- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.181
Canlarım moralim çok bozukArkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, siz dua kardeşlerimle paylaşmak istedim, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen
Ben bizimdebeişimizolsun ya kazen beni pasif etti arkadastan giryom simdik 23 ne dektaktı bana ya ıggggggggggggggggggggggggggggg
Neyse nerdesin kızlar ya 2 sohbet edelim
aybirgen'ciğim, inan ben de üzüldüm senin adına. Ya bu çok kötü bir durum, insan hiç öyle bir şey söyler mi? Bence biraz zaman iste ondan, kırıldığını anlamalı. Ben olsam böyle davranırdım.
Kız sen yine mi pasifleştin :)))
bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.
evet canım ya alıntı yaptım diye sevgili günlük yopiğinde beni gene yakaladı yaaaa:26::26::26:
kızlar benim psikolojim bozuldu ya iyi hissetmiyorum kendimi gercekten bugün gitmiş arama kaydıma bakyo netten sanki ben onu aldatıyorum.böyle seyler yapması beni üzüyor.bana hala güvenmiyo tam olarak.benki ona bu kadar baglı iken.arkadasının sevgilisi arkadasını aldatmıs bunu netten fatura görüntülemeden yakalamıs ondan etkilenip banada aynı seyleri yapıyor.bu zoruma gidiyor beraber 7 aygecti 7 ay ve 5 aydır cıkyoz.ki ben onun için can atarken ne kadar sevdigimide biliyor.ben yoruldum artık kızlar.artık bişileri ispatlamak istemiyorum.akısına bıraktım.nişanlanmakmı istiyor kendi ne zaman derse artık saldım kendimi.ona bıraktım herseyi ama üzülüyorum baskalarının söz nişan resimlerini gördükce ben naptımda bunu hak ettim diyorum.yasım geldi 29 a.artık filört su bu istemiyom ya..cocuk sahibi olmak istiyorum.hersey normal miş gibi davranıyorum ona içim kan aglıyo ama.yoruldum ben yoruldum.herkes soryo görüstüğün var mı var diyorum hani yüzük diyolar.insanlar beni oyaladıgını düsünüyor biliyorum.arkadaslarım bile dalga geciyor senden önce evlencez diye.herkes cabucak nsonuclandırırken benim neden uzuyor.gercekten kendi ne zaman derse kendi bilir artık ben düsünmekten hasta olcam..o gün facesine baktım eski görüstüğü kızla yazısmıs hani tamam öyle askıntı felan yokta benleyken gidip konusması ne kadar dogru.kız asılyo yani facesinde ilişkisi var yazmasına ragmen.öyle normal arkadas gibi konusmus ama ben facemi kapattım onun için o ne yapıyo.dondurdu facesini ama diyoki kalsın ayrılırsak yeniden aktif ederim.su lafa bak.ne anladım ben bu işten.gercekten yoruldum.onlaykende ondan öncede karsıma cok kişi cıktı cicekler mi gelmedi hediyelermi yüzük mü evlenme teklifimi kapımda bekleyenmi hepsi cıktı karsıma halada cıkıyor görüstüğüm var diyorum.sanıyoki evlenmek için görüsyom onla sevmesem zaten beraber olmazdım.yanındayken hersey güzel ama uzak olunca soguk sanki.kendi bilir ben gibi sevenide zor bulur bunu buraya yazıyorum biz ayrılsakta benim ahımı alır bu dünyada olmazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem.neler neler artık içime ata ata neyse....
Canım benim Allah yardımcın olsuuunnnnErkekler bazen bizim ruhumuzdan anlamayabiliyolar demek ki, bazı davranışları hiç hoş olmamış, ayrılırsak yeniden aktif ederim diyerek çok ayıp etmiş gerçekten, Allah doğru yolu göstersin ona, kırgınlıklarında çok haklısın, inşallah senin değerini anlar, senin gibi seveni, senin gibi değerli birini mumla arasa bulamaz bence, şimdi namaz kılıcam sen de dualarımda olucaksın dua kardeşim, inşallah her şey gönlünce olur hayırlısıyla
kızlar ben bizimdebebişimiz olsunya hesabım pasif oldu 23 ne dek burdan giricem arkadasınkinden aybirgencin canım moralini bozma kalpler bir olsun asılır bu konular annene deme canım.siz kendi aranızda halledin.altın olması gerekmiş de adetmiş de
aybirgen'ciğim, inan ben de üzüldüm senin adına. Ya bu çok kötü bir durum, insan hiç öyle bir şey söyler mi? Bence biraz zaman iste ondan, kırıldığını anlamalı. Ben olsam böyle davranırdım.
kız sen yine mi pasifleştin :)))
Bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.
Canlarım ben konuşunca problem çözüldü çok şükür, seni seviyorum senin için her şeyin en iyisini almayı isterim dediben bilmediğim için sordum dedi, ablası tektaşı nişanda takarız demiş, gümüşü de kendisi altın takmak istemediği için ikimizinki çift olsun diye sordu heralde, demek ki istekleri problemleri konuşmak gerekiyomuş, yoksa ben içimde büyütecektim, kendimi yıpratacaktım araya da soğukluk girecekti.
Canım benim kalbin tertemiz, her şeyin en iyisine en güzeline layıksın, inşallah düzelir o da, senin kıymetini tez zamanda anlasın, çok değer versin inşallah sanayüzügü almıs satın aldıgı adama demişki hani olmazsa satsam fiyatı ne kadar düser inan o yüzükte hiç umrumda degil artık ben para biriktirip bende alırım yüzük.pot kırdı sonra özür diledi ama yara acıldı birkez.amin canım Allah yardımcımız olsun.cok tuhaf biri inan hala cözemedim.aynı facebook 06 nın sevgilisi gibi.aynı.burclarıda aynı.ne bilim canım ya.insalalh canım Allah kabul eylesin bende simdi dusa girip abdest alıp namaz kılıcam ve sizlere dua edecegim bide bugün su duayı yapabilirsiniz canlarım ben yapıcam bu gece yatmadan evvel
Canım benim kalbin tertemiz, her şeyin en iyisine en güzeline layıksın, inşallah düzelir o da, senin kıymetini tez zamanda anlasın, çok değer versin inşallah sana
Canım biz olamadık deme ne olur, Allah'ın izniyle hepimiz çok mutlu olucaz inşallah, bu sabah annemle konuşunca çok mutsuz olmuştum ben de, birsürü lafı saymıştı sevdiğim için, etmediği hakaret falan kalmadı yani, bana da senin kaderin kötü kızım falan dedi, ben de üzüldüm ağladım falan ama Allah'ıma şükürler olsun ki problem çözüldü, burada aldığım fikirler de çok işime yaradı, bir çok kişiden tarafsız bi şekilde görüş alabildim, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ama inanarak edelim dualarımızı, kabul olacağına inanarak edelim inşallah, ben senin için dua edicem birazdan.cok sevindim hadi insallah bari aramızdan biri mutlu olsun biz olamadık be kuzum insalalh sen olursun
Canım biz olamadık deme ne olur, Allah'ın izniyle hepimiz çok mutlu olucaz inşallah, bu sabah annemle konuşunca çok mutsuz olmuştum ben de, birsürü lafı saymıştı sevdiğim için, etmediği hakaret falan kalmadı yani, bana da senin kaderin kötü kızım falan dedi, ben de üzüldüm ağladım falan ama Allah'ıma şükürler olsun ki problem çözüldü, burada aldığım fikirler de çok işime yaradı, bir çok kişiden tarafsız bi şekilde görüş alabildim, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ama inanarak edelim dualarımızı, kabul olacağına inanarak edelim inşallah, ben senin için dua edicem birazdan.
Canım benim senden de umudum var, mutlu bi yuvan, hayırlı evlatların olacak inşallahcanım herseyi anneye anlatmamak gerek benim bu yüzük olayımdada annem seni oyalıyomu ne dedi moralim bozuldu sonra gitttim bunu aradım ben evlenmek için caba sarf etmiyon derken cocuk yüzük almıs.doldurusa geldim yani ne oldu daha kötü oldu hersey süprizi batırdım.ondan herseyi anneme anlatmıyom anlatsam moralimi cok bozar.insallah canım Allah kabul eylesin bende cıkyom canım insallah hepimiz mutlu olalım sorunlar cözülür kuzum yeterki arada sevgi olsun.insalalh hersey güzel olur benim kendimden umudum yok aramızda bari sen kurtul kuzum.cok öptüm Allah kabul eylesin datlım
canım benim senden de umudum var, mutlu bi yuvan, hayırlı evlatların olacak inşallahHayırlı geceler
yüzügü almıs satın aldıgı adama demişki hani olmazsa satsam fiyatı ne kadar düser inan o yüzükte hiç umrumda degil artık ben para biriktirip bende alırım yüzük.pot kırdı sonra özür diledi ama yara acıldı birkez.amin canım Allah yardımcımız olsun.cok tuhaf biri inan hala cözemedim.aynı facebook 06 nın sevgilisi gibi.aynı.burclarıda aynı.ne bilim canım ya.insalalh canım Allah kabul eylesin bende simdi dusa girip abdest alıp namaz kılıcam ve sizlere dua edecegim bide bugün su duayı yapabilirsiniz canlarım ben yapıcam bu gece yatmadan evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?