ok bana biraz erken gibi geldi tup bebek karari ,,tabi sen durmunu daha iyi bilirsin canim, dilerim hersey gonlunce olur deryaamm tup yapmisken 2 tane 3 tane yap kurtul ohh
kızlar bu testekı sılık cızgı dune gore daha acık olunca tutunamıyormu bebegım oluyor of
insallah canim guzel haberlerle donerler :)) iyiyim canim cok saol sen nasilsin askim??
orkidemin gunu de yaklasti belirtisi felan varmi acaba ?? ve goonnca o nerde o onunda 1 hazirandi sanirim ?? perimde hala yumurtluyo galiba tavuk oldu bu kiz bu ay kumestemi ne kikikiiiiiikikiii
kızlar bu testekı sılık cızgı dune gore daha acık olunca tutunamıyormu bebegım oluyor of
günaydınn kızlar bu aradaaaa..............
bende dayanamadım bat 3 gün kala test yaptımm
bide orkideye diyodumm:82:
bendede pasparlakkk gayet nettt
tek çizgi çıktııı
gunaydın cnm ee masallah 3 gun var beklesene okadar bekledın cnm
evet biliyorummm...
dün orkideyede demiş tim bu ne acele diyee...
başım çok dönüyooo benimm..
belki çıkar diyee....
en azından 3 gün merakımı gidermiş oldum.... adeti daha rahat beklicemi düşünüyorumm
azımın payını almam gerekiyodu....
ne bilimmm..... iştee......
hayırlı cumalar kızlar. sabah yine uyanır uyanmaz hemen testi yaptık ve sonuç yine hayal kırıklığı tek çizgi. gerçi bugün 4. günüm hala olmadım onada şaşırıyorum. beklemekten başka yapçak bişey yok. ama en kötüsü hayal kırıklığı. aslında en iyisi kendini kaptırmamak. çünkü çok kötü oluyo. inanılmaz üzüldüm ama napalım, daha vakti zamanı gelmemiş demekki. Rabbim hepinize çift çizgiyi göstermesi dileği ile. bebek hayalimizi aralık ayına erteledik hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?