Annem var ama annemle gecinemiyoruz yalnız kalmaktan korkuyorum ve oğlumu almalarindan hep düzelecek diye yny ediyorum ama ailesi bizden destek bekler hep gibime geliyor. Evim de olcak iki gün sonra korkuyorum ki eşim gider onlara ev alirSen neden evlisin, ben onu anlamadım? Tek bir sebep bulamadım evli kalman için. Ne kadar sindirmişsin "ufak tefek" vurmaları bile...
kafayı yiycem artık
Para mevzusunu yaptığımda al parayı ananın evine git diyor bana ayrılmak istemiyorum. Bi yandan ama kafam karmakarışık seytan mi diyo bos an diyo yoksa bi hayır mi var bilmiyorum evlendik evleneli başbaşa bi tatil bile yapmadık hep ailesi hep borç bizim borcumuzmus babası öyle diyor ne evimde doğru düzgün esyam var ne üst baş aldım ne yedim içtim gezdimborç kimin borcu?
kafayı yeme hem nereye kadar.. boşa bu adamı.
Böyle hayat mı geçer?Annem var ama annemle gecinemiyoruz yalnız kalmaktan korkuyorum ve oğlumu almalarindan hep düzelecek diye yny ediyorum ama ailesi bizden destek bekler hep gibime geliyor. Evim de olcak iki gün sonra korkuyorum ki eşim gider onlara ev alir
Para mevzusunu yaptığımda al parayı ananın evine git diyor bana ayrılmak istemiyorum. Bi yandan ama kafam karmakarışık seytan mi diyo bos an diyo yoksa bi hayır mi var bilmiyorum evlendik evleneli başbaşa bi tatil bile yapmadık hep ailesi hep borç bizim borcumuzmus babası öyle diyor ne evimde doğru düzgün esyam var ne üst baş aldım ne yedim içtim gezdim
Ümit ediyorum ama hep hüsran dört yıldır borç bitti dedim rahatladık yine borç oduycez olan benim malıma oldu benim evladimin hakkıydı oBöyle hayat mı geçer?
Canım evliyiz ama Bende degil ki maaşı kendi elinde ben ne yapıp ettiğini bilmiyorum nasıl oldu bu borç deyince kariyla kızla mi yedim evime getirdim diyor ve maaşı da üç asgari ücret tutarında çok rahat geçinebiliriz yaninasıl sizin borcunuzmuş? beraber mi yaşıyorsunuz?
neden ayrılmak istemiyorsun adamın tutar yanı yok ki.
Ümit ediyorum ama hep hüsran dört yıldır borç bitti dedim rahatladık yine borç oduycez olan benim malıma oldu benim evladimin hakkıydı o
Gitmeye kalktım çok engelledi ümitvar konuştu gittim bi kere iki ay ama duzelmedi çocuğu hemen yaptık bu aradaÇocuk neden yaptın, bu adamla nasıl çocuk yapabildin, adam ananın evine git diyorken nasıl hala boşanmak ıstemiyorum diyebildin, o şiddetler sende nasıl patlama noktası yaratmadı?
Nasıl bu kadar vazgeçtin sen kendinden?
Tek başıma evladima yetemem diye düşünüyorum güçlü hissetmiyorum kendimi ama ailesinin yüzünü de görmek istemiyorum hiç çok soğudumevladını düşünüyorsan ona göre karar vermelisin ama.
Mesleğin var mı?Gitmeye kalktım çok engelledi ümitvar konuştu gittim bi kere iki ay ama duzelmedi çocuğu hemen yaptık bu arada
Muhasebe mesleğim ama uzun zamandır çalışmıyorum kafam gitti artıkMesleğin var mı?
Canım evliyiz ama Bende degil ki maaşı kendi elinde ben ne yapıp ettiğini bilmiyorum nasıl oldu bu borç deyince kariyla kızla mi yedim evime getirdim diyor ve maaşı da üç asgari ücret tutarında çok rahat geçinebiliriz yani
Ne ev ne araba aldık ama sürekli borç yuzbinin üstünde eksiye girmiş kredi çekmiş hep sözde öyle diyor plansız harcama diyelimBorç neyin borcu onu anlamadım ?
Eşime evi satıp bi kısmını vermişler kırk bin kadar sonra gorumcem kredi kartları için yirmi bin çekmiş ödüyor işten çıktı bide şimdi bizim tarla altmisbin borç on bin kalcak yine ve gorumcenin kredisini de biz oduycezhayır onu sormadım. kv kp birliktemi yaşıyorsunuz?
borç kocanın anladığım . kp evini satıp sizin borcu ödedi yani. kp haklı o yetmemiş ablası kredi çekmiş. nasıl bir borç bu maşallah.
Muhasebe mesleğim ama uzun zamandır çalışmıyorum kafam gitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?