stersten mi olmuyon ki acaba... belkide geç döllenme olmuştur... bi doktora gitsen...hem neden adet olmadığını da anlarsınnn....üzülme yaa... amannnn olucak bir gün ama acık sabırrrrrrrrr....
bu hemen olan bişey dilll sonuçta.... umudumuzu kaybetmeden beklicezz.. Allah herkeze nasip etsin inşallahh..........
hayırlı cumalar kızlar. Sabah yine uyanır uyanmaz hemen testi yaptık ve sonuç yine hayal kırıklığı tek çizgi. Gerçi bugün 4. Günüm hala olmadım onada şaşırıyorum. Beklemekten başka yapçak bişey yok. Ama en kötüsü hayal kırıklığı. Aslında en iyisi kendini kaptırmamak. çünkü çok kötü oluyo. Inanılmaz üzüldüm ama napalım, daha vakti zamanı gelmemiş demekki. Rabbim hepinize çift çizgiyi göstermesi dileği ile. Bebek hayalimizi aralık ayına erteledik hayırlısı artık.
canım benim sağolasın. adet olmamam kullndığım ilaçlardan olbilrmi diye düşünüyorum. valla canım hiç istemiyorum doktora gitmek. bi kaç gün daha bekliyim. çünkü pazartesi gitmiştim. negatif çıkmıştı. eşimede kıyamadım. dahada yaşı çok genç olduğu için hemen mahsunlaştı. Taktir Allahtan dediğin gibi en güzel ilaç sabır.
şimdi benim bat 7 haziran ayyy o günde il dışına gitcez arkadaşımın düğünü var o yüzden herlade ben 6 haziran da test yapsam çıkar kesin diyorum düşük yaptığım hamişliğimi bata 3 gün kala öğrenmiştim çünkü içim rahat giderim diyorum düğüne bir yandanda yapma diyorum testi ertesi gün gelince 8 inde yap bilemedim açıkcası ne dersinizi kızlar
[sıze=3]şimdi benim bat 7 haziran ayyy o günde il dışına gitcez arkadaşımın düğünü var o yüzden herlade ben 6 haziran da test yapsam çıkar kesin diyorum düşük yaptığım hamişliğimi bata 3 gün kala öğrenmiştim çünkü içim rahat giderim diyorum düğüne bir yandanda yapma diyorum testi ertesi gün gelince 8 inde yap bilemedim açıkcası ne dersinizi kızlar [/sıze]
canım benim sağolasın. adet olmamam kullndığım ilaçlardan olbilrmi diye düşünüyorum. valla canım hiç istemiyorum doktora gitmek. bi kaç gün daha bekliyim. çünkü pazartesi gitmiştim. negatif çıkmıştı. eşimede kıyamadım. dahada yaşı çok genç olduğu için hemen mahsunlaştı. Taktir Allahtan dediğin gibi en güzel ilaç sabır.
valla o konuda ben bugün mimliyimmm....
bende erken yaptımm......
bence yapmaaa... ama sen bilirsinn.............. nebilim ya insan merak ediyo...... belirtilerin ne???
ben senın yerınde olsam cnm ne guzel işte dugun var aklına bıle gelmez telastan falan oyuzden erken yapma bıraz bekle derım 1,2gun bekle bnce
[sıze=3]evet okudummimli seniiiCanım göğüslerimde ağrı var ve sürekli idrara çıkıyorum rengi resmen turuncu (ilk hamişliğimdede aynı belirtilerim vardı bu arada) sol kasıkta ağrım var ara ara iğne batar gibi ama canımı yakmıyo tabiki bide koku hassasiyetim var herşeyden tiksiniyorum kokuyor sürekli bakalım hayırlısı ne olucak belki hamişliğe hazırıkda olabilir bu bu belirtileri hem hissettiğim ayda hemde bir önceki aydada yaşamıştım çünkü ben [/sıze]
[sıze=3]aslında haklısın bende öyle yapayım valla[/sıze]
Kızlar benım 1 snedır denıyorum ve ınanın hıc test alıp yapmadım cunku bılıyorum kendımı gunum gecsın ozaman alıp yaparım dıyorum saolası hıc gunum gecmeden gelıyo kırmızılar oyuzden beklemek bence mantıklı
bence hamişsın cnm inşallah bekle cnm sabret dugun muyun kafanı oyalar senın aklına bıle gelmez ama sanırım hmişsın ıcıme dogdu
evet okudummimli seniiicanım göğüslerimde ağrı var ve sürekli idrara çıkıyorum rengi resmen turuncu (ilk hamişliğimdede aynı belirtilerim vardı bu arada) sol kasıkta ağrım var ara ara iğne batar gibi ama canımı yakmıyo tabiki bide koku hassasiyetim var herşeyden tiksiniyorum kokuyor sürekli bakalım hayırlısı ne olucak belki hamişliğe hazırıkda olabilir bu bu belirtileri hem hissettiğim ayda hemde bir önceki aydada yaşamıştım çünkü ben
aslında haklısın bende öyle yapayım valla
aynı durumGUNdayım canım bekarkende hep aynıydı benim 1 senelik evli olucam 15 gün sonra ben hiç değişmezmi anacım ya günü güne kürtaj bile oldum 28.günde adet oldum doktor maşallah diyo bana
canim sende ben gibi dayanamadin dimi belki erken oldugu icin cikmamistir kuzum yaaagünaydınn kızlar bu aradaaaa..............
bende dayanamadım bat 3 gün kala test yaptımm
bide orkideye diyodumm:82:
bendede pasparlakkk gayet nettt
tek çizgi çıktııı
canim yaa belki gec dollenmedir belki cikarrr daha 4gun gecmiss hayirlisi canimm rabbim hayirlisini nasip etsinnnhayırlı cumalar kızlar. sabah yine uyanır uyanmaz hemen testi yaptık ve sonuç yine hayal kırıklığı tek çizgi. gerçi bugün 4. günüm hala olmadım onada şaşırıyorum. beklemekten başka yapçak bişey yok. ama en kötüsü hayal kırıklığı. aslında en iyisi kendini kaptırmamak. çünkü çok kötü oluyo. inanılmaz üzüldüm ama napalım, daha vakti zamanı gelmemiş demekki. Rabbim hepinize çift çizgiyi göstermesi dileği ile. bebek hayalimizi aralık ayına erteledik hayırlısı artık.
yaşamım elzemrah aysunsedat goonnca ser_ayy h_derya lady_eliph
kızlardan haber varmı acaba bugün 1 haziran kızlar batlarınız düzenli ise bi test yapın varsa bugün kesin çıkar hadiii ilk hamişlerrrr
yasamım da burdaymış kız sen durumdasın bi ses versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?