Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bana üç kutu aldırdı dr ilk kutu bitti p.tesi ikinciye başlayacam
çatlatma iğnesi içinde 350 tuttu yarısını devlet karşıladı
bebişler gelsinddehiç umurumda değilll
bu arada inşallah hep beraber bu topikte hamiş kalacaz Alllahım ol desin yeterkiii

dimes diye bir marka satıyor. ondan alayım. peki benim adetim yarın biter. kullansam bu ay etki eder mi

canım dımesde % 100 degıl bende ondan almısım ustune bakmadan hocaya msj atmıstım tekrar dogal olması gerekıyormus ama gercekten etkısını gosterdı cok sasırmıstım .ınce oldugu ıcın sogan kuru vs yapamıyordum hep ıcımde kalmıstı adetle basladım 15 20 gun ıcmıstım ben..

canım bende de duvar kalınlaşması var
ve ben bilmiyordum narın bu etkini deli gibi nar yerdim
sonra arkadaşlar uyardı şimdi nar ekşisi bile tüketmiyoruumm
ve bu arada hışgeldin canım
sen ne zamandır istiyosun bebiş

berceste 3 kutusu 350 mı tuttu cok ıyıymıs benım doktorum ozel .sıgorta maalesef gecmıyor acaba ne kadar tutar yarısını karsılıyorsa 700 tutar ozaman

peki bildiğin bir marka varmı ya da hangi marketlerde satılır. yarın halledeyim

ben özel doktora gidiyorum. her kadın doğum yazmıyor. araştırma hastanesi olması gerkiyordu geçen yıl sen kime yazdırdın şartlar ne

berceste 3 kutusu 350 mı tuttu cok ıyıymıs benım doktorum ozel .sıgorta maalesef gecmıyor acaba ne kadar tutar yarısını karsılıyorsa 700 tutar ozaman

yok yarısı 170 falan tuttu benim dr da özel ama özel hastaneden birisiyle anlaşıp ona yazdırdı sende tanidik birisi varsa yaptır canım bence

hadi yaa valla ben okadar cok arastıyorum kı anlatamam sana delı gıbı hergun yenı bır bılgı ben 2 senelık evlıyım 1 sene sacma sapan doktorların elıne dustum 4 aydırda tedavı goruyorum 1 sene 4 aydır bebegım olmuyor pko var bende prolaktınım yuksek maalesef benım rahım duvarım ınceydı sogan kuru yapmayı ıstedım yumurtalar ıcın ama yapamadım cunku sogan kuru rahım duvarını dahada ınceltıyormus .. saraCOGLU HOCAya mesaj attım rahım duuvarım ınce dıye nar suyunu onermıstı bana hakıkattende faydasını gosterdı rahım fılmımde soyledı doktor .buarada hoşbuldum

ben özel doktora gidiyorum. her kadın doğum yazmıyor. araştırma hastanesi olması gerkiyordu geçen yıl sen kime yazdırdın şartlar ne

şart falan bilmiyorum ki dr eşime eczaneden aldırdı sonra rapor tutturdu
özel hastaneylede anlaşmalı çalışıyor aradan bir dr yazdı reçete aslında böyle biliyorum eşim evde yok gelince sorarım nasıl olduğunu:44:

bende bu ay yapacam soğan kürünü de iğnelerle falan ters tepki olur mu acaba
onu bilmiyorum

yok yarısı 170 falan tuttu benim dr da özel ama özel hastaneden birisiyle anlaşıp ona yazdırdı sende tanidik birisi varsa yaptır canım bence

hadi yaaa ay cok guzell benımde maalesef ozel. ozel bır hastanede yazdırıyım ınsallah tanıdıgı vardır doktorumunda halleder yoksa batıcam bu gıdısle 4 ayda bı dunya para harcadım valla hem maddı hem manevı yıpranıyor ınsan bebiş gelsınde gercı hıc sorun degıl

selam kizlar niyahet gelebildim dimi kizlar?? is,, guc ,,bugunde mahkeme vardi ,fena gecmedi ama kesin sonuc icin ertelendi 1 hafta daha esimde olmaliymis ,,

neyse sizler nasilsiniz iyi haberler vardir insallah

bende bu ay yapacam soğan kürünü de iğnelerle falan ters tepki olur mu acaba
onu bilmiyorum

bende bu ay dusundum ama bende ıgnelere gecıcegım ıcın yapmıycam bence sende yapma zaten soganıda 3 seferden fazlası zarar dıyor ..adacayı sevıyorsan onu ıc bence en dogalı ama adetle bırlıkte başla yumurtlama zamanına kadar .ben bu ay corekotu bal tarcın ve adacayını yaptım .yumurtlamama oldu ama bebek oldumu bılmem adetıme daha 8 gun var

selam kizlar niyahet gelebildim dimi kizlar?? is,, guc ,,bugunde mahkeme vardi ,fena gecmedi ama kesin sonuc icin ertelendi 1 hafta daha esimde olmaliymis ,,

neyse sizler nasilsiniz iyi haberler vardir insallah

şimdilik kesin bişey yok yarın test yapacaklar var sedser yapacak
sweet de kanda değerinin yükselip yükselmediği yarın belli olacak
yarın inşallah bereketli bir gün olur sen nasılsın canım

sen adaçayı içmekle iyi yapmışsın ama benim içmemem lazım topikte drumuz var
o sağolsun bizi bilgilendiriyooo

eşinden dolayımı canım sen öğretmensin diye biliyorum ben
nereye çıkarsa yaz olmaz mı

Giresunnn.. Giresunnnnnnnnnnn.... giresunnnn. giresunnn.. 40 kere söliyince oliyomuş yaaa
giresunnnnnnnnnnnnnnn

tamam bana uyaaaaarrrrrrrrrr inşallah Allah gönlüne göre verir herşeyi :26::26:

eşim polis cnm bende ağustosta eş durumu isticem inş eşim aralık ayına kadar burda olacak 3 yılını doldurmak için ben gidicem nasipse:))
inşallah giresun olur yaa perimmm:)))
1.tercih giresun 2.tercih samsun 3.tercih trabzon.... diye gidiyor:))) yarın aksam yazzarım artııkkk

şimdilik kesin bişey yok yarın test yapacaklar var sedser yapacak
sweet de kanda değerinin yükselip yükselmediği yarın belli olacak
yarın inşallah bereketli bir gün olur sen nasılsın canım

insallah canim guzel haberlerle donerler :)) iyiyim canim cok saol sen nasilsin askim??

orkidemin gunu de yaklasti belirtisi felan varmi acaba ?? ve goonnca o nerde o onunda 1 hazirandi sanirim ?? perimde hala yumurtluyo galiba tavuk oldu bu kiz bu ay kumestemi ne kikikiiiiiikikiii

inşallah giresun olur canımmm

sen adaçayı içmekle iyi yapmışsın ama benim içmemem lazım topikte drumuz var
o sağolsun bizi bilgilendiriyooo

canım nıye ıcmemen lazım kı ? benım annanem getırmıs koyunden sevdıgım ıcınde ıcıyorum zaten ne zararı var soyle bende bılgılenıyım hatta adacayı cok ıyı geldıgını falan yazmıslar topıkte hamıle kalanlar olmus vs ordan duymustum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…