cnm ynlış bılyosun corek otunu ogutmicen dışlerınle ıgce cıgnıcen bıde gunluk deıl yap kavanoza koy aksam sabah iç corek otu cıgnenmelıayyy kizlarrr gozlerimmm sasi oldu okumaktannn ne yazmissinizz yavvvv ama seviyorum sizleri
canimmm uzulmee ne olur insan bir anda gorunce kotu oluyor evet benimde kirmizilar geldiginde misafirim vardi evde biseyde yapamadimm insallh onumuzdeki aya canimm benim moral bozmak yokcalismalara tam gaz devamm
canimmm benimm yaaa hayirlisi olsun onumuzdki aya olacak insallh bizdeki umutlar tukenmezz olacak insallh bir gunn
caniiimmm ben senden de cok umutluydum ama ne yapalimm hayirlisi olsunn
benim de yine haziran canimm buradayiz yanii beraberiz arkadasim 26haziran:))
rabbim oncelikle hakkimizda hayirlisini nasip etsinnnn AMINNN
canimmm senin icinde hayirlisi olsunnn bu ayyy hep beraber hayirli haberleri alacazz insallhhh
canimmm bende sana bunu soracaktimm tyin isi ne oldu diyeee allah gonlune gore versin canimmm insallh ailenin yaninda olursunnn
canimmm benim bundan 3 ay once silik cizgi cikmisti vee uzaktan bile baksann belliydii ama o gun geldi kirmizilarr kan testi yaptir canim en iyi sonuc icin hayirlisi olsun hakkinda
ayyyy boyle birsey duymaya cok ihtiyacim vardiii insallh olur canim yukselir degerin hadi hayirlisi arkadasimmm
canimm karisimi gunluk hazirlarsan daha iyi olurr cunkuu corek otunu oguttugun anda hemen yiyeceksin onun yararli yaglari ucucu oluyormuss
bende yapmistim bir ara hepsinden 1 cay kasigi koyuyordum gunluk ve corek otunu da havanda dovuyordummm
umarim yardimci olabilmisimdir
valla 28 mayısta olmam gerkiyodu buna göre 3 gün geçiyo. pardon 4 yazmışım. neyse akşama bakalım ne çıkçak.
benim 3. ay oluyor ama bende pko var canım o yüzden doktorum klomen verdi yumurtam klomenle bu kadar büyüdü..yoksa yumurtam büyümüyordu
hoşgeldin canımmbizde seni sevdik
Alllah kızına bir kardeş verir inşalllah bu ay :26:
batın neydi canım listeye ekleyim
ay cok heyecanlı hadi hayırlısı. valla belirtilerin çok güzel. inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebiş geliyodur canım. hadi akşam sonucu söyle merak ettim
cnm ynlış bılyosun corek otunu ogutmicen dışlerınle ıgce cıgnıcen bıde gunluk deıl yap kavanoza koy aksam sabah iç corek otu cıgnenmelı
ayy canım yazmazmıyım hemen yazarım inşaallah
canimm biliyorum okudum da yazilanlari oyle senden aldim bendeaminnn yaşamımm... inşallah az kaldı.... bakalım hayırlısı olsun ..
bu arad o kür benim buldugum bişey değill... arkadaştan alıntı aldımm..
günlük yaparım bendee... teşekkürlerr yazdığın içinn:)))))
canim hadi hayirlisi insallh hamis haberlerinide aliriz bizi merakta birakma canimhanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:
cnm ynlış bılyosun corek otunu ogutmicen dışlerınle ıgce cıgnıcen bıde gunluk deıl yap kavanoza koy aksam sabah iç corek otu cıgnenmelı
kizlar nasilsiniz gununuz nasil geciyor?
ayy canım yazmazmıyım hemen yazarım inşaallah
canimm biliyorum okudum da yazilanlari oyle senden aldim bende
canim hadi hayirlisi insallh hamis haberlerinide aliriz bizi merakta birakma canim
canim cignemek kolay olmuyo ama ben cok zorlanmistim zaten zorla yiyebilmistim o yuzde gunluk hazirlamistim
hem ben okumustum cok onemli olan ogutme islemi falan yaziyordu gunluk olmasi gerekiyor falan yaziyordu
ben de yazilanlardan soyledimm
sagol canim.benim kizim biraz usutmus onun disinda iyiyiz cok sukursende ne ne yok
kizlar nasilsiniz gununuz nasil geciyor?
selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?:18:
iyi cnm ben de. cok gecmis olsun kizina. bnmde kasiklarim agrio onun disinda iyiym bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?