Hayırlısı diyorum ama...

Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Hala mı cinsiyet olayları??..

Sıkılmadı mı millet bu "kız/ erkek" muhabbetlerinden??

Dogacak cocuklari ile ilgli daha baska seylerin heyecanini , merakini , sevincini, ...vs yasayamayacak mi bu anne babalar ??

Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Erkek cocuk da elbette guzeldir tatlidir ama kiz cocugun tadi bambaşka 🌸.bu arada yil hesaplama yontemiyle su an ogrenebilirsiniz kiz mi erkek mi olacagini 😊 Cavit Çag Cinsiyet Hesaplama yazin google a cikan ilk video

Bence strese girmeyip Allah’ın size annelik duygusunu yaşamanızı nasip ettiği için şükredin. Eşiniz şükürsüzlük yapıyor çünkü.

gayet ayirim yapiyor bence.. eltimin 5 sene cocugu olmadi. kiz olacak gibi dendiginde kp acayip bozulurdu 'ne yapayim ben kiz torunu' gibi bir cumle bile kurdu. sanki 5 sene torunu olmayan onlar degil. insanoglu hep boyle nankor sükürsüz.. Simdi de ben hamile kalamiyorum. Kiz olsun erkek olsun Rabbim saglikli evlat versin diye ölüyoruz her ay..

sorunuza cevabim da su; bir kere ciddi bir konusma yapip kapatin konuyu. artik kiziyorum. sukretmemiz lazim Allahin gucune gider kizi da erkegi de aratir. yeterli hayirli saglikli olsun deyin.

Bu ayrım yapmamış hali mi akfjdjd
"kız olursa eehh napalım hayırlısı...
Erkek olursa oleeyy erkek.."
Bir daha söylerse umarım erkek sperm yollamayı becerebilmişsindir deyin dumur olsun.

gayet ayirim yapiyor bence.. eltimin 5 sene cocugu olmadi. kiz olacak gibi dendiginde kp acayip bozulurdu 'ne yapayim ben kiz torunu' gibi bir cumle bile kurdu. sanki 5 sene torunu olmayan onlar degil. insanoglu hep boyle nankor sükürsüz.. Simdi de ben hamile kalamiyorum. Kiz olsun erkek olsun Rabbim saglikli evlat versin diye ölüyoruz her ay..

sorunuza cevabim da su; bir kere ciddi bir konusma yapip kapatin konuyu. artik kiziyorum. sukretmemiz lazim Allahin gucune gider kizi da erkegi de aratir. yeterli hayirli saglikli olsun deyin.
Kendileri hamile kalıp o sancıyı o hamielikteki zorrlugu cekseler konusabilirlermi acaba

Adam gönlünden geceni söylemiş sıkıntı yok abartma bence ... Kız olsada erkek olsada aynı derecede sevecek ..evlat bir başka Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı olsun diye dua et

Bi doğurun kız çıkarsa hastaneden Bi erkek çocuk çalarsınız, hey allam nasıl Bi yol izleyebilirsiniz acaba yapacak bişi mi var

Ne olursa tadı başka olur yeterki sağlıklı olsun 🤲🏼 Eşinizin sizin kadar takıldığını düşünmüyorum siz biraz mesele etmişsiniz bence

nasıl bi yol izlemeliyim derken? çocuğun cinsiyetini mi değiştirelim? cinsiyeti neyse ne önemli olan sağlıklı olması diye kabulleniceksiniz

Back
X