Tabi canım olur. Benimde hem saat hem telefonda var. Biri olmazsa ötekini atıyorumCanım hiç beklemiyordum valla böyle daha çok gaza geldiğimi itiraf etmeliyim
Ama bir sorunumuz var bugün akıllı saatimi takmayı unuttum dün şarja takmıştım sabah işe gelirken almayı unutmuşumtelefonun kendi uygulamasının saydığı adımları atarım canım akşam olur mu
Bakarsın ben rakip olurumBir sonraki hafta ya dut u yada lotus a rakip olmalıyım aha da meydan okuyorum.
Acı baaa da virBen sana kan verem kan gardesi olak cicikis
Tebrik ederim miniğimAllaaaahhhhhhh
Gelin gapışak gızlarBir sonraki hafta ya dut u yada lotus a rakip olmalıyım aha da meydan okuyorum.
Bu hafta durağan haftam regl haftam ama kapışabilirizBakarsın ben rakip olurum
Yok sen noray la kapış sonraki lig de görüşelim.Acı baaa da vir
Tebrik ederim miniğim
Gelin gapışak gızlar
Bu hafta durağan haftam regl haftam ama kapışabiliriz
M Mavistez de fena. Her hafta verdi maşallahAcı baaa da vir
Tebrik ederim miniğim
Gelin gapışak gızlar
Bu hafta durağan haftam regl haftam ama kapışabiliriz
Tabiki neden olmasınBir sonraki hafta ya dut u yada lotus a rakip olmalıyım aha da meydan okuyorum.
Her gün nasıl cesaret ediyorsun tartilmaya artı görsem benim motivasyon yerlerde olur
Coco diyetisyenim çok stres olduğum için her hafta tartilmami istemiyor️Yeni tartı günümüz oy çoğunluğuyla Cuma oldu
Sonuçtan mutlu olmayan var mı?
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
espressoc
G gelgor
M Mavistez
asliogretmen
D u t
Minik Duduklu Tencere
Sisko ama gururlu
norayildiz
M Marjolein
Teşekkür ederim canmÖnce Aleyküm selam canım
Evet denge egzersizinde kanıtlıyoruz. Sen şimdi 1 tane yaptın ayağına sağlık. Kaldı 2
Adım atılmışsa ekran görüntüsü, YouTube da leslie yapıldıysa süre görünecek şekilde (haftalık tartı da + gelirsek 20 dk, aylık sonuçta 30 dk) ekran görüntüsü gönderiyoruz. Akıllı saatinde egzersiz başlatma ayarı varsa, 20 dk süre göstergesini çekip öyle de gönderebilirsin.
Mümkün. Ama hiç önermem. Ayda -2 olursa en fazla -3 kg çok güzel bir eksi
Pastadaki iradeni tebrik ediyorum marjo
ben hep derim yediklerimiz gibi vazgeçtiklerimizi de yazalım. Çünkü çok önemli hepimiz için
Şaşırtıyorsun minikmaşallah arkadaşım
Evettt liste yıldızısın️ Cuma günü liginiz var
Cuma günü tartılmak motivasyonunu bozacaksa canım tabi ki diyetisyeninle izlediğin yol daha önemli. Dediğinden çıkmaman gerek. Bunun kararını sen ver canım. İstersen bu durumundan dolayı cumartesi günü gönderirsin ama liste yıldızı seçimi cumadan yapılmış olur. Ona dahil olmazsın. Çünkü +1 gün tartı da haksızlık olur. Grup yıldızı olma dışındaki kurallar yine geçerli olur. Denge egzersizi zayıflama Programı menü vsTabiki neden olmasınçıtır çıtır yerim seni
Her gün nasıl cesaret ediyorsun tartilmaya artı görsem benim motivasyon yerlerde olur
Coco diyetisyenim çok stres olduğum için her hafta tartilmami istemiyor
Ben yine haftalık tartildigimi söylemiyorum benim diyetisyen tartı günüm cumartesi
Diyetisyene gittiğim hafta cumadan tartilmam imkansız olmadi o hafta uyariya razıyım cumartesi tartimi atarım yada liste dışı yarışırim
Yeni arkadaşları bu hafta eklediTeşekkür ederim canmBirde ben ilk sayfadaki listeleri tam anlamıyorum. Ben bazılarında yokum, sonradan mı eklenecegim?
Benden çıtır çıtır olmaz löp löp olurTabiki neden olmasınçıtır çıtır yerim seni
Coco diyetisyenim çok stres olduğum için her hafta tartilmami istemiyor
Ben yine haftalık tartildigimi söylemiyorum benim diyetisyen tartı günüm cumartesi
Diyetisyene gittiğim hafta cumadan tartilmam imkansız olmadi o hafta uyariya razıyım cumartesi tartimi atarım yada liste dışı yarışırim
Hayır canım belirlemedim bu hafta şey diyelim mi bacak egzersizi istediğiniz bir egzersiz 10 tane
Aynen canımHayır canım belirlemedim bu hafta şey diyelim mi bacak egzersizi istediğiniz bir egzersiz 10 tane
Tamamdır herkesi etiketleyeyim görsünAynen canım
Tamam zaten ayda iki kez gidiyorum diyetisyene biliyorsun haftaya cumartesi kontrolüm var bu hafta atarımCuma günü tartılmak motivasyonunu bozacaksa canım tabi ki diyetisyeninle izlediğin yol daha önemli. Dediğinden çıkmaman gerek. Bunun kararını sen ver canım. İstersen bu durumundan dolayı cumartesi günü gönderirsin ama liste yıldızı seçimi cumadan yapılmış olur. Ona dahil olmazsın. Çünkü +1 gün tartı da haksızlık olur. Grup yıldızı olma dışındaki kurallar yine geçerli olur. Denge egzersizi zayıflama Programı menü vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?