Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ya aslında biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim duygusala bağladım. sanki asla çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geldi işte

senn ölee güzelll anne olacaksın kiii. bak görrrr
burda herkeze yardımcı oluyosun... bilgi veriyosunnnn....
hemde çokkkkkk tatlı bi anne olacaksınnnn.............

ya aslında biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim duygusala bağladım. sanki asla çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geldi işte

ALLAHHHH korusun canım benim sen en azından bliyorsun
hamilelik geçirdin biz o zaman ne yapalım
ama hiç kötü şeyler düşünmüyoruz biliyorsun aklımıza getirmiyoruz hiç parolamız neydi
GÜLE OYNAYA HAMİŞ KALACAZ amma bu ay ama bidahaki ayyy Allahım bekletme biiziiiiii:26:

inşallah güzel haberler verecez canımm
gitmeden derken memlekete gitmeden galiba:44:

senn ölee güzelll anne olacaksın kiii. bak görrrr
burda herkeze yardımcı oluyosun... bilgi veriyosunnnn....
hemde çokkkkkk tatlı bi anne olacaksınnnn.............

sen deeeeeeee buradaki herkes anne olmayı hakediyor Allahım önce isteeyenlere ver yarabbbiiimmm

AYŞEGÜL21072008 canım sana yazmıştım ama görmedin sanırımmmm

batın yaklaştı sanırım ben senden çok umutluyum
test yapmayı düşünüyor musunn

saol canim benim sanada gecmis olsun allahim istiyen
kiymet bilen tum anne adaylarina nasip etsin
dedigin gibi gerek kalmadan meleklerimize kavusuruz

cnm bnm yaa daha bata var. ins umidini kestigin anda Rabbim nasip etmistir sen farkinda degilsindir:)

canım sen testi tekrar ettin miii
lütfen istediğimiz gibidir nolurr yaaa:26::26:

yarin alicam ins sonucu. ins cnm yaaa

cnm ben kızımda hıcbısey yoktu belırtı falan 9 ay bıle olmadı ne kusma ne aş erme sesız sakındı

masallah ya ne guzelmis:)

ayyy ben akşama kadar seni düşündüm neyse yarın öğrenince hemen yaz
bugün kan testi istedi dr E2 testi kan verirken sen geldin aklıma:26::26::26::26:
Allahııııımmmm lütfeeennnnnnnnnnnnnn

cnm bnm yaa Allh razi olsun. gercekten rahatliyorum burda. ins tum topigimiz muradina erecek en kisa zamnda:)

batın yaklaştı sanırım ben senden çok umutluyum
test yapmayı düşünüyor musunn

Evet canım yaklaştı , ben çok umutlanmayayım diyorum . ovulasyon testım bugun kıpkırmızı cıktı . akıntımda arttı 4-5 gundur sol kasıgım agrıyodu o gectı bugun boyle oldu. acaba sımdımı yumurtluyorum yoksa başka bişey mi. bu arada test yapmamamk için kendimi nasıl tuttugumu bi bilsen

evde test varsa bence sabah yap eğer akıntın varsa süperr
gerçi sen bilirsin

kızlar ben çıkıyom sonra gelirimmm... kociş bebeği benle yapıcın bilgisayarla değillll dedii sanırım küstü
ilgi istiyo.... benim evde bebek var aslında ben niye bebiş düşünüyom ki:60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…