Benim için sıkıntı yok çoğunluğa uyarimGüzel
Nasılsın espicim ağrın var mı
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canımbana fark etmez bu arada hepsine varım
Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim
ayy işteyim kahvaltı yapmıyorum, mantarlı mı o omleeeet
Mantari her sabah kahvaltısında yesem bikmam çok seviyorum bı paket aldım 3 gün yerim artıkayy işteyim kahvaltı yapmıyorum, mantarlı mı o omleeeet
kalbimi bıraktım... hahhah
bende çok seviyorum, eşim hiç sevmez sinir oluyorum o yuzdenMantari her sabah kahvaltısında yesem bikmam çok seviyorum bı paket aldım 3 gün yerim artık
Afiyet olsun canımMantari her sabah kahvaltısında yesem bikmam çok seviyorum bı paket aldım 3 gün yerim artık
Soğanlı da güzel oluyorYumurtayi sade yiyemiyorum beyazını hele hiç sevmem
Canım ben menüyü yazdım ama sanırım görmedin tek öğün akşam çiğ köfte yedimSağlıklı Karbonhidrat Haftası
1. gün
Tam uygulanan "️"
Chocolita pzt. (un)
TheDandelion pzt. (Pilav bisküvi)
Acquaa pzt. ️
labellevie pzt. (Çiğ köfte)
M madambitter ?
yiitee pzt. ️
Pembe Lotus pzt. (pilav)
armin83 pzt. (Hamburger)
espressoc ?
G gelgor pzt. ( Pilav)
M Mavistez ?
asliogretmen ?
Bierfi pzt. ️
Programa Tam uyan arkadaşlara 1 Puan verilir. 5 puana ulaşanların o hafta geçerli 1 uyarı sildirme hakkı var. Uyarısı olanların işine yarar. Yoksa da zaten güzelce kilo vereceğinden tartı en güzel ödül olur
Ay sonunda programlara göre verilen puanlar toplanıp 1. 2. 3. Belirleriz. Hem de genel olarak uyum sağlayabiliyor muyuz fayda görenler var mı bunlara bakmış oluruz.
Görmemiş olabilirim canım diş mevzu oldu yaCanım ben menüyü yazdım ama sanırım görmedin tek öğün akşam çiğ köfte yedim
Evet canım haklısın sorun değilGörmemiş olabilirim canım diş mevzu oldu ya
Pazartesi iyi kusum cuma olunca hafta sonu salıyorum ben , bence yaniGüzel
Nasılsın espicim ağrın var mı
Ortak karar almıştık ama tekrar soralım canımbana fark etmez bu arada hepsine varım
Kızlarr tartı gününden memnun muyuz yoksa cuma olmasını ister miydiniz. Görenler yanıtlasın lütfen çoğunluğu görelim
Örtünde pek güzelmişEki Görüntüle 3635688
Günün ikinci kahvesi
Akşam yürüyüş yapacağım
Kahve sonrası ikizleri yıkayıp akşam yemeği hazirligina başlarım bugün midem çok agridi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?