Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amin canım inşallah. adettendir sorayım belirti var mı? benim 2 gündür meme uçları kocaman oldu ve sızlıyo. inşallah hamişimdir Allah'ım

cnm suan sadece kasik agrim var. sanki adetin ilk gunu gibi. goguslerimde biraz aci oldu ama bundan once olodu o da. bende isteklilik artti sadece. onun belirti oldugunu da bilmiodum. normalde o zamnlarda ole olmazdim. internetten arastirdim bazi insanlarin belirtisi oymus. sonra test yaptim zaten. ins sende hamissindir cnm. heberi hemen var tmm mi:)

iyi akşamlar kızlar
ne var ne yok neler yapıyorsunuz
adetime 9 gün kaldı iyice heyecan bastı var mı sizlerden güzel haberler?

iyi akşmalar bayanlar aranızabeni de alın bu aydan umudum kesildi adetim 6 gün geçti atesim 36.8 lerde yumurtlamadan sonra hep yüksek devam etti ama bugün yaptırdığım kan tahlili sonucunda 0.1 çıktı o kadar ümitlenmiştim ki bu kadar gecikince ve ateşim yüksek olunca ama olmadı öğrendiğim anda yıkıldım madem olmaayacaktı niye bu kadar gecikti ağlamaktan bi hal oldum artık hala da gelen giden yok ((

pervane88 hoş geldin canım
umudumuzu kaybetmek yok... vaz geçecek değiliz yaaa... bu ay umut olmadımı... yeni umut başlıcak olana kadar...
inşallahhhhh... bizde bir gün o güzel haberi alıcaz canım.... sadece biraz sabırrrr...........sabır sabırr......

Hayırlısı canım üzülme diyeceğim ama olmuyor bende dün çook ümitliydim ilk kez tedavi olmuştum kesin hamileyim diye bakarken bugün akşama doğru kırmızılar geldi
bende çook ağladım ama yüce Allahım en iyisini bilir bunda da vardır bir hayır muakkak gelecek ay hiç düşünmeyeceğim zaten izine ayrılıyorum aile ziyareti tatil güneş öyle
geçireceğim artık ama ne yapayım ağla ağla nereye kadar

hoşbulduk canım öyle umut hiç bitmiyor ama bu ay bu kadar gecikipte test yapmak daha ağır geldi bana normalde kendiliğinden gelen adet daha az üzüyordu ama bu çok zormuş bu kadar umutlandıktan sonra olumsuz sonuç daha zormuş (

bu mesajı okurken bile ağlıyorum daha ama bu ay hepsinden ağır geldi bende bundan sonra bu siteyi de takip etmeyeceğim yumurtlama günümü de ateşi de hiç düşünmek istemiyorum artık 27 sinde de umreye gideceğim nasipse çok iyi gelecek orası diye düşünüyorum

biraz umutlanınca.... yıkım daha fazla oluyo dimi belkide... bi muddet oluruna bırakmak en güzelli
insan yoruluyo stres altında hissediyo...
ağlama üzülme canım yaaa... oluucak inşallah.... belkide bı kaç ay içinde herşey çok değişicek hayatımızda ama biz şuanda bunu bilmiyoruzdur....
şuanı düşünüyoruz sadece... tatillll kulaga güzel geldi:)))))))))) umarım biraz dinlenirsin.... sabah uyandığında daha iyi hissedecegine eminim...Allah dermansız dert göstermesin...
inşallah olacak Allahın izniyle

Amin canım amin herşeyde bir hayır vardır kısmet değilmiş Allah doğru zamanda verecek inşallah buna eminim
Allahım isteyen herkese hayırlı uğurlu akıllı fikirli çocuklar nasip etsin inşallah

pervanecimmm şuan çok üzgünsün..... o yüzden canımmmmmmmmm.... Allah kabul etsin Bak umreyede gidecekmişsin....
üzülme ağlama olurmu.... Bügün başkası mutlu yarın ise sen olacaksın.. sen mutlu olduğundada belkide bir başkası üzgün olacak hayat böle değilmiii zaten....
şuan ki hisslerin geçici.... anlıyorum üzgünsün... ama bu hiç bizaman bu güzel haberi alamıcan anlamına gelmiyor ki.... Allahımmmm inşallah sende o güzel haberi alıcaksın canım amin... bak ben dua ediyorum sana hiç seni tanımayan biri....:))))))

Amin canım amin herşeyde bir hayır vardır kısmet değilmiş Allah doğru zamanda verecek inşallah buna eminim
Allahım isteyen herkese hayırlı uğurlu akıllı fikirli çocuklar nasip etsin inşallah

ya evt ya bak en güzelini sen dedin akllı fikirli sağlıklı sıhatliii........hayırlısıııııııııııı :)))))))))))))

selamlar.kizlar noluyorya.uzulmeyin lutfendaha her seyin basi.insallah her sey daha guzel olucak

gonca ya yeni gördüm.... inşallahhhh :))))))) canımmm seneyeeee kutlarsınız ve bir ömür boyuu........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…