Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yıllardır dogumlarim haricinde kabızlık sorunu yaşamayan ben kabızlık sorunu yaşıyorum yeteri kadar lifli beslendiğimi düşünüyorum neden böyle oldu anlamadım
Vücut şaşırıyor sağlıklı beslenince diyetisyenim 3 gün kayısı çayı icebilirsin sonra birak alışkanlık olmasın demişti

Geçmiş olsun kabızlık çok zor bir problem. Mevsim değişikliği yaşam tarzı vs etkilemiş olabilir. Hareketin azaldı mi. Chia tohumu öneririm çok iyi geliyor
Chia evde var bugün az tüketip ara öğün yapayim bari onunla
Vücut şaşırıyor sağlıklı beslenince diyetisyenim 3 gün kayısı çayı icebilirsin sonra birak alışkanlık olmasın demişti
Ben hic bu duruma gelmzdim lotus aksini sık sık yasarim ama iki gun once gecici sandim.3 gundur durum degismedi kayısı çayı da temin edeyim kayısı çayı deyince aklıma Cemoos geldi

Çok geçmiş olsun canım midesini mi üşütmüş yediği bir şeyden mi acaba. Gece gece
Teşekkür ederim canım. Akşam yemeğinde yemediği mantı vardı akşam 9 gibi onu yedi. Onu da 2 gün önce yapmıştım ilk kez ısıtıldı ondan mı bilmiyorum. Crp 1 çıktı enfeksiyon yok dedi doktoru. Benim de midem hassastır kimseye dokunmayan beni hasta eder.

Çok geçmiş olsun label

En kolayı 1 kaşık zeytinyağı iç. Hatta sabahları içmek lazım her gün.

Bugün bromelain e başlayayım diyordum ters tepki yapar mı ki
Sanmıyorum hatta biri paylaşmıştı annanesi her sabah limon ve zeytinyağ karıştırıp 1 kaşık içiyormuş cildi çok güzel demişti. Bromelain şişede olan mı? Hapı da var. Eğer tedirgin olursan kahvaltı sonrası içebilirsin zeytinyağını.

Canımm aynen dediğin gibi bir türlü odaklanamıyorum eski düzene dönmek istiyorum daha doğrusu hiç bişey yapmak istemiyorum neden böyle oldu anlamıyorum bu benim ilk uzun soluklu diyetim buraya kadar bile gelmem zaten mucizeydi. Umarım devam edebiliriz

Sivi olan

1 tatlı kaşığı 1 su bardağı suya koy. 15 dk beklet biraz kıvam alsın az limon sıkıp iç çok iyi geliyor özellikle aç karnına çok işe yarıyor

Hanımlar çok acil kitap desteğine ihtiyaç var
Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Öğümsöğüt köyünde bi okul
İletişim için instagramdan ulaşabilirsiniz

Dün menümu yazamadım çünkü ne yediğimi bilmiyorum sanki hiç bisey yememisim gibi ayni zamsnda cok sey yemisim gibi dehisik bir gun oldu ayakta atistirdim sürekli akşama kadar temizlik yaptım sabah kahvaltıya misafirlerim vardı bugün telafi günüm olacak inşallah kahvakti sıkıntısız geçti akşama da salata gibi az kalorili birseylerle geçiştirmek istiyorum. Bugün battı balık yan gider dersem kısır döngüye yine gireceğim simdi kalkıp yürüyüşe gideyim

Hoşbulduk canım. Çooook özledim.Diyet sürecimde sadece mezura ölçümü yaptığımızdan, tartılmam yasak olduğu için burayı takip edecek, hepinizin arada hatırlarını soracak, fırsat buldukça paylaşım yapmaya çalışacağım. Hepiniz özleniyorsunuz bilesinizBuradaki samimiyet ve candanlık bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…