Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım benim sağolasın. adet olmamam kullndığım ilaçlardan olbilrmi diye düşünüyorum. valla canım hiç istemiyorum doktora gitmek. bi kaç gün daha bekliyim. çünkü pazartesi gitmiştim. negatif çıkmıştı. eşimede kıyamadım. dahada yaşı çok genç olduğu için hemen mahsunlaştı. Taktir Allahtan dediğin gibi en güzel ilaç sabır.

şimdi benim bat 7 haziran ayyy o günde il dışına gitcez arkadaşımın düğünü var o yüzden herlade ben 6 haziran da test yapsam çıkar kesin diyorum düşük yaptığım hamişliğimi bata 3 gün kala öğrenmiştim çünkü içim rahat giderim diyorum düğüne bir yandanda yapma diyorum testi ertesi gün gelince 8 inde yap bilemedim açıkcası ne dersinizi kızlar

cnm ısteersen bı doktora gt topıcte okumuştum bı bayan testınde negatıf cıkıyo ve gıdıyo kan testı yapmış hamış sende gt bı doktora kan testı ver

canım bende beklemeni öneririm aslında mantıklı yani bikaç gün geçsin istersen

valla o konuda ben bugün mimliyimmm....
bende erken yaptımm......
bence yapmaaa... ama sen bilirsinn.............. nebilim ya insan merak ediyo...... belirtilerin ne???

ben senın yerınde olsam cnm ne guzel işte dugun var aklına bıle gelmez telastan falan oyuzden erken yapma bıraz bekle derım 1,2gun bekle bnce

yaşamım elzemrah aysunsedat goonnca ser_ayy h_derya lady_eliph

kızlardan haber varmı acaba bugün 1 haziran kızlar batlarınız düzenli ise bi test yapın varsa bugün kesin çıkar hadiii ilk hamişlerrrr

Son düzenleme:

barbyperi... uyy yerim seni kıss... inşallah olucak merak etmee..... seninde yaşın çok genç kocişininde

valla o konuda ben bugün mimliyimmm....
bende erken yaptımm......
bence yapmaaa... ama sen bilirsinn.............. nebilim ya insan merak ediyo...... belirtilerin ne???

evet okudummimli seniii canım göğüslerimde ağrı var ve sürekli idrara çıkıyorum rengi resmen turuncu (ilk hamişliğimdede aynı belirtilerim vardı bu arada) sol kasıkta ağrım var ara ara iğne batar gibi ama canımı yakmıyo tabiki bide koku hassasiyetim var herşeyden tiksiniyorum kokuyor sürekli bakalım hayırlısı ne olucak belki hamişliğe hazırıkda olabilir bu bu belirtileri hem hissettiğim ayda hemde bir önceki aydada yaşamıştım çünkü ben

ben senın yerınde olsam cnm ne guzel işte dugun var aklına bıle gelmez telastan falan oyuzden erken yapma bıraz bekle derım 1,2gun bekle bnce

aslında haklısın bende öyle yapayım valla

Kızlar benım 1 snedır denıyorum ve ınanın hıc test alıp yapmadım cunku bılıyorum kendımı gunum gecsın ozaman alıp yaparım dıyorum saolası hıc gunum gecmeden gelıyo kırmızılar oyuzden beklemek bence mantıklı

bence hamişsın cnm inşallah bekle cnm sabret dugun muyun kafanı oyalar senın aklına bıle gelmez ama sanırım hmişsın ıcıme dogdu

aynı durumdayım canım bekarkende hep aynıydı benim 1 senelik evli olucam 15 gün sonra ben hiç değişmezmi anacım ya günü güne kürtaj bile oldum 28.günde adet oldum doktor maşallah diyo bana

bence hamişsın cnm inşallah bekle cnm sabret dugun muyun kafanı oyalar senın aklına bıle gelmez ama sanırım hmişsın ıcıme dogdu

ay inşallah kuzum allahım nasip ettiyse olur nasılsa ona bi can verir göbüşümde yoksa umutları tüketmiyoruz biz öbür aya inşallah hiç ama hiç acelem yok benim rabbim ne zaman ol derse o zaman alırım kucağıma evladımı eşimde aynı şekilde hiç acelemiz yok aşkım sabredelim bekleyelim diyor

kızlar ilaçlar adetin gecikmesine sebep olabilrmi. ayy ne biliyim kendimi umutlandırmamak istiyorum. pazrtesi hcg de 1.0 çıktı. idrar testinde negatif. ne biliyim ya yinede olabilirmiki.

ayyy inşallahhhh.... ne güzel belirtilerr bunlarrr :)))))))))))
inşallah canımmm.......

aynı durumGUNdayım canım bekarkende hep aynıydı benim 1 senelik evli olucam 15 gün sonra ben hiç değişmezmi anacım ya günü güne kürtaj bile oldum 28.günde adet oldum doktor maşallah diyo bana

BENIMDE CNM 28,26 AMA FAZLASI YOK AY BENDE HAZIRAN 1 SENE EVLI 22 HAZIRAN EVLILIK 22 KIRMIZILAR BAKALIM ESIME HEDIYE VERMEK AMA UMITIM YOK HIC HAYIRLISI ARTIK

benım bata 3 gun kaldı 5 gun 4 gun kala sılık cızgı bellıydı bugunse cooookkkk acık sılık dusukmu bu doktora gıdıcem

günaydınn kızlar bu aradaaaa..............
bende dayanamadım bat 3 gün kala test yaptımm
bide orkideye diyodumm:82:
bendede pasparlakkk gayet nettt
tek çizgi çıktııı
canim sende ben gibi dayanamadin dimi belki erken oldugu icin cikmamistir kuzum yaaa
canim yaa belki gec dollenmedir belki cikarrr daha 4gun gecmiss hayirlisi canimm rabbim hayirlisini nasip etsinnn
yaşamım elzemrah aysunsedat goonnca ser_ayy h_derya lady_eliph

kızlardan haber varmı acaba bugün 1 haziran kızlar batlarınız düzenli ise bi test yapın varsa bugün kesin çıkar hadiii ilk hamişlerrrr

yasamım da burdaymış kız sen durumdasın bi ses versene

canimm kirmizi karti yiyeli epey olduu 4.gunum cok erken oldum sok oldum bendeeee ama ne yapalim nasip degilmiss bugun 17.30da doktora gidecem klomene devam ettirecek buyuk ihtimalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…