Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kikirikim benimm orkidem dayanamamış test yapmış
tabii negatif biraz üzgündü ama daha erken dimi canım :44:
gonnca bugün kırmızıları geldi
perim evet kümese girdi

canım benim östrejenim arttığı için duvar kalınlaşıyo bana iyi gelmiyormuş ama sana iyi gelir
ayrıca bende çok severdim içmeyi ama bitkilerde insanlara tahlillerle verilmeli

kikirikim benimm orkidem dayanamamış test yapmış
tabii negatif biraz üzgündü ama daha erken dimi canım :44:
gonnca bugün kırmızıları geldi
perim evet kümese girdi

hmmm orkide doktorumuz sabirsiz cikti sabirsizliga karsi kendinede bi ot bulup karistirsa bari kikikiki cok erken yapmis,,batini beklesin o

hmmm goncada gumburtiye gitti yani uzuldum ama olsun saglik olsun oda benimla yani kikiki

hhhmm perim ben bisey demiyim ona bosver o orda kalsin kikiii

canım benim östrejenim arttığı için duvar kalınlaşıyo bana iyi gelmiyormuş ama sana iyi gelir
ayrıca bende çok severdim içmeyi ama bitkilerde insanlara tahlillerle verilmeli

ay evet ya hayıt tohumu ıctım bende prolaktınım yukseldı bılseydım ıcmezdım hapı daha etkılıymıs .bana doktor östrojen ve progeston ıcerıklı hap vermıstı zaten .iciyımde cogalsın ozaman valla aynen tahlıllerle verılse bıtkılerde ne guzel olur ozaman hepımız catır catır dogurruuz ne varsa bıtkılerde var zaten

bende hayıtın hapını içtim ve sonra hastalandım tekrar
dr tavsiyesi olmadan ot içmeyecem dedim kendime

hoşgeldin canım inşallah bu ay istediğimiz olur
ben hiç o hissi yaşamadım Allah çok bekletmeden versin inşallahh
8 ay bayağı olmuş bence bu ay gelcekk:26:

Allah sana kayıp duygusunu hiç yaşatmasın berceste sağlıklı sıhhatli versin inşallah. bebeğin olmayınca üzülüyorsun ama hamile kalıp düşük yapınca yıkılıyorsun. o dugu daha kötü

bende hayıtın hapını içtim ve sonra hastalandım tekrar
dr tavsiyesi olmadan ot içmeyecem dedim kendime

valla fayda goruceksem ıcerımde ot ... onu dusuruyum derken bırını yukseltıyoruz o yuzden bende cok ıcmıyorum aslında allah yardımcımız olsun.. adetım gelsede bıranonce ıgnelere baslasam ınsallah faydasını gorurum busefer :2: hepımız gorururz ınsallah

HII_ derya sen nasilsin sende kirmizi kart gostermistin galiba yanlis hatirlamiyorsam yo... yo.. yoksa... hmm yasamim ve serraydi galiba neysem nasilsin iyimisin yumuslar nasil iyimi ???

alabebek ,,sweet,,digerlerii ve su4184 pilakali arkadasim iyisiniz insallah

Son düzenleme:

iyiyim cnmcım sen nasılsın??dün kırmızı kartı görmüştüm tatlım ben.bu ay dinleniyorum sonra tüp bebeğe karar verdik canım..

iyiyim cnmcım sen nasılsın??dün kırmızı kartı görmüştüm tatlım ben.bu ay dinleniyorum sonra tüp bebeğe karar verdik canım..

hayirlisi olsun canim,,kac aydir deniyorsunuzki siz ??? malum ben biraz yasli nineler gibi herkezin hesabini birbirine karistiriyorumda

kuzum ala derken beni kastettin sanırım, biz iyiyiz oramızı buramızı yoklayıp belirti arıyoruz sen nasılsın ?

kuzum ala derken beni kastettin sanırım, biz iyiyiz oramızı buramızı yoklayıp belirti arıyoruz sen nasılsın ?

evet canim ta kendisi seni kastetmistim,kiki orani burani fazla kurcalama,, senin kocis kurcalasin yumos donemenlerinde o yeter,,gerisi gelir ,,oooooo ben ne belirtiler kesfettim bi dogurmadigim kalmisti kikikiisonu hep husran oldu o baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…