spor muuu??? yurt dışındamı yaşıyosun kıs gece gece ne sporuu....
evet Almanyada.2 ay once yazilmisdi spor salonuna.2 yillik abone oldu.o zaman calismiyordu.simdi calisdigi icin oglen isde.gecede ara sira sporda.gecekusu
sporu seninle yapsaymışya:89: :90:
sorma sorma.kac zamandi istiyordu bebek.ben olmaz diyordum.simdi biliyor istedigimi diyorki yakinda salona gidemiycem......
sorma sorma.kac zamandi istiyordu bebek.ben olmaz diyordum.simdi biliyor istedigimi diyorki yakinda salona gidemiycem......
:
hal mi kalır adamda yawwfff
sana lazım o gönderme:127:
birkac gune gondermem artik.simdi kirmizi kart yemisim
simdilik sahalar bossss
ayy çok güldümyaaaaaaa....:)))))))))) Allahta seni güldürsün
:111:
amin canim.neise peri hanim ben artik yavasdan kalkiyim.yataga dogru yol aliyim.uykum geldi.opuldun
geldim geldim geldim ayyy sizleri inanin cok ozluyorum periiiiimmmm askim benim dur anlatayim sana bugun neler oldu diye
ufff cok yogun bir gundu inan kendimi yataga atamicam sandim bugun simdi yatakta leptop kucagimda kavustum sukur,,
eltim hamileydi biliyorsun ,,sabah onun esi geldi kapiya saat 8 bucuk ,,karim dogumda cabuk gel ,,neyse kostura kostura hastaneye gittik,biz 15 dk yolla varana kadar o dogum etmisti bile ayyyyy dunyalar guzeli bir kizi oldu,,cok tatli yaa
sonra burda dk da hastanede fazla kalmiyorsun dogumdan sonra 4 saat sonra eve gonderiyorlar sadece ilk cocukta 3 gun yatiyorsun yani
bi kac saat sonra ciktik hepberaber eltimlere gittik bu saat oldu ordaydim ayy onun ev temizligi ni yaptim yemek yaptim 2 gunluk yatsin dinlensin diye
sonra onda kayin valide vardi tr den gelmisti 3 ayligina hala 1 ay i var onu bize getirdik simdi bende kalicak 1 ay ,,80 lik kadin birazda cadi soylemesi ayip kikikii ins iyi anlasiriz oyle cok yoruldum kendi evimle hic ilgilenemedim kendimi eve atabildigime sukur ediyorum
biraz eline almaktan korkuyodu bebegi kucuk diye ben yikadim sonra isim bulamadilar isminide taktim en son agzina tukurdum huyu suyu bana ceksin diye kikikikikii sonra eve geldim
azına mı tükürdünkızm alemsin yaaaaaa.... allah seni emiiiii
maşşallah ne günmüş kısss sendede hiç sans yokkk... bune yoğunluk herşeyde seni mi buluyo....
allah bağışlasın ailesine bebiş adını ne koydun... zıttırık bişey değildir umarım.)))))))))))
kayın valden sende mi kalacak :83: allah sabır versin bacımmmm.....
ayy sen ne uyuzsun ha sana derdimi aciyorum o matrak yapiyon ,kadin her saniye herseye karisiyo yine bana dua etsin ben kiki kiki diye diye kavgaya ulasmiyo
ismini SUDENAZ KIKI taktim olmadimi he ??
evet agzina tukurdum bizde oyle derler tabiki batil inanc ama babasina inat tukurdum pek benim huyumdan hoslanmazda bende gicikligina tukurdum ve dedimki
bak sen beni cok seviyorsun diye yaptimki bana benzesin dedim kikikiiiiiikikii adam bi tuaf baktiki hic sorma sonra arkasindan neyse kendini ezdirtmeyen dimdik cin goz bi tip olur dedi arkasindan uyuz uyuz
evet canim bu arada bende acayip bir sans var hersey kayar gelir bana dayanir sanki ben kayayimkikikikiiii
ya perim icim gitti ya bugun bebisi gorunce yikayinca giydirince ayyy kuzum ya
biliyormusun ben hamilelikten soz ettigimde gecen sene bu zaman iste ozaman eltim heves etti ve karar verdi ,dusunsene o 9 ay tasidi dogurdu bende hala fis yok cookkk uzuldum bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?