Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

cnm ynlış bılyosun corek otunu ogutmicen dışlerınle ıgce cıgnıcen bıde gunluk deıl yap kavanoza koy aksam sabah iç corek otu cıgnenmelı

SELAM BERCEST CIM YENI TOPIGIN HAYIRLI UGURLU OLSUN BENIDE LISTENE EKLERMISIN BAT 28 29 HAZIRAN NASILSIN COKTANDIR GORUSEMIYORUZ NASIL GIDIYOR INSALLAH HERSEY YOLUNDADIR COK OZLEDIM SENI

kızlar ya benim göğüslerim inanılmaz ağrımaya başladı... acımıyo bildiğin ağrı yapıyo. özellikle sağ taraf... ama içimde hastalanıcam gibi bi his var....:18:

Bi yandan olsun istiyorum bi yandan korkuyorum yaa.. off.. hep aklımdaa acaba erkenmi düşünüyorum ya sonra olmazsaa. ne yapıcam ben yaa,,,,,,,

canimm biliyorum okudum da yazilanlari oyle senden aldim bende
canim hadi hayirlisi insallh hamis haberlerinide aliriz bizi merakta birakma canim
cnm ynlış bılyosun corek otunu ogutmicen dışlerınle ıgce cıgnıcen bıde gunluk deıl yap kavanoza koy aksam sabah iç corek otu cıgnenmelı

canim cignemek kolay olmuyo ama ben cok zorlanmistim zaten zorla yiyebilmistim o yuzde gunluk hazirlamistim
hem ben okumustum cok onemli olan ogutme islemi falan yaziyordu gunluk olmasi gerekiyor falan yaziyordu
ben de yazilanlardan soyledimm

herkese selam ;
benim iki gündür sağ kasığıma doğru bir ağrı var adım atarken falan feci acıyor, apandisit olabilir mi?:44:

ayy canım yazmazmıyım hemen yazarım inşaallah

canim orda 10 kasik falan yaziyor onu nasil bolub yapicaz?

selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?:18:

selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?:18:

bir yerde okumusdum.eger yumurtlama donemiyse o zaman beyaz akinti oluyormus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…