Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam arkadaşlar adetime 4-5 gün var iki gündürovulasyon testimde pozitifi görüyorum hatta bugunki testım de T çizgisi C den daha koyuu, beyaz akıntım da var . sizce nedennnnn ?:18:

hamile de olabilirsin ovulasyon da adete yakın cift çizgi ile gebelik de öğrenilliyor...

hamile de olabilirsin ovulasyon da adete yakın cift çizgi ile gebelik de öğrenilliyor...
ayy ne güzel dedin :) adetimin 18. günü de çok koyu ikinci çizgiyi görmüştüm , sonra silikleşti dun koyulaşmaya başladı bugun cok koyu. inşallah dediğin gibidir.

ayy ne güzel dedin :) adetimin 18. günü de çok koyu ikinci çizgiyi görmüştüm , sonra silikleşti dun koyulaşmaya başladı bugun cok koyu. inşallah dediğin gibidir.

canım bende senin gibi bu ay ovulasyon testi kullandım ama benim işime yaramadı inşallah sen hamilesindir. . .

slm kızlaarr ben geldiimm
doktora gittim bugün yumurtalarımdan biri çatlamamıs haylaz sey..bu ay dinlendirelim yumurtalıkları dedi.doğum kontrol hapı verdi o çatlamayan yumurta için.ayrıca isterseniz 3.asılama isterseniz de tüp bebek yapabiliriz deyip güzelce her seyi açıkladı sağolsun.bende asılamayla vakit kaybetmektense tüp bebeği tercih ediyorum açıkçası.hayırlısı bakalım canlarım

canım RABBIM hakkında hayırlısını versın cnm buda ıyı bı gelışme

canım benim hayırlısı olsun... Rabbim çok bekletmez inşallah

Sweet sen nasılsın bı her var mı?????

yok cnm daha aksama vericem kani. anca yarin ogrenirim degeri. ins artmis olurlar

cnm ins yakin zamanda Rabbim nasip edicek sana bebislerini:)

kızlar bugün çarşıya çıkmışken gebelik testi aldım evde dursun diye almaz olaydım. dayanamayıp yaptım. tabiki negatif çıktı. neyse daha bata var deyip avunuyorum ama bir yanım da çok üzüldü. gözümden tane tane süzülen yaşları tutamıyorum

Son düzenleme:
maşallah canım Allah hayırlsıyla ve sağlıkla bebişini kucagına almanı da nasip etsin. hamile oldugunu ögrenmeden önce hatırladıgın belirtilerin var mı hissetmiş miydin?

sağolun kızlar sizlerde inşallah buay hayırlı haberler alırsınız bende hala belirti yok ya şanslılardanım yada :26: benim 1kaybım var oyüzden biraz stresteyim ama erken belirti olarak hiç rüya görmeyen ben sık uyuyp heruyumada garip rüyalar görüyodum öncekinde de bunda da ilkinde bide çok içime doğmuştu ben hamileyim diyip duruyodum

SELAM BERCEST CIM YENI TOPIGIN HAYIRLI UGURLU OLSUN BENIDE LISTENE EKLERMISIN BAT 28 29 HAZIRAN NASILSIN COKTANDIR GORUSEMIYORUZ NASIL GIDIYOR INSALLAH HERSEY YOLUNDADIR COK OZLEDIM SENI

canım hoşgeldin nasılsın eklemezmiyim
inşallah hamiş listesinede eklerim canım
hepimiz için hayırlısı olsun canım

cnm batın nezaman erken cıkmama sansı var bn kızıma 4 gun sonra yaptım cıktı oyuzden bekle

cnm ben kızımda hıcbısey yoktu belırtı falan 9 ay bıle olmadı ne kusma ne aş erme sesız sakındı

allahim insallah herkez melegine kavusur

cnm sen daha iyi bilirsin tabiki de bat a daha 4 gün var ve beklememiş idrarla yapmıs oluyorsun.bu negatife takılma canım..baska bir topicte arkadas kan testinde hamile olduğunu öğrenmiş bu testten yapmıs eve gelince yine negatif:) bosuna üzme kendini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…