canim sakin olinsallah hamissindir.bu arada bende hamileyken beyaz akintim vardi.bat tarihin ne zaman teset yaptinmi
Kizlar ben sonucu simdi aldim ve maalesef negatif( 0.5 cikti... Ama uzulmuyorum daha ilk ay yani cok calismamiz lazim :))) soz vermistim haber verecegim diye dun. Opuyorum hepinizi
offff hastalandım sanıp ikide bir tuvalete gidiyorum.... çok heyecanlandım yaaaa.... hala gelen giden yok,,, hafif bi beyaz akıntı var...
inşallah 9 ay boyunca gelmez cnmhamişsindir umarımm güzel haberler verirsin inşalllaaahhhh
kızlar hamilelik testi yaptırmak için önce doktor muayenesimi gerekiyor. yani sıra almammı lazım
kızlar folik asit adet gecikmesi yapabilir mi (folbiol)
Hayır yapmaz pemmbiss 6aydir kullanıyor ben
nabersin periişşş:)))
İyiyim giresunlu bacım esimin arkadaşlarıyla gol kenarindYiz :))))) telden giriyor merak ettimsizi sen Napiyosun başladınız mı hazırlıklara taşınma filan....
iyiyim bende sağol:)) yavas yavas toplanmaya baslıyoruz bizde işte.ağustosta tasınıcaz ama temmuzda da tüp bebek işi olunca simdiden toparlanalım dedik:))
iyi eğlenceler sizee)
acilden de yaparlar canım ben geçen ay öyle yaptırmıştım.
canım bunu duyduğuma çok sevindimacaba yarın gidip yaptırsammı benim doktorum özelde bir tahlil için o kadar ücret vermesem diyorum
Allh yardimcin olsun ins. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana bebisini:)günaydın kızlar bu ay klomen kullandım yumoşlarım 20 mm olmuş bugece çatlama ignesi vurcam pazartesi aşılama olcam dualarını eksık etmeyın
inşallah canım hayırlısı olsun :)))))))
benim de bugün adet tarihim henüz gelen giden yok bakalım hayırlısı :))))))))
hayırlı olsun canım çook mutlu oldumkııızzzlllaaarrrrr giirreeesssuunnnn ççııkkkktttıııı çoookkkk mmuuttluuyyuummmm
kizlar sonucumu aldim 25 olmus:) elh hersey normal suan dedi hemsire. haftaya doktor randevum var. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?