Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim benim midem cok hassas kokuya dahi dayanamayip cikaranlardanim kendimi zorladim cikarmadim yiycem diye daha agzimdayken kustum

canım bu kürü bende uygulamıştım 3 ay önce şimdi yine başladım tadı o kadarda kötü değil soğan kürünü deneseydin bunu bayıla bayıla yerdin ben soğan küründen sonra bunu denediğim içinmi artık bilmem ama tadı çok kötü gelmedi.

bende sogan kurune alistim onu icebiliyorum rahatlikla bu kur cok kati bide cok aci cigniyorum cigniyorum ezilmiyo en sonunda da cikardim zaten

ben göz kararı koydun ölçmedim yani kıvamı akıcı oldu öyle katı değil sana katı ve acı geldiyse bence biraz daha bal takviye yapabilirsin canım afiyet şifa olsun inşallah

amin canim insallah deneyen herkese sifa olur peki daha onceki denemede yumurta catlamasina yardimci oldu mu bu karisimi yerken dr kontrolundemiydin

amin canim insallah deneyen herkese sifa olur peki daha onceki denemede yumurta catlamasina yardimci oldu mu bu karisimi yerken dr kontrolundemiydin

kimsecikler yok.canim ben ilk bebeyime hamile kaldigim ay bal ve corekotu yemisdim.faydasi oldu.dusdu ama yine hic hamile kalmamisdim o zaman kadar

kimsecikler yok.canim ben ilk bebeyime hamile kaldigim ay bal ve corekotu yemisdim.faydasi oldu.dusdu ama yine hic hamile kalmamisdim o zaman kadar
insallah bu sefer bebegini kucagina almakta nasip olur Allah yar ve yardimcimiz olsun

insallah bu sefer bebegini kucagina almakta nasip olur Allah yar ve yardimcimiz olsun

amin canim.sende insallah.kizima kardes gelsin istiyoruz.daha 18 ama simdiden istiyoruz.arasi fazla olmasin.insallah hemen olurda bekletmez bizi

ben cok genc evlendim 5 senedir evliyim.22 yasindayim ve 18 aylik bebeyim var.cok sukur.

yok canım doktor kontrolünde değilim ki zaten benim daha korunmasız 7. ay bu ay doktor kontrolunda olucak bakalım artık hayırlısı olsun 1 senelik evliyiz daha yaşımda 29 olunca 7 ay bana uzun bir süre gibi geldi panik yaptım aslında çok erken biliyorum panik yapmak için ama eşimde bende çok istiyoruz allah eksikliğini yaşatmasın hiç kimseye

amin canim insallah

offff hastalandım sanıp ikide bir tuvalete gidiyorum.... çok heyecanlandım yaaaa.... hala gelen giden yok,,, hafif bi beyaz akıntı var...

canim sakin olinsallah hamissindir.bu arada bende hamileyken beyaz akintim vardi.bat tarihin ne zaman teset yaptinmi

kizlar ben gittim oylen uykusan yaticamkiz uyudu ohhooooooo ben uyuyim.birazdan uyanir yine baslarim pesinden kosmaya.ALLAH emenet.opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…