadar olduğunu yarın oduycez ama yine bi yirmi bin tl oduycez yani benim isteklerim yine ertelencek ailesine yağdırıyor ama araba kaza yaptı satcaklar şimdi madem ödeyin borç bitsin biz aileysek eşim bide dizden ameliyat olcak ben eşimi dusunurken onlar ne kadar düşünüyor borcu ödersiniz diyo ama eşimin onlara yaptıklarından haberleri yok gibi sanki bana yaptı o kadar borcu nefret ettim iyice onlardan da

Insanoğlu ne yaparsa kendine yaparmış ben bunu kk da hep görüyorum yazık canına giden parana o herif o parayı yutar bak gör sana soylıyım satmasaydın bak güvencen olurdu çocuğunla yeni bi hayata başlamak için

Valla esin ya kumar oynuyor ya kötü alışkanlığı var. Ayrica borcunuz varken giyip icmen olmaz. Evlilikte de baskasina borcunuz varke gorumcen de baskasi oluyor ben malimi satmam demek de olmaz. Ama kocana guvenmiyorsan paylasmak istemiyorsan bosan. Malini da verme. Fakat bosanmayacaksan borclarinizi odemeniz lazim. Fakat senin kocandan adam olmaz o yer icer yine borc yapar senin malinin gittiylle kalirsin.

Babanızdan kalan tarlayı satmadıysanız hiç dokunmayın bana sorarsanız ve yeni bir hayat için basamak olarak kullanın.

Merak etmeyin evladınız da siz de kalır yaşı küçük daha , hiç kimsem yok da demeyin evladınız var o gücü muhakkak alırsınız.

Böyle devam eder adım atmazsanız olan özgüveninize olur ve koca bir geleceği heba etmekle kalakalırsınız...

Canım boşanmak da bir seçenek
Ve ben olsam hazır elimde 70 bin babamdan kalan miras var alir gider cocugumla bir hayat kurardim

Esin seni cok eziyor
Hiçbir şey de söz hakkın yok
Kendi paranı bile kullandırmıyor
Zor ya Allah ferahlık versin

Belli ki borç eşinizin borcu.
Baba bir kısmını ödemiş görümce kredi çekmiş kredi kartları için. Hal böyleyken onlardan şikayet etmeniz anlamsız.
Kocanız koca değil. Sorumsuzun teki. Muhtemelen siz de sinirinizi ona yöneltmek yerine ailesine kin güdüyorsunuz.
Boşayın derim ben. Bu kişiden size eş koca olmaz.

Bence de arkadaşlara katılıyorum eşiniz yine borç yapar ve sizi Zor durumda bırakır diye düşünüyorum.

Cesaretiniz kalmamış. Kendinize olan güveniniz körelmiş.. yapamam diye bir korku var içinizde.. benim düşüncelerim...
... tabiki de ilk başta zorlanırsınız.. ailenizin yanında tabiki zor.. çalışmaya başlarsınız..kendinizi toparlarsınız.. zamanla bir ev tutarsınız.. 1+1 veya 2+1 .. eşyaları da yavaş yavaş yerleştirirsiniz.. çocuğunuzu da kreş verebilirsiniz.. arsayı da hiç vermeyin.. o sizin bir güvenceniz olur..

Keşke arsayı hiç satmasaydınız arsa satılır mı sattın ne oldu yine borçlar birikecek kb 40 bin vermiş yetmemiş görümce 20 bin vermiş yetmemiş sen arsayı sattın borç bitecek mi sanıyorsun bitmeyecek hep olacak bence kocan bu parayı başka yerlere harcıyor düşünsene daha üstüne doğru düzgün bir şey almamışsın neyin masrafı oluyor ki canım millet asgari ücretle bile geçiniyorken allah sana sabır versin o ardaya çok üzüldüm çünkü hayatta her şey oluyor ve hepimiz ellerinizden ayrılabiliriz sana ayrıl diyemem ama bi işe gir bir an önce

Borcun sebebini ögrenmeden sakın verme.Ne biliyorsun belki kocanın kumar huyu var yada başka türlü sonu gelmeyecek alışkanlikları var...Malini kaptirmadan önce sorgulaman gerekmez mi.Eger mantıklı bir borçsa elinden geleni yap ama ya altından başka birşey cikarsa ilerde kafanı taşlara vurursun ben neden arasyirmadim diye..Seni saflaştırmış sorgulama diye.Madem bize sordun burda sana yazilan her mesajı çok dikkatli oku ve ona göre davran karlı çıkarsın.

Yavrum kocan sana eve harcadım borç oldu dediğinde,"hani nereye harcadın bir sandalye bile yok" demiyormusun?

Dünyanın borcundan bahsediyorsun.Ortada bir tek sebep yok.Yemiyorsun,gezmiyorsun,üstbaş almıyorsun.Eee?Nereye gitti onca para?

Üstüne bir de vuruyor sana.

Sadece kendini ve seni değil,babasını kardeşini de sıkıntıya sokuyor.

Sen nasıl hala bunda bir hayır varmıdır diye bakıyorsun be kuzum.Yazık değil mi sana da evladına da.

Yavrum kocan sana eve harcadım borç oldu dediğinde,"hani nereye harcadın bir sandalye bile yok" demiyormusun?

Dünyanın borcundan bahsediyorsun.Ortada bir tek sebep yok.Yemiyorsun,gezmiyorsun,üstbaş almıyorsun.Eee?Nereye gitti onca para?

Üstüne bir de vuruyor sana.

Sadece kendini ve seni değil,babasını kardeşini de sıkıntıya sokuyor.

Sen nasıl hala bunda bir hayır varmıdır diye bakıyorsun be kuzum.Yazık değil mi sana da evladına da.
Bugün yatircaktik on gün sonraya kaldı ilk ve son dedim ona zaten ama dün çok düşündüm acaba annemin parasıyla birleştirip ev mi alsam diye ama ya sonrası ne olcak daha mi iyi olcak beni aşık kızdıran ailesinin pişmiş pişmiş konuşması kadının parası demi sonuçta benim aileme yapılan bişey yok oğulları da ailesine harcıyor yani umurlarında değil tabi

Borcun sebebini ögrenmeden sakın verme.Ne biliyorsun belki kocanın kumar huyu var yada başka türlü sonu gelmeyecek alışkanlikları var...Malini kaptirmadan önce sorgulaman gerekmez mi.Eger mantıklı bir borçsa elinden geleni yap ama ya altından başka birşey cikarsa ilerde kafanı taşlara vurursun ben neden arasyirmadim diye..Seni saflaştırmış sorgulama diye.Madem bize sordun burda sana yazilan her mesajı çok dikkatli oku ve ona göre davran karlı çıkarsın.
Sanmıyorum öyle bi huyu olduğuna olsa anlarım kuş merakı var kusculuk yapiyo onlara çok yatırım yaptı üretim yaptı evet ama harcamalarını bilmedi bi sürü zarar oldu

Keşke arsayı hiç satmasaydınız arsa satılır mı sattın ne oldu yine borçlar birikecek kb 40 bin vermiş yetmemiş görümce 20 bin vermiş yetmemiş sen arsayı sattın borç bitecek mi sanıyorsun bitmeyecek hep olacak bence kocan bu parayı başka yerlere harcıyor düşünsene daha üstüne doğru düzgün bir şey almamışsın neyin masrafı oluyor ki canım millet asgari ücretle bile geçiniyorken allah sana sabır versin o ardaya çok üzüldüm çünkü hayatta her şey oluyor ve hepimiz ellerinizden ayrılabiliriz sana ayrıl diyemem ama bi işe gir bir an önce
Öyle bişey olsa bile isterim zaten parasını o da mecbur verecek ama onun da beni bırakacağını sanmıyorum ailesinin evi gitti ya bizim evimiz olduğu zaman gidip ailesine ev almasından korkuyorum ve gerçek olacağını da düşünüyorum

Back
X