Canım hafta sonu ailemizle kahvaltı vs derken biraz işin ucu kaçıyor gibi cuma olsa ya da perşembe sanki daha iyi gibi. Tabi diğer arkadaşların da fikirleri önemli.Haftasonunu dengede tutalım dedik canım. Bir de cumartesi pazar çok yoğun geçiyor benim güncellemeler çok gecikiyordu. Kızlar söyleyince de değiştirmiş olduk. Sana uyar mı bugün
Senin beslenme de diyetisyen destekli olduğu için arada atak geçirmen normal. Ben de kısıtlamalı yaptıgım için ataklar geliyorDiyetisyenimle uzun uzun konuştuk gerçekten acikabilirsinde dedi bu hafta geç kahvaltı ara öğün olmadan idare edeceğim
Çok acikirsan çorba yoğurt olur akşam onları yemezsin dedi
Bide gün içinde içeceğim hibuskus çayı malzemeleri akşam alıp yarın basliyacagim
Sabah 1 tane karabuğday patlağı kahvaltıda Gluten meyve yok akşam protein kırmızı et tavuk balık hindi eti
Menüm ve denge egzersizim 1
8000 adım
Kahvaltı 11.00 sucuklu omlet
Ara protein bar
Akşam 19. 00 balık (biraz fazla kaçırdım balığı)
2 Isırık hamburger
Evet diyetisyenimde dedi 80li kilo direncini kırarız ama bu sefer yeme atağı olur fazlasıyla alıyorsun dediSenin beslenme de diyetisyen destekli olduğu için arada atak geçirmen normal. Ben de kısıtlamalı yaptıgım için ataklar geliyor
Güzel
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canımCanım hafta sonu ailemizle kahvaltı vs derken biraz işin ucu kaçıyor gibi cuma olsa ya da perşembe sanki daha iyi gibi. Tabi diğer arkadaşların da fikirleri önemli.
Ben memnunum cuma da olabilir ama sorun yok çoğunluğa uyarım. Sadece cumartesi olmasın bence cunku gec kalkıyoruz vs derken herkesin işleri oluyor :)Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim
Ay çekemediler ya ona da canm sıkıldıGüzel
Nasılsın espicim ağrın var mı
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canımbana fark etmez bu arada hepsine varım
Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim
Ben pazartesiden memnunum ama genede çoğunluk ne derse uyarım canımGüzel
Nasılsın espicim ağrın var mı
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canımbana fark etmez bu arada hepsine varım
Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim
Allah allah. Çok ağrı yapıyor mu peki canım ne çözüm bulacaklarAy çekemediler ya ona da canm sıkıldıdişin üstünde kemik oluşmuş kemiği kirmamiz gerekiyor bu da daha çok probleme sebep olabilir dediler
Yok canım çok rahatsız etmiyor aslında ben gebe kalırsam diş operasyonu yapılmıyor ya o yüzden öncesinde halledeyim dedim sadece arada apse olup iniyor dediler çok dayanılmayacak kadar ağrın olursa o zaman bir çaresine bakarızAllah allah. Çok ağrı yapıyor mu peki canım ne çözüm bulacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?