Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amanin swweeeetttt gebemi ymismismismissss aayyyy cok sevindim canim arkadasim yaa ohh nihayet guzel haber geldi ,

Allah saglikli kucagina almayida nasip eder ins darisida bizlere artik oh oh

swet konusmuyo ( bartek sen nasilsin canim bat nezaman yumoslar nasil ??yas kac?? senle pek tanisamamistik

cnm ya Allah razi olsun. nette degildim yeni gordum yazdigini. Allah en kisa zamnda sanada nasip etsin ins:)

günaydın kızlar bu ay klomen kullandım yumoşlarım 20 mm olmuş bugece çatlama ignesi vurcam pazartesi aşılama olcam dualarını eksık etmeyın

kızlaar dun test yaptım sonuc negatıff ama adetıme daha 3 gun var . haber vereyım dedım :)

kizlar bal,tarcin, corek otu kurune basladim bugun bunu tavsiye edenler daha once yemislermi bu nasil bir tat hepsini cignedim cignedim sonunda da istifra ettim o kadarda karisim yaptim eziyet ettim ben bunu yiyemezsem esimde kizicak corek otunu 2 saat havanda dovdu ben onun emegini nasil zay edeyim

goncaaa senin bat değişti o zaman şimdi ne zaman olacakkk

yeni bat 26 haziran yine haziran yani bu ay da bi keramet var olucak olucak :) sabah erkenden doktora gittim ultrasonla muayene etti tahlil için kanda verdim eşinde tahlil yaptırsın sonuçlarınla gel yumurta takibine başlayalım dedi evlilik yıldönümümüze yetişemedi artık seneye 3 kişi kutlarız :)

gunaydinlar citirlarrrrrrrr.......bartek canim bende ilk defa yedim.acayipdi tadi.ilk yedigim sabahi ve aksami kendimi zor tutdum.atamazdimda o kadar bal var icinde israf olur diye......sonra dedim 1 gunde deniyim olmazssa bir sey dusunurum.yedim ve tadi bana o kadarda kotu gelmedi.alistim yanisimdi rahatlikla yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…