Tamam canım. Sen yine önceden haber verirsin bana hangi hafta atacaksın. Ona göre düzenlemeleri yaparımTamam zaten ayda iki kez gidiyorum diyetisyene biliyorsun haftaya cumartesi kontrolüm var bu hafta atarım
Gittiğim haftalar grup Yıldızi olmam sıkıntı yok
Kız olur olurBızlatma makinem yokkahve öğütücüm var olur mu
Kız olur olurbende onu diyom ya öğütücü diye
tamam sağol canım alayım bakayım neler yapılır bir araştırayım
Yulafi seviyorum kabaklisini seviyorum diyetisyen bir kaşık yeter dedi ben 3 kaşık atinca bayıla bayila yiyorumŞu yulaf i sevemedim gitti arkadaş buruk tadı çok kötü.
Ben de ben deeeYulafi seviyorum kabaklisini seviyorum diyetisyen bir kaşık yeter dedi ben 3 kaşık atinca bayıla bayila yiyorum
Hele tostu Süper yok arkadaş her türlü obezim
Ama Yok brokoli karnabahar sevemiyorum
Tamam canımSquat bacak egzersizi sayılır canım
Bende karnabahar hastasıyım. Her gün yesem bıkmam. Yulafı da seviyorum. Sütle gidiyor yoğurtla sevmiyorumYulafi seviyorum kabaklisini seviyorum diyetisyen bir kaşık yeter dedi ben 3 kaşık atinca bayıla bayila yiyorum
Hele tostu Süper yok arkadaş her türlü obezim
Ama Yok brokoli karnabahar sevemiyorum
Canım aylık denge egzersizi nedir aman geri kalmayayım diye soruyorumAylık denge egzersizim bitti
Bugün sabah diyet dışı bir şeyler yaptım oğluma. Ondan bende yedim. Ama 10 da yedim. Akşamda sadece çorba içtim. Bu arada artık bütün yeme içmeyi erken bitiriyorum. 5 de bitirdim. Toplam kalorim 1200 civarıydı
Suyu 2 litre içtimespressoc
Ama sor nasıl içtim. Habire wc deyimafedersin tamamen şeffaf. Bu kadar suya başka nasıl olsun alışık olmayınca.
Ama bu sağlıklı olduğunu gösterirmiş.Tok da tutuyor
İlk sayfada hepsi yazar canım. 6000 adım değil de 8000 atılıyor. 20 dk yerine 40 dk egzersizCanım aylık denge egzersizi nedir aman geri kalmayayım diye soruyorum
Yaaa berfiiiBurda banada yer varmii
He şöyle anladım tartı günü kilo veremeyenler ekstra yapıyor di miİlk sayfada hepsi yazar canım. 6000 adım değil de 8000 atılıyor. 20 dk yerine 40 dk egzersiz
Evet canım. Kilo vermeye devam edenin sırtı yere gelmiyor. Gelirse de yaptığı egzersizler yarıyorHe şöyle anladım tartı günü kilo veremeyenler ekstra yapıyor di mi
Iyiyim chocom sen nasılsınn seni gördüm daha iyi oldumYaaa berfiiihoş geldin tabi var
Nasılsın
Anladım canım sağolasınEvet canım. Kilo vermeye devam edenin sırtı yere gelmiyor. Gelirse de yaptığı egzersizler yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?