Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ok bana biraz erken gibi geldi tup bebek karari ,,tabi sen durmunu daha iyi bilirsin canim, dilerim hersey gonlunce olur deryaamm tup yapmisken 2 tane 3 tane yap kurtul ohh

bir de tüpte deneyelim sansımızı tatlım:)) aynen bende 2 tane koysunlar istiyorum ama bakalım bu ay kafamı dinleyeyim :)))
ben kaçayım kızlar iyi geceleerrr hepinize yarın görüşmek üzereee:)))

sohbetinize doyum olmuyor kizlar ama bende kaciyim artik erken uyumaya calisiyim yarin yine stresli yogun bir gun bekliyo beni

bercestem orkide hanim gule gule demeden kactiniz tuuuuu piiissss piissss kenarin dilberleri siziii (( nurhayatan alintidir )) kikikii

ordike canim.ben kizima hamileyken adet den 1 hafta gecmisdi test yapdik nekatif cikdi.sonra 2 hafta daha bekledik o zaman cikdi.daha sende 4 gun var.biraz sabrsonra uzuluyor insan.o hissi bende yasadim.adetden once dayanamayib yapdigim o kadar cok test varkihepsi bosdu ve hayal kirikligiydi.insallah en yakin zamanda hepimizin bebisleri gelir

hadiiii ordannnnn tavuk muşşşş....
pacozzzzzzzzz seniiii

günaydınn kızlar bu aradaaaa..............
bende dayanamadım bat 3 gün kala test yaptımm
bide orkideye diyodumm:82:
bendede pasparlakkk gayet nettt
tek çizgi çıktııı

gunaydın cnm ee masallah 3 gun var beklesene okadar bekledın cnm

evet biliyorummm...
dün orkideyede demiş tim bu ne acele diyee...
başım çok dönüyooo benimm..
belki çıkar diyee....
en azından 3 gün merakımı gidermiş oldum.... adeti daha rahat beklicemi düşünüyorumm
azımın payını almam gerekiyodu....
ne bilimmm..... iştee......

olsun hayırlısı artık cnm

hayırlı cumalar kızlar. sabah yine uyanır uyanmaz hemen testi yaptık ve sonuç yine hayal kırıklığı tek çizgi. gerçi bugün 4. günüm hala olmadım onada şaşırıyorum. beklemekten başka yapçak bişey yok. ama en kötüsü hayal kırıklığı. aslında en iyisi kendini kaptırmamak. çünkü çok kötü oluyo. inanılmaz üzüldüm ama napalım, daha vakti zamanı gelmemiş demekki. Rabbim hepinize çift çizgiyi göstermesi dileği ile. bebek hayalimizi aralık ayına erteledik hayırlısı artık.

stersten mi olmuyon ki acaba... belkide geç döllenme olmuştur... bi doktora gitsen...hem neden adet olmadığını da anlarsınnn....üzülme yaa... amannnn olucak bir gün ama acık sabırrrrrrrrr....
bu hemen olan bişey dilll sonuçta.... umudumuzu kaybetmeden beklicezz.. Allah herkeze nasip etsin inşallahh..........

günaydın herkeseeeeee evet haziran ayına girdik kızlar sonunda hadi bakalım şu hamişler tek tek dökülsün bakalım bata son 6 gün benim biraz belirtilerim var sanki ama tabi bilemiyorum bekliycez görücez inşallah

günaydın herkeseeeeee evet haziran ayına girdik kızlar sonunda hadi bakalım şu hamişler tek tek dökülsün bakalım bata son 6 gün benim biraz belirtilerim var sanki ama tabi bilemiyorum bekliycez görücez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…