kızlar ben çıkıyom sonra gelirimmm... kociş bebeği benle yapıcın bilgisayarla değillll dediisanırım küstü
ilgi istiyo.... benim evde bebek var aslında ben niye bebiş düşünüyom ki:60.
benide ümitlendirdiiiii. tmm yapacam yarın test :)sonucu bekleyin kızlarr.. ben de çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrr.bi yap sonra unut eğer negatif çıkarsa
ama ovucan beni ümitlendirdi yaniii
ayy sormayın benimkide fena kıskanıyo siziii
aslında iyi oluyo önceden kk yokken hayatımda ben diyordum hep tv ile ilgileniyorsun diye
roller değişti oohhh olsunn
selam berceste selam arkadaşlar nasılsınız.
benide ümitlendirdiiiii. tmm yapacam yarın test :)sonucu bekleyin kızlarr.. ben de çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrr.
selam canım nasılsın adet bittimi canım
bende adet oldum ama hala haziran içinde olacam
sen nasılsın nasıl keyifler canım
benim adet bitmek üzere ama ben de bittim bu arada 12. günümdeyim. yarın biter sanırım. doktora gittim rahim ince dedi. bu ay takip yapmayalım dedi. önümüzdeki ay iğne tedavisi yapacakmış. ben de aktardan rahim duvarını kalınlaştıracak karışım yaptıracağım. vs. işte bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
anladım canım bencede karışım inşallah iyi gelir
batını söyle eklememişim ya ben seni:44:
17 haziran diyeyim en erken olacağım tarih. doktor bu ay ümitlenme dedi zaten. ben geçen yılda iğne ile takip yapmıştım valla iğneler kilo aldırıyor. inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum.
17 haziran diyeyim en erken olacağım tarih. doktor bu ay ümitlenme dedi zaten. ben geçen yılda iğne ile takip yapmıştım valla iğneler kilo aldırıyor. inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum.
benim adet bitmek üzere ama ben de bittim bu arada 12. günümdeyim. yarın biter sanırım. doktora gittim rahim ince dedi. bu ay takip yapmayalım dedi. önümüzdeki ay iğne tedavisi yapacakmış. ben de aktardan rahim duvarını kalınlaştıracak karışım yaptıracağım. vs. işte bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
buarada aktardan alıcagına bence nar suyunu denemelısınbenımde rahım duvarım ınceydı saracoglu hocaya msj attım nar suyunu onerdı ertesı ay rahım fılmı cektırdım doktor bu seferde rahım duvarın kalınlasmıs dedi ..%100 nar suyu olmasına dıkkat et sabah aksam 1 cay bardagı ıc dene istersen bana etkısını gosterdi
nar suyu duymuştum. peki nar ekşisi de aynı etkiyi gösterir mi
bende ilk mayısta denedim kilo aldırmadı ama o dönemde şişlik oldu
sonra gitti ama zaten kiloyu ben takmıyorum bile bende p.tesi başlayacam iğneye tekrarr
inşallah bu sefer olur hepimizin :26:
hayır gostermez canım nar suyununda %100 olmasına dıkkat et kucuk marketlerde bulunmuyor zaten buyuk marketlerde var 4 5 lıra bısey zaten
kızlar bu gunluk ıgneler dedıgınız nasıl bır sey ? daha once olanlar yardımcı olurmu :44:bende olucam adetım gelsınde doktor cagırdı daha once hıc kullanmadım kılo aldırıcak dıye korkuyorum bıde bende pko var maalesef:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?