Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam bayanlar
Kahvaltıda
Bir haşlama yumurta
5 tane zeytin
4 yaprak marul yedim
Öğlen yemeği
Bir tane ızgara tavuk but
3 yemek kaşığı pilav
Bir kâse salata yedim
Akşam yemeginde
Bir çorba kasesi yoğurt içine yarım yeşil elma rendesi bir yemek kaşığı chia tohumu ekleyim yedim
İki buçuk litre su içtim

Eklentiler

• 1000409755.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 9
İyi akşamlar hanımlar,

Sabah,
1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim kara buğday ekmeği peynir 5-6 tane zeytin birazda domates

Akşam,

Mercimek çorbası bir kase
Dünde kalan et soteden yedim.
Biraz kabak sanaldan kalmıştı 2-3 çatalda ondan aldım.

Şu miktarı 1 lt şuanlık
Adım 10.188
Chocolita

Aslında bu hafta Annemdeyim İnşallah sıfır karbonhidrat haftasını güzel bir şekilde atlatırım

Haftasonunu dengede tutalım dedik canım. Bir de cumartesi pazar çok yoğun geçiyor benim güncellemeler çok gecikiyordu. Kızlar söyleyince de değiştirmiş olduk. Sana uyar mı bugün
Canım hafta sonu ailemizle kahvaltı vs derken biraz işin ucu kaçıyor gibi cuma olsa ya da perşembe sanki daha iyi gibi. Tabi diğer arkadaşların da fikirleri önemli.

Senin beslenme de diyetisyen destekli olduğu için arada atak geçirmen normal. Ben de kısıtlamalı yaptıgım için ataklar geliyor

Menüm ve denge egzersizim 1
8000 adım
Kahvaltı 11.00 sucuklu omlet
Ara protein bar
Akşam 19. 00 balık (biraz fazla kaçırdım balığı)
2 Isırık hamburger

Eklentiler

• 1000278733.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000278675.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000278743.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar
Sabah iki sahanda yumurta , bir dilim ekmek , bir sosis
Öğlen bir muz , bir de kizimin bisküvisinden otlandım ıkı tane
Akşam bir kaç kaşık pilav , bir kase fasulye yemeği

Adım az 4.K
Ama egzersizi canım çıka çıka yaptım . Sal beni kuşum Chocolita

Kocam dondurma aldı geldi yemedim

Eklentiler

• IMG_7984.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 9
Senin beslenme de diyetisyen destekli olduğu için arada atak geçirmen normal. Ben de kısıtlamalı yaptıgım için ataklar geliyor
Evet diyetisyenimde dedi 80li kilo direncini kırarız ama bu sefer yeme atağı olur fazlasıyla alıyorsun dedi
Zorlandigin çok aciktiginda bana hemen sesli msj at bu süreçte dedi
Akşam eşim gelince eksiklerimi aldım bu akşam son kez meyvemi yedim

Güzel
Nasılsın espicim ağrın var mı
Canım hafta sonu ailemizle kahvaltı vs derken biraz işin ucu kaçıyor gibi cuma olsa ya da perşembe sanki daha iyi gibi. Tabi diğer arkadaşların da fikirleri önemli.
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canım bana fark etmez bu arada hepsine varım

Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim

Ay çekemediler ya ona da canm sıkıldı dişin üstünde kemik oluşmuş kemiği kirmamiz gerekiyor bu da daha çok probleme sebep olabilir dediler

Ben pazartesiden memnunum ama genede çoğunluk ne derse uyarım canım

Allah allah. Çok ağrı yapıyor mu peki canım ne çözüm bulacaklar
Yok canım çok rahatsız etmiyor aslında ben gebe kalırsam diş operasyonu yapılmıyor ya o yüzden öncesinde halledeyim dedim sadece arada apse olup iniyor dediler çok dayanılmayacak kadar ağrın olursa o zaman bir çaresine bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…