Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

En son ne dediler peki
Kayma birinci derece kazadan beri böyle kendini böyle tutmuş bu şekilde iyileşmiş dedi düzleşme için iğne verdi iğnenin de tam iyileşme garantisi yok dedi doktor kabul etmedim ilaç ile tedavi edilebilir dedi bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Merhaba kızlar
Bugün kahvaltı sonrası alışveriş gittik önce evin mutfak alışverişi yapıp arabaya yerleştirdik sonra kızımın okul için çanta suluk ayakkabı taytlerini aldık kırtasiye alışveriş öğretmen istediği doğrultusunda alacağız ne isterse

Saat 14:30da diyet dışı oldum
15:30 da bı sade türk kahvesi iki kare Bitter çikolata yedim günü kapattım acikirsam akşam yoğurt veya salatalık yerim
Chocolita yada sadece kahve bitki çayları yeterli olur mu?

Çok acıkırsan yoğurt olur bence canım. Cacık da yiyebilirsin salatalık da yiyesin varsa. Ama dayanır gibiysen boş ver

Bugün annemlerin yanına geldim bir kaç gün iş yapmamam gerek dikkatli olmam gerekiyor annemde sağolsun çok şey hazırlamıştı pek yemedim börek yapmıştı bir dilim ballı tereyağlı bir dilim ekmek kaymak vardı ondan yedim kızartılmış sebze yedim bir kaç çatal 3 bardak çay
Öğle yemeği yeşil fasulye vardı yemekte onu yedim bir kase cacık başka birşey yemedim ama çok canım çekti
İkindi çayı ıslak kek bir iki çatal bir kaç catalda kısır 1 lt su çok çay içtim su içmek gelmedi hiç umarım dikkatli olurum menülerde

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

Sabah
Kahvaltıda annemdeydim 2 dilim yumurtalı domatesi kaşarlı ekmek yapmış kardeşim. Ondan yedim

Öğlen acıktım 5-6 dilim karpuz birde bir dilim tam tahıllı ekmeğe çikolata sürüp yedim.

Akşam bir tabak dolu tavuk haşlama yemeği yedim

Dondurma yedim.

Adım 4k
Şu miktarı şuanlık 1 lt

Chocolita

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltıda bir haslama yumurta
5 tane zeytin Bir tane salatalık
Bir bardak yeşil çay içtim
Öğlen yemeği yemedim
Akşam yemeğinde tavuk sote bir çorba kasesi salata yedim
İki buçuk litre su içtim

Eklentiler

• 1000409400.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…