Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar ben çıkıyom sonra gelirimmm... kociş bebeği benle yapıcın bilgisayarla değillll dedii sanırım küstü
ilgi istiyo.... benim evde bebek var aslında ben niye bebiş düşünüyom ki:60.

ayy sormayın benimkide fena kıskanıyo siziii
aslında iyi oluyo önceden kk yokken hayatımda ben diyordum hep tv ile ilgileniyorsun diye
roller değişti oohhh olsunn

ayy sormayın benimkide fena kıskanıyo siziii
aslında iyi oluyo önceden kk yokken hayatımda ben diyordum hep tv ile ilgileniyorsun diye
roller değişti oohhh olsunn

:13: :13: :13:
ohhh olsunnnnn
benimkide aynıııııııııı....
iyi oluyo..... ona pissssssssssssss pissssssssss :)))))))))))))))
gelirim öptümm kucumannnnnnnnnnn

:18:
benide ümitlendirdiiiii. tmm yapacam yarın test :)sonucu bekleyin kızlarr.. ben de çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrr.

ayyy hadi iyi gecelerrrrr sabah yapar yapmaz yazzz
ne olursa yaz ama ben merak ederimmmm:26:

selam canım nasılsın adet bittimi canım
bende adet oldum ama hala haziran içinde olacam
sen nasılsın nasıl keyifler canım

benim adet bitmek üzere ama ben de bittim bu arada 12. günümdeyim. yarın biter sanırım. doktora gittim rahim ince dedi. bu ay takip yapmayalım dedi. önümüzdeki ay iğne tedavisi yapacakmış. ben de aktardan rahim duvarını kalınlaştıracak karışım yaptıracağım. vs. işte bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.

benim adet bitmek üzere ama ben de bittim bu arada 12. günümdeyim. yarın biter sanırım. doktora gittim rahim ince dedi. bu ay takip yapmayalım dedi. önümüzdeki ay iğne tedavisi yapacakmış. ben de aktardan rahim duvarını kalınlaştıracak karışım yaptıracağım. vs. işte bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.

anladım canım bencede karışım inşallah iyi gelir
batını söyle eklememişim ya ben seni:44:

anladım canım bencede karışım inşallah iyi gelir
batını söyle eklememişim ya ben seni:44:

17 haziran diyeyim en erken olacağım tarih. doktor bu ay ümitlenme dedi zaten. ben geçen yılda iğne ile takip yapmıştım valla iğneler kilo aldırıyor. inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum.

17 haziran diyeyim en erken olacağım tarih. doktor bu ay ümitlenme dedi zaten. ben geçen yılda iğne ile takip yapmıştım valla iğneler kilo aldırıyor. inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum.

canım selam bu ıgneler dedıgın gunluk ıgnler dımi? cok kılo aldırıyormu kı ya bende hazıranda baslıycam :2:

bende ilk mayısta denedim kilo aldırmadı ama o dönemde şişlik oldu
sonra gitti ama zaten kiloyu ben takmıyorum bile bende p.tesi başlayacam iğneye tekrarr
inşallah bu sefer olur hepimizin :26:

buarada aktardan alıcagına bence nar suyunu denemelısın benımde rahım duvarım ınceydı saracoglu hocaya msj attım nar suyunu onerdı ertesı ay rahım fılmı cektırdım doktor bu seferde rahım duvarın kalınlasmıs dedi ..%100 nar suyu olmasına dıkkat et sabah aksam 1 cay bardagı ıc dene istersen bana etkısını gosterdi

nar suyu duymuştum. peki nar ekşisi de aynı etkiyi gösterir mi

bende ilk mayısta denedim kilo aldırmadı ama o dönemde şişlik oldu
sonra gitti ama zaten kiloyu ben takmıyorum bile bende p.tesi başlayacam iğneye tekrarr
inşallah bu sefer olur hepimizin :26:

inşallah iyi niyetli kalbi temiz arkadaşım tez zamanda kavuşursun bebişine. evet şişlik yapıyor iğne ben hemen atamadım o şişliği 3 ay sürdü. nerdeyse. sen kaç tane yaptırdın iğneden birde çok pahalı. ben en ucuzunu 130 liraya almıştım geçen yıl.

kızlar bu gunluk ıgneler dedıgınız nasıl bır sey ? daha once olanlar yardımcı olurmu :44:bende olucam adetım gelsınde doktor cagırdı daha once hıc kullanmadım kılo aldırıcak dıye korkuyorum bıde bende pko var maalesef:2::2:

her bünyede aynı etkiyi göstermez belki. ben de yaptı. berceste de yapmmış. herşeyn bir bedeli var. ucunda çocuk olursa alınan kiloları sorun etmiyorum. kullan kullan sonuç negatif olunca kiloyu takıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…