ya aslında biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim duygusala bağladım. sanki asla çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geldi işte
ya aslında biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim duygusala bağladım. sanki asla çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geldi işte
dün iyice ağladıktan sonra toparladım kendimi bugün dr a gidince onlarda rahatlattılar beni.artık seni bebek sahibi yapmak istiyoruz sen gitmeden diyolar çok güldük :)))
desteğiniz için çok tşkler kızlar.haziran sonuna kadar dinleneyim sizler güzel haberler verin amaa
senn ölee güzelll anne olacaksın kiii. bak görrrr
burda herkeze yardımcı oluyosun... bilgi veriyosunnnn....
hemde çokkkkkk tatlı bi anne olacaksınnnn.............
inşallah güzel haberler verecez canımm
gitmeden derken memlekete gitmeden galiba:44:
sen deeeeeeee buradaki herkes anne olmayı hakediyor Allahım önce isteeyenlere ver yarabbbiiimmm
tayinciyiz de ağustosta tasınıcam burdan inş.yarın belli olacak snaırım tayinlerde ayrı bi heyecan o da
tayinciyiz de ağustosta tasınıcam burdan inş.yarın belli olacak snaırım tayinlerde ayrı bi heyecan o da
Giresunnn.. Giresunnnnnnnnnnn.... giresunnnn. giresunnn.. 40 kere söliyince oliyomuş yaaa
giresunnnnnnnnnnnnnnn
inşallah hayırlısı olur canım çok sevindim rahim filminde bişey çıkmadığına
dediğin gibi inşallah bu ay aşılamadan önce hamiş kalırsın:26:
ben de rahim duvarım tekrar kalınlaştı
nisanda operasyon geçirdim şimdi yumurta çatlatma iğnesi uyguluyoruz
bakalım bu ayın sonunda gülenlerden oluruzzz:26::26:
inşallah hayırlısı olur canım çok sevindim rahim filminde bişey çıkmadığına
dediğin gibi inşallah bu ay aşılamadan önce hamiş kalırsın:26:
ben de rahim duvarım tekrar kalınlaştı
nisanda operasyon geçirdim şimdi yumurta çatlatma iğnesi uyguluyoruz
bakalım bu ayın sonunda gülenlerden oluruzzz:26::26:
saol canim benim sanada gecmis olsun allahim istiyen
kiymet bilen tum anne adaylarina nasip etsin
dedigin gibi gerek kalmadan meleklerimize kavusuruz
kızlar bugün çarşıya çıkmışken gebelik testi aldım evde dursun diye almaz olaydım. dayanamayıp yaptım. tabiki negatif çıktı. neyse daha bata var deyip avunuyorum ama bir yanım da çok üzüldü. gözümden tane tane süzülen yaşları tutamıyorum
canım sen testi tekrar ettin miii
lütfen istediğimiz gibidir nolurr yaaa:26::26:
cnm ben kızımda hıcbısey yoktu belırtı falan 9 ay bıle olmadı ne kusma ne aş erme sesız sakındı
a selam canim bende rahim fiilmi cekildim tuplerim acikmis
cok sukur 3ay hap uygulamasi verdi haziran sonu asilama olacak insallah gerek
tuplerin acik olmasina sevindim. filmden sonra hamilelik sansi bazi insanlarda daha yuksek oluyor. ins sende onlardan olursun:)
kalmaz sen neler yaptin gorusmeyeli
ayyy ben akşama kadar seni düşündüm neyse yarın öğrenince hemen yaz
bugün kan testi istedi dr E2 testi kan verirken sen geldin aklıma:26::26::26::26:
Allahııııımmmm lütfeeennnnnnnnnnnnnn
batın yaklaştı sanırım ben senden çok umutluyum
test yapmayı düşünüyor musunn
Evet canım yaklaştı , ben çok umutlanmayayım diyorum . ovulasyon testım bugun kıpkırmızı cıktı . akıntımda arttı 4-5 gundur sol kasıgım agrıyodu o gectı bugun boyle oldu. acaba sımdımı yumurtluyorum yoksa başka bişey mi. bu arada test yapmamamk için kendimi nasıl tuttugumu bi bilsen
evde test olmazmı 5 tane varevde test varsa bence sabah yap eğer akıntın varsa süperr
gerçi sen bilirsin
evde test olmazmı 5 tane varama negatıf gorursem moralım bozulur dıye yapmıyom. dur bakalım sabah belki yaparım gaza geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?