inşallah iyi niyetli kalbi temiz arkadaşım tez zamanda kavuşursun bebişine. evet şişlik yapıyor iğne ben hemen atamadım o şişliği 3 ay sürdü. nerdeyse. sen kaç tane yaptırdın iğneden birde çok pahalı. ben en ucuzunu 130 liraya almıştım geçen yıl.
dimes diye bir marka satıyor. ondan alayım. peki benim adetim yarın biter. kullansam bu ay etki eder mi
buarada aktardan alıcagına bence nar suyunu denemelısınbenımde rahım duvarım ınceydı saracoglu hocaya msj attım nar suyunu onerdı ertesı ay rahım fılmı cektırdım doktor bu seferde rahım duvarın kalınlasmıs dedi ..%100 nar suyu olmasına dıkkat et sabah aksam 1 cay bardagı ıc dene istersen bana etkısını gosterdi
bana üç kutu aldırdı dr ilk kutu bitti p.tesi ikinciye başlayacam
çatlatma iğnesi içinde 350 tuttu yarısını devlet karşıladı
bebişler gelsinddehiç umurumda değilll
bu arada inşallah hep beraber bu topikte hamiş kalacaz Alllahım ol desin yeterkiii
canım dımesde % 100 degıl bende ondan almısım ustune bakmadan hocaya msj atmıstım tekrar dogal olması gerekıyormus ama gercekten etkısını gosterdı cok sasırmıstım .ınce oldugu ıcın sogan kuru vs yapamıyordum hep ıcımde kalmıstıadetle basladım 15 20 gun ıcmıstım ben..
bana üç kutu aldırdı dr ilk kutu bitti p.tesi ikinciye başlayacam
çatlatma iğnesi içinde 350 tuttu yarısını devlet karşıladı
bebişler gelsinddehiç umurumda değilll
bu arada inşallah hep beraber bu topikte hamiş kalacaz Alllahım ol desin yeterkiii
berceste 3 kutusu 350 mı tuttu cok ıyıymıs benım doktorum ozel .sıgorta maalesef gecmıyor acaba ne kadar tutaryarısını karsılıyorsa 700 tutar ozaman
canım bende de duvar kalınlaşması var
ve ben bilmiyordum narın bu etkini deli gibi nar yerdim
sonra arkadaşlar uyardı şimdi nar ekşisi bile tüketmiyoruumm
ve bu arada hışgeldin canım
sen ne zamandır istiyosun bebiş
ben özel doktora gidiyorum. her kadın doğum yazmıyor. araştırma hastanesi olması gerkiyordu geçen yıl sen kime yazdırdın şartlar ne
peki bildiğin bir marka varmı ya da hangi marketlerde satılır. yarın halledeyim
hadi yaa valla ben okadar cok arastıyorum kı anlatamam sana delı gıbı hergun yenı bır bılgıben 2 senelık evlıyım 1 sene sacma sapan doktorların elıne dustum 4 aydırda tedavı goruyorum 1 sene 4 aydır bebegım olmuyor pko var bende prolaktınım yuksek maalesef benım rahım duvarım ınceydı sogan kuru yapmayı ıstedım yumurtalar ıcın ama yapamadım cunku sogan kuru rahım duvarını dahada ınceltıyormus .. saraCOGLU HOCAya mesaj attım rahım duuvarım ınce dıye nar suyunu onermıstı bana hakıkattende faydasını gosterdı rahım fılmımde soyledı doktor .buarada hoşbuldum
yok yarısı 170 falan tuttu benim dr da özel ama özel hastaneden birisiyle anlaşıp ona yazdırdı sende tanidik birisi varsa yaptır canım bence
bende bu ay yapacam soğan kürünü de iğnelerle falan ters tepki olur mu acaba
onu bilmiyorum
selam kizlar niyahet gelebildim dimi kizlar?? is,, guc ,,bugunde mahkeme vardi ,fena gecmedi ama kesin sonuc icin ertelendi 1 hafta daha esimde olmaliymis ,,
neyse sizler nasilsiniz iyi haberler vardir insallah
bende bu ay dusundum ama bende ıgnelere gecıcegım ıcın yapmıycam bence sende yapma zaten soganıda 3 seferden fazlası zarar dıyor ..adacayı sevıyorsan onu ıc bence en dogalı ama adetle bırlıkte başla yumurtlama zamanına kadar .ben bu ay corekotu bal tarcın ve adacayını yaptım .yumurtlamama oldu ama bebek oldumu bılmem adetıme daha 8 gun var
eşinden dolayımı canım sen öğretmensin diye biliyorum ben
nereye çıkarsa yaz olmaz mı
Giresunnn.. Giresunnnnnnnnnnn.... giresunnnn. giresunnn.. 40 kere söliyince oliyomuş yaaa
giresunnnnnnnnnnnnnnn
tamam bana uyaaaaarrrrrrrrrr inşallah Allah gönlüne göre verir herşeyi :26::26:
şimdilik kesin bişey yok yarın test yapacaklar var sedser yapacak
sweet de kanda değerinin yükselip yükselmediği yarın belli olacak
yarın inşallah bereketli bir gün olur sen nasılsın canım
eşim polis cnm bende ağustosta eş durumu isticem inş eşim aralık ayına kadar burda olacak 3 yılını doldurmak için ben gidicem nasipse:))
inşallah giresun olur yaa perimmm:)))
1.tercih giresun 2.tercih samsun 3.tercih trabzon.... diye gidiyor:))) yarın aksam yazzarım artııkkk
sen adaçayı içmekle iyi yapmışsın ama benim içmemem lazım topikte drumuz var
o sağolsun bizi bilgilendiriyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?