sen nasilsin peki nevar ne yok ???
valla benim senin gibi atraksyonlu bi hayatım yok
ben napım ya bat bekliyommm..... az kaldı umut yok gibi ama bellide olmazzz.... tabi Allahbilir
bende çok sıkıldım burdan... Ankaraya gitmek istiyorum.... sınavım var ... ama sanırım bu dönem kalıcam
burada arkadaışm da yokkkk((((((( ice bunaldım..... kafayıda taktım bebek olayına onla oyalanıyom işte....
olmasa bu ay ankarada bi doktora genel bi baktırcam kendime:))))) bakalımmmm
olmasinda zaten atraksyonlu hayat daha rahat ohh
ins canim bu ay olur bekle bakalim battini belli mi olur belkide tutunmustur bebisin insallah,,,bizim bide atraksyonlardan bitaneside 23 haziranda tr ye ucmak var 6 hafta kalicaz sicak hava esimede iyi gelicektir dinlenmek felan ,,,,sik sik ankarada olurum aramiz sadece 1 bucuk saat,,,,ve ilk isim tr deki doktorlara bi gorunmek olucak canim burdakilerin bir halt anladigi yok (( ankaradaki doktorlarin cok iyi oldugunu dusunuyorum ben bu arada)))
arkadasa gelince bosver ben varim yahuuu KIKI
ewettt sen varsınhep eşimin ortamı varburda :76: baydııı oda benii
üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum... zaten ama burda kinden iyidir bea en azından bi bayana gösteririm ilk alışık değilim ya ben... berceste gibi dişciyi görünce indirmiyom
ya ben test yaptım o gün 4 gün önce bişey çıkmadı ama acık silik gibi mi yok sa ben mi öle anladım bilmiyommmm çok silikte değilki tamam diyim....silik beklim netleşir... öle de değill böle puslu bişey zaten testi koydum bi kaç saat sonra gördümmm.... o yüzden umutlumuyum yoksa kendimi mi kadırıyom bilmiyom
ankaraya cok gider gelirim ama doktorluk pek isim olmadi benim eger tavsiye edecegin doktor varsa soyle valla giderim,,
berceste dogru yapiyor bence kikikikiii her doktorda indirsin donu belki tutar hahahaaa ya su erkek doktor olayini neden millet takinti yapar anlamis degilim ,sonucta doktor isi bu neyine cekinecem peahh
peki perimcim yaptigin test ne testiydi erken gebelik testimiyidi ?? yoksa normal testmiydi ??? hangi marka kullandin oda var canim benim ,,bide sunu unutmaki her gebelik bat tan once kendini beli etmiyor heleki gec dollenme durumlarinda ,bilmem anlatabildimmi kikikikikiki
amanin bartek te gelmis hosgeldin nasilsin bugun
yok daha araştırmadım ama eşim hep özel den daha iyi olduğunu söler üniversite hastanelerinin sonuçta ticccri kaygı yok diye.... bakıcam bende
ya doktor erkek olması önemli değil ya sorun değilll..... ilk kontol için bayan istiyorum... zaten hamile kalsam burdaki 3 kadın dogumcuda erkek mecbur gidicem...
test nova.... ilk bembeyazdı.... hiç bişey yoktu öle bıraktım banyo ya dıarı çıktım bi kaç saat sonra geldimm.. t tarafında çızgi çıkmayan tarfta puslu bir çizgii ama silik dilll... onlara baktım nette... benim ki çok çok açıkkkkk bişeyyyyy
İyiyim canım çok şükür yorumları okuyordum arkadastaydik aksam yemekte az önce geldik benden sonra evlendi maşallah ikinciye hamile benim bu aralar psikolojim iyice bozuldu hamile kimseyi görmek istemiyorum ama buradaki Türklerin hepsi hamile ben hariç
İyiyim canım çok şükür yorumları okuyordum arkadastaydik aksam yemekte az önce geldik benden sonra evlendi maşallah ikinciye hamile benim bu aralar psikolojim iyice bozuldu hamile kimseyi görmek istemiyorum ama buradaki Türklerin hepsi hamile ben hariç
valla nova mova tanimam erken testmiydi yani hassas ???? erken gebelik testlerin en iyisi CLEARBLUE canim bat ta 4 gun kala gosterir....bence sen guvenme o novaya son dk doneklik yapmis kikikiki
Sen nasılsın ben iyi değilim deliriyorum sanırım kimseyi kıskanmam kıskançlık moduna girdim
sanada bişey dedik beeeeeeinsan inşş.. fela derrrr uyuzzz kikiiiii
nerden bulim ben blue sunu mulusunu burdaa huhu hu ben türkiyenin en doğusunda yaşıyooommmm
al bendende okadar ELTIM bu sabah 3 cu yu dogurdu eger gecmisi biraz okuduysan cok yogun bir gun gecirdim yine,,,
ve hamilelik kararindada benim cok istekli olusum ondada hevesve istek uyandirmisti bak o dogurdu bende hala tik yok ,,kizim orda kaldi bugun orda uyuyor eve gelmek istemedi bizde bebek yok diye agladi durdu
ha dogru yaaa sen doguda yasiyorduuunnn bi an unutmusum orda blu mlu olmaz diyekikikii
batida vardida tr deVER KIZ ADRESINI OZELDEN SANA POSTALICAM HADI dunyanin bi uyuz ucundan diger uyuz uca kikikiiiik
yapma ya oyle olma bak ben 8 ay denememde oyle bi kiskancik moduna girmistim ama suanda 1 sene doldu ve son 3 aydir cok rahatim gercekten kiskanma kafaya takma gibi seyler yok artik bende nasil becerdim bilmem ama becerdim kikikiii oluruna birakmisim ve asla umidimi yitrimiyorum elbet gunu ve zamani gelince olucak diyorum okadar ,,sende oyle yap lutfen
İnşallah tez zamanda olur canım.bugun küre başladım yiyemedim çıkardım geri çok katı olmuştu aksamkini az önce yedim çok katı olduğu için biraz daha bal ekledim sabaha göre iyiydi.bu arada bebis hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin darısı basımıza olsun
Son 1 aydır oldu canım ya İnan burda kimi görsem o hamile psikolojim bozuldu 4 yıl oldu böyle kıskanmadım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?