Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kizlar ben sonucu simdi aldim ve maalesef negatif ( 0.5 cikti... Ama uzulmuyorum daha ilk ay yani cok calismamiz lazim :))) soz vermistim haber verecegim diye dun. Opuyorum hepinizi

İyiyim giresunlu bacım esimin arkadaşlarıyla gol kenarindYiz :))))) telden giriyor merak ettim sizi sen Napiyosun başladınız mı hazırlıklara taşınma filan....

iyiyim bende sağol:)) yavas yavas toplanmaya baslıyoruz bizde işte.ağustosta tasınıcaz ama temmuzda da tüp bebek işi olunca simdiden toparlanalım dedik:))
iyi eğlenceler sizee)

iyiyim bende sağol:)) yavas yavas toplanmaya baslıyoruz bizde işte.ağustosta tasınıcaz ama temmuzda da tüp bebek işi olunca simdiden toparlanalım dedik:))
iyi eğlenceler sizee)

Sagol derya cim
Bencede bir an once başlayın sehir değiştirmek cok sıkıntılı .... Uffff kolay gelsin....
Bende 3 ay once yasadım bayan için cok zor.... Ama tabi gitmek istediğin bir yerse o rasi baska yaaa
Allah'ta n senin için cok güzel olacak ....
Ben ara ara gelirim :)))) öptüm sizi

canım bunu duyduğuma çok sevindim acaba yarın gidip yaptırsammı benim doktorum özelde bir tahlil için o kadar ücret vermesem diyorum

hiç gerek yok canım ya özelden yaptırmaya... ben gittiğimde biraz karnım ağrıyo hamilelikten şüpheleniyorum aslında demiştim,, günün geçti mi diye sormuştu doktor ben de henüz geçmedi demiştim başka hiçbişey demedi bi test yapalım dedi,, aslında amacım test yaptırmaktı

günaydın kızlar bu ay klomen kullandım yumoşlarım 20 mm olmuş bugece çatlama ignesi vurcam pazartesi aşılama olcam dualarını eksık etmeyın
Allh yardimcin olsun ins. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana bebisini:)

inşallah canım hayırlısı olsun :)))))))

benim de bugün adet tarihim henüz gelen giden yok bakalım hayırlısı :))))))))

Hadi ins guzel haberler verirsin:)

kizlar bu ay bende catlatma ignesi olmustum 3 gun sonra muayenede catlamadigini soyledi dr duphaston yazdi 4 gun ictim gunumu geciriyor diye dr u arayip soyledim ara ara sanci geliyodu ama regl i engelliyordu ilaci biraktim 5.gun yani dun regl oldum benimde akintim oldu bol bol ilac kullandiysaniz eger ilac akinti yapiyo hatta regl im gelmezden 10 dk once baya bi akintim oldu nette okudugum kadariyla adet gununde akinti gelmeye basliyomus bende aceba diye cok dusundum test yaptim dayanamayip tabiiiikiiii kalinnnncaaa tek cizgiyi gordum yerime oturdum(( bakalim bu ay nolucak sali gunu kontrolum basliyor tekrardan

kııızzzlllaaarrrrr giirreeesssuunnnn ççııkkkktttıııı çoookkkk mmuuttluuyyuummmm
hayırlı olsun canım çook mutlu oldum
kizlar sonucumu aldim 25 olmus:) elh hersey normal suan dedi hemsire. haftaya doktor randevum var. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins cumlemize
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…