insallah canim guzel haberlerle donerler :)) iyiyim canim cok saol sen nasilsin askim??
orkidemin gunu de yaklasti belirtisi felan varmi acaba ?? ve goonnca o nerde o onunda 1 hazirandi sanirim ?? perimde hala yumurtluyo galiba tavuk oldu bu kiz bu ay kumestemi ne kikikiiiiiikikiii
canım nıye ıcmemen lazım kı ? benım annanem getırmıs koyunden sevdıgım ıcınde ıcıyorum zaten ne zararı var soyle bende bılgılenıyımhatta adacayı cok ıyı geldıgını falan yazmıslar topıkte hamıle kalanlar olmus vs ordan duymustum bende
inşallahh bebek ben burdayım diyordur canım:26:
inşallah dediğin gibidir ama hiç umudum yok kuzummmm
kikirikim benimm orkidem dayanamamış test yapmış
tabii negatif biraz üzgündü ama daha erken dimi canım :44:
gonnca bugün kırmızıları geldi
perim evet kümese girdi
canım benim östrejenim arttığı için duvar kalınlaşıyo bana iyi gelmiyormuş ama sana iyi gelir
ayrıca bende çok severdim içmeyi ama bitkilerde insanlara tahlillerle verilmeli
tayin dönemi açıldı mı ya. benim hiç bir şeyden haberim yok. ben il içi isteyeceğim
ay evet ya hayıt tohumu ıctım bende prolaktınım yukseldı bılseydım ıcmezdımhapı daha etkılıymıs .bana doktor östrojen ve progeston ıcerıklı hap vermıstı zaten .iciyımde cogalsın ozaman valla aynen tahlıllerle verılse bıtkılerde ne guzel olur ozaman hepımız catır catır dogurruuz ne varsa bıtkılerde var zaten
bata ne kadar kaldı listedede yoksun sennn:44:
hoşgeldin canım inşallah bu ay istediğimiz olur
ben hiç o hissi yaşamadım Allah çok bekletmeden versin inşallahh
8 ay bayağı olmuş bence bu ay gelcekk:26:
bende hayıtın hapını içtim ve sonra hastalandım tekrar
dr tavsiyesi olmadan ot içmeyecem dedim kendime
HII_ derya sen nasilsin sende kirmizi kart gostermistin galiba yanlis hatirlamiyorsam yo... yo.. yoksa... hmm yasamim ve serraydi galiba neysem nasilsin iyimisin yumuslar nasil iyimi ???
alabebek ,,sweet,,digerlerii ve su4184 pilakali arkadasim iyisiniz insallah
iyiyim cnmcım sen nasılsın??dün kırmızı kartı görmüştüm tatlım ben.bu ay dinleniyorum sonra tüp bebeğe karar verdik canım..
HII_ derya sen nasilsin sende kirmizi kart gostermistin galiba yanlis hatirlamiyorsam yo... yo.. yoksa... hmm yasamim ve serraydi galiba neysem nasilsin iyimisin yumuslar nasil iyimi ???
alabebek ,,sweet,,digerlerii ve su4184 pilakali arkadasim iyisiniz insallah
hayirlisi olsun canim,,kac aydir deniyorsunuzki siz ??? malum ben biraz yasli nineler gibi herkezin hesabini birbirine karistiriyorumda
kuzum ala derken beni kastettin sanırım, biz iyiyiz oramızı buramızı yoklayıp belirti arıyoruz sen nasılsın ?
cnmcım bende pco var 3ay hap 2 ay asılama denedim olmadiiiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?