gunaydinlar citirlarrrrrrrr.......bartek canim bende ilk defa yedim.acayipdi tadi.ilk yedigim sabahi ve aksami kendimi zor tutdum.atamazdimda o kadar bal var icinde israf olur diye......sonra dedim 1 gunde deniyim olmazssa bir sey dusunurum.yedim ve tadi bana o kadarda kotu gelmedi. alistim yani simdi rahatlikla yiyorum
kizlar bal,tarcin, corek otu kurune basladim bugun bunu tavsiye edenler daha once yemislermi bu nasil bir tat hepsini cignedim cignedim sonunda da istifra ettim o kadarda karisim yaptim eziyet ettim ben bunu yiyemezsem esimde kizicak corek otunu 2 saat havanda dovdu ben onun emegini nasil zay edeyim
canım bu kürü bende uygulamıştım 3 ay önce şimdi yine başladım tadı o kadarda kötü değil soğan kürünü deneseydin bunu bayıla bayıla yerdin ben soğan küründen sonra bunu denediğim içinmi artık bilmem ama tadı çok kötü gelmedi.
bende sogan kurune alistim onu icebiliyorum rahatlikla bu kur cok kati bide cok aci cigniyorum cigniyorum ezilmiyo en sonunda da cikardim zaten
tarçını çok koydun acaba tarçının fazlası acı yapıyo kıvamı çok katı olmasın balını çoğaltabilirsin
12 kasik bal 10 kasik tarcin 10 kasik corek otu canim
ben göz kararı koydun ölçmedim yani kıvamı akıcı oldu öyle katı değil sana katı ve acı geldiyse bence biraz daha bal takviye yapabilirsin canım afiyet şifa olsun inşallah
amin canim insallah deneyen herkese sifa olur peki daha onceki denemede yumurta catlamasina yardimci oldu mu bu karisimi yerken dr kontrolundemiydin
insallah bu sefer bebegini kucagina almakta nasip olur Allah yar ve yardimcimiz olsunkimsecikler yok.canim ben ilk bebeyime hamile kaldigim ay bal ve corekotu yemisdim.faydasi oldu.dusdu ama yine hic hamile kalmamisdim o zaman kadar
insallah bu sefer bebegini kucagina almakta nasip olur Allah yar ve yardimcimiz olsun
insallah bu sefer bebegini kucagina almakta nasip olur Allah yar ve yardimcimiz olsun
amin canim insallah deneyen herkese sifa olur peki daha onceki denemede yumurta catlamasina yardimci oldu mu bu karisimi yerken dr kontrolundemiydin
ben cok genc evlendim 5 senedir evliyim.22 yasindayim ve 18 aylik bebeyim var.cok sukur.
masallah ins tez zamanda olur canim kizinda kucukmus aslinda kizinda bu kuru uyguladn mi?
yok canım doktor kontrolünde değilim ki zaten benim daha korunmasız 7. ay bu ay doktor kontrolunda olucak bakalım artık hayırlısı olsun 1 senelik evliyiz daha yaşımda 29 olunca 7 ay bana uzun bir süre gibi geldi panik yaptım aslında çok erken biliyorum panik yapmak için ama eşimde bende çok istiyoruz allah eksikliğini yaşatmasın hiç kimseye
offff hastalandım sanıp ikide bir tuvalete gidiyorum.... çok heyecanlandım yaaaa.... hala gelen giden yok,,, hafif bi beyaz akıntı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?