slm kızlaarr ben geldiimm
doktora gittim bugün yumurtalarımdan biri çatlamamıs haylaz sey..bu ay dinlendirelim yumurtalıkları dedi.doğum kontrol hapı verdi o çatlamayan yumurta için.ayrıca isterseniz 3.asılama isterseniz de tüp bebek yapabiliriz deyip güzelce her seyi açıkladı sağolsun.bende asılamayla vakit kaybetmektense tüp bebeği tercih ediyorum açıkçası.hayırlısı bakalım canlarım
canım hayırlısı olsun inşallah
bu ay mı yaptıracaksın tüpü yorma kendini bence:26:
kızlar bugün çarşıya çıkmışken gebelik testi aldım evde dursun diye almaz olaydım. dayanamayıp yaptım. tabiki negatif çıktı. neyse daha bata var deyip avunuyorum ama bir yanım da çok üzüldü. gözümden tane tane süzülen yaşları tutamıyorum
canım hoşgeldin nasılsın eklemezmiyim
inşallah hamiş listesinede eklerim canım
hepimiz için hayırlısı olsun canım
ay kusmuyuz cvb yok bna aglarım şincık tutmayın bnı:2::2::2::2::2::2:
ama sen listeye niye bakmıyorsun aşkım yaa
ekledim cevap orada
küs olur mu canım benim
ben hiç küs kalamam kiii
a selam canim bende rahim fiilmi cekildim tuplerim acikmis
cok sukur 3ay hap uygulamasi verdi haziran sonu asilama olacak insallah gerek
kalmaz sen neler yaptin gorusmeyeli
yok cnm bu ay ara veriyoruz.adet olunca kararınızı verip gelirsiniz dedi..asılamada sans %10-15 tüp bebekte %60-70 olunca bende tüp bebeği tercih edicem.onun da garantisi yok tabiki ama en azından3.asılamayı yaptırıp pişman olmak istemiyorum.
bu ay hiçbir sey düşünmicem en azından
yok cnm daha aksama vericem kani. anca yarin ogrenirim degeri. ins artmis olurlar
inşallahhhhh....... yaaaaa
slm kızlaarr ben geldiimm
doktora gittim bugün yumurtalarımdan biri çatlamamıs haylaz sey..bu ay dinlendirelim yumurtalıkları dedi.doğum kontrol hapı verdi o çatlamayan yumurta için.ayrıca isterseniz 3.asılama isterseniz de tüp bebek yapabiliriz deyip güzelce her seyi açıkladı sağolsun.bende asılamayla vakit kaybetmektense tüp bebeği tercih ediyorum açıkçası.hayırlısı bakalım canlarım
yok cnm bu ay ara veriyoruz.adet olunca kararınızı verip gelirsiniz dedi..asılamada sans %10-15 tüp bebekte %60-70 olunca bende tüp bebeği tercih edicem.onun da garantisi yok tabiki ama en azından3.asılamayı yaptırıp pişman olmak istemiyorum.
bu ay hiçbir sey düşünmicem en azından
yok cnm daha aksama vericem kani. anca yarin ogrenirim degeri. ins artmis olurlar
cnm ins yakin zamanda Rabbim nasip edicek sana bebislerini:)
bencede cnm en ıyısı kafan rahat olur inşallah tup bebekte hayırlısı olur senın ıcın tatlım
inşallah son olur canım benim bencede ikiden sonra bende tüp yapardım
rahatlamana çok sevindim en azıdan bu yaın sonuna kadar dinlen canımm
kısss orkide bacımmmm....
4 gün var daha anammm
üzülme erken olduğu için çıkmamıştır...
bendede 3 test varrr.. ovican alınca aldım evde dursun diye bakıp bakıp duruyommm....
elime alıyommm
test yapmamak için zor tutuyom kendimi
ama biliyom çıkmıcakkkkk...........
canım kıyamam sana ama dediğin gibi bata daha çok var
lütfen biraz daha sabır yoksa üzülüyoruz ama
cnm batın nezaman erken cıkmama sansı var bn kızıma 4 gun sonra yaptım cıktı oyuzden bekle
cnm sen daha iyi bilirsin tabiki de bat a daha 4 gün var ve beklememiş idrarla yapmıs oluyorsun.bu negatife takılma canım..baska bir topicte arkadas kan testinde hamile olduğunu öğrenmiş bu testten yapmıs eve gelince yine negatif:) bosuna üzme kendini tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?