- 8 Mart 2020
- 5.984
- 28.851
- 548
Bölgesel hareket icinde bacak hareketim varİyi akşamlar kızlar
Bu haftaki egzersiz sevdiğimiz bir bacak egzersizi 10 tane yapılacak.
DÜn belirlememistik diye +10 yapanları pazartesi yapmış kabuk edeceğim. Lütfen menü bildirimine su tüketimi ile birlikte bildirmeyi unutmayın
Chocolita
@TheDandelion
Acquaa
@labellevie
@yiitee
Pembe Lotus
@gelgor
@Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
@Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Kefiri denedim ama tadından dolayi icemedim birde böyle deneyeyim inşallah çok teşekkür ederimBu arada bu kefir hurma keten tohumu karışımı acayip tok tutuyor ve baya doyuruyor. Evde varsa kuruyemiş de ekleyebilirsiniz veya 1 yemek kaşığı yulaf . Hurma yoksa bal o da yoksa pekmez ve ya herhangi bi meyve
Evde yapınca tadı daha güzel oluyor dene bence .Kefiri denedim ama tadından dolayi icemedim birde böyle deneyeyim inşallah çok teşekkür ederim
Keten tohumu chia gibi şişiyor mu ya da pişirmek falan gerekiyor mu daha önce hiç kullanmadım daBu arada bu kefir hurma keten tohumu karışımı acayip tok tutuyor ve baya doyuruyor. Evde varsa kuruyemiş de ekleyebilirsiniz veya 1 yemek kaşığı yulaf . Hurma yoksa bal o da yoksa pekmez ve ya herhangi bi meyve
Şu yulaf i sevemedim gitti arkadaş buruk tadı çok kötü.Bu arada bu kefir hurma keten tohumu karışımı acayip tok tutuyor ve baya doyuruyor. Evde varsa kuruyemiş de ekleyebilirsiniz veya 1 yemek kaşığı yulaf . Hurma yoksa bal o da yoksa pekmez ve ya herhangi bi meyve
Tamam inşallah canımEvde yapınca tadı daha güzel oluyor dene bence .
Ben yulafı omlete atıyordum eskiden ekmeksiz gidiyoduŞu yulaf i sevemedim gitti arkadaş buruk tadı çok kötü.
Ekmegim buram kokulum hiç yulaf onun yerine gecebilir miBen yulafı omlete atıyordum eskiden ekmeksiz gidiyodu
Ahh hiç geçer mi hiç geçer miEkmegim buram kokulum hiç yulaf onun yerine gecebilir mi
Şişmiyor ama jelimsi bi doku veriyor. Öğütüp tüketin ama yoksa faydası olmuyormuşKeten tohumu chia gibi şişiyor mu ya da pişirmek falan gerekiyor mu daha önce hiç kullanmadım da
Şu yulaf i sevemedim gitti arkadaş buruk tadı çok kötü.
Hay Allah nasıl öğütücemŞişmiyor ama jelimsi bi doku veriyor. Öğütüp tüketin ama yoksa faydası olmuyormuş
ben severim
Baharat öğütücün var mı . Yada kefiri hurmayı keten tohumunu al bi kavanoza bıztlatırlen zaten öğütülüyoHay Allah nasıl öğütücem
Bızlatma makinem yokBaharat öğütücün var mı . Yada kefiri hurmayı keten tohumunu al bi kavanoza bıztlatırlen zaten öğütülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?