hayırlı olsun canım çook mutlu oldum
saolasin orkidecim. darisi en kisa zamanda basiniza ins:)
amin canım inşallah. adettendir sorayım belirti var mı?benim 2 gündür meme uçları kocaman oldu ve sızlıyo . inşallah hamişimdir Allah'ım
iyi akşmalar bayanlar aranızabeni de alın bu aydan umudum kesildi adetim 6 gün geçti atesim 36.8 lerde yumurtlamadan sonra hep yüksek devam etti ama bugün yaptırdığım kan tahlili sonucunda 0.1 çıktı o kadar ümitlenmiştim ki bu kadar gecikince ve ateşim yüksek olunca ama olmadı öğrendiğim anda yıkıldım madem olmaayacaktı niye bu kadar gecikti ağlamaktan bi hal oldum artık hala da gelen giden yok((
iyi akşmalar bayanlar aranızabeni de alın bu aydan umudum kesildi adetim 6 gün geçti atesim 36.8 lerde yumurtlamadan sonra hep yüksek devam etti ama bugün yaptırdığım kan tahlili sonucunda 0.1 çıktı o kadar ümitlenmiştim ki bu kadar gecikince ve ateşim yüksek olunca ama olmadı öğrendiğim anda yıkıldım madem olmaayacaktı niye bu kadar gecikti ağlamaktan bi hal oldum artık hala da gelen giden yok((
Hayırlısı canım üzülme diyeceğim ama olmuyor bende dün çook ümitliydim ilk kez tedavi olmuştum kesin hamileyim diye bakarken bugün akşama doğru kırmızılar geldi
bende çook ağladım ama yüce Allahım en iyisini bilir bunda da vardır bir hayır muakkak gelecek ay hiç düşünmeyeceğim zaten izine ayrılıyorum aile ziyareti tatil güneş öyle
geçireceğim artık ama ne yapayım ağla ağla nereye kadar
Hayırlısı canım üzülme diyeceğim ama olmuyor bende dün çook ümitliydim ilk kez tedavi olmuştum kesin hamileyim diye bakarken bugün akşama doğru kırmızılar geldi
bende çook ağladım ama yüce Allahım en iyisini bilir bunda da vardır bir hayır muakkak gelecek ay hiç düşünmeyeceğim zaten izine ayrılıyorum aile ziyareti tatil güneş öyle
geçireceğim artık ama ne yapayım ağla ağla nereye kadar
bu mesajı okurken bile ağlıyorum daha ama bu ay hepsinden ağır geldi bende bundan sonra bu siteyi de takip etmeyeceğim yumurtlama günümü de ateşi de hiç düşünmek istemiyorum artık 27 sinde de umreye gideceğim nasipse çok iyi gelecek orası diye düşünüyorum
Amin canım amin herşeyde bir hayır vardır kısmet değilmiş Allah doğru zamanda verecek inşallah buna eminim
Allahım isteyen herkese hayırlı uğurlu akıllı fikirli çocuklar nasip etsin inşallah
selamlar.kizlar noluyorya.uzulmeyin lutfendaha her seyin basi.insallah her sey daha guzel olucak
yeni bat 26 haziran yine haziran yani bu ay da bi keramet var olucak olucak :) sabah erkenden doktora gittim ultrasonla muayene etti tahlil için kanda verdim eşinde tahlil yaptırsın sonuçlarınla gel yumurta takibine başlayalım dedi evlilik yıldönümümüze yetişemedi artık seneye 3 kişi kutlarız :)
selammm nazlma....:))))))))))))) nasılsın canımmm
kısçeler üzgün acık ama ... hepsine gün gülecek.... yeterki sabredelimm
sagol canim.sende ne var ne yok
ne olsun canım işte geziyom forumları can sıkıntısı işte
bende senin gibi.kiz uykuda.esim sporda.bende burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?