En son ne dediler pekiDüzenli olarak kontrole gidiyorum ayda bir mr yâda tomografi çektiriyorum vücut radyasyon dolu
MemleketimmmmmKastamonu
Kayma birinci derece kazadan beri böyle kendini böyle tutmuş bu şekilde iyileşmiş dedi düzleşme için iğne verdi iğnenin de tam iyileşme garantisi yok dedi doktor kabul etmedim ilaç ile tedavi edilebilir dedi bakalım hayırlısıEn son ne dediler peki
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.Kayma birinci derece kazadan beri böyle kendini böyle tutmuş bu şekilde iyileşmiş dedi düzleşme için iğne verdi iğnenin de tam iyileşme garantisi yok dedi doktor kabul etmedim ilaç ile tedavi edilebilir dedi bakalım hayırlısı
Bu kayma ağrı yaparmıymış? 1 sene olmuş çünküKayma birinci derece kazadan beri böyle kendini böyle tutmuş bu şekilde iyileşmiş dedi düzleşme için iğne verdi iğnenin de tam iyileşme garantisi yok dedi doktor kabul etmedim ilaç ile tedavi edilebilir dedi bakalım hayırlısı
Yok canım vücudu tümden kabarıyor kaşınıyorÇok geçmiş olsun boğazı mı şişti benim direk boğazım şişiyor nefes alamıyorum
Çok şükür şimdi iyi canımOy çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Aynen yaa. Pek umudum yok benim. Hafta içi kötü gittim ama 2 gündür dikkat ediyorumGünaydın
Tartıya 2 gün kaldı.
Eksi görmek istiyoruz. 2 gün çok şeyi değiştirir. Hadi son bir gayret
Yok canım vücudu tümden kabarıyor kaşınıyor
Yapar hissizlik bile yapar ameliyat daha riskli Ankara Bilkent şehir hastaneside çoğu doktor bekleme taraftarıBu kayma ağrı yaparmıymış? 1 sene olmuş çünkü
Attım canım yukarıdayiitee cuma menüsü canım
Çok acıkırsan yoğurt olur bence canım. Cacık da yiyebilirsin salatalık da yiyesin varsa. Ama dayanır gibiysen boş verMerhaba kızlar
Bugün kahvaltı sonrası alışveriş gittik önce evin mutfak alışverişi yapıp arabaya yerleştirdik sonra kızımın okul için çanta suluk ayakkabı taytlerini aldık kırtasiye alışveriş öğretmen istediği doğrultusunda alacağız ne isterse
Saat 14:30da diyet dışı oldum
15:30 da bı sade türk kahvesi iki kare Bitter çikolata yedim günü kapattım acikirsam akşam yoğurt veya salatalık yerim
Chocolita yada sadece kahve bitki çayları yeterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?