Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

burda netten bişey istiyosun 2 haftaya anca... neyse zaten pazartesi bat..... beklicemm. zaten kıllandım ben bu testen bide erkendi beklemem lazımm dıı...

kiz sen gonder adresi ala ala icimden geldi bak iyi yonum cok nadir bulunur kacirma derim

kiz varya bi hamis kaliyim bi karton alicam ve herkeze birer tane postalicam kikikikiiiiiii

AMIIIIIINNNN CANIM CUMLEMIZE OLSUN valla dedigim gibi 1 sene oldu benim ama ben hic kur mur bisey yapmadim ,,biraz gecmisten okumustum senin kure basladigini
ins faydasini tez zamanda gorursun canim
İnşallah bu arada bugun bolca incirde yedim daha etkili olsun diye esim diyo patlatican kendini esimede keçi boynuzu kaynatip
İçirdim adamı da delirtiyorum kendimle beraber

kiz sen gonder adresi ala ala icimden geldi bak iyi yonum cok nadir bulunur kacirma derim

kiz varya bi hamis kaliyim bi karton alicam ve herkeze birer tane postalicam kikikikiiiiiii

kıs o gelene kadar ben doğururum
pazartesi batttt zaten saol canım demen yeter....
çaylar bendennnnn gibi oldu buu

İnşallah bu arada bugun bolca incirde yedim daha etkili olsun diye esim diyo patlatican kendini esimede keçi boynuzu kaynatip

ne guzel bi yandan vitaminde aliyorsunuz bi yandan keci boynuzu oooo adam iyi calisir haa kikikiikii ,,keske bende kendimden gorsem boyle seyleri yapsam ama nerdeee perimin dedigi gibi bende bu atraktion hayat olduktan sonra biraz zor yaparim....

senin bunlari yapman guzel bence devam et ama gerisi bosuna kiskanclik baskalarina bakarak neden neden demek surekli ,bunlar sadece ve sadece sana zarar verir ,,madem anne olmak istiyorsun psikolojini saglam tut ,tamami askim

bartek sadece onları yemekle olmuyo bak sana kiki ablan yöntemler anlatsın çok fantaziler var onda.....

kıs o gelene kadar ben doğururum
pazartesi batttt zaten saol canım demen yeter....
çaylar bendennnnn gibi oldu buu

hahahaahaha kikikikikikikikikiki allah seni emi cayyylaarrrrrr bende zaten pazartesi fos cikarsa ozman demek istemistim yani eger benimlaysan kikikikiii

Son düzenleme:
geldimmmm aha SWEET geldi kiz orda saat kac merak ettim burda 01:45 masallah tam gece kusu oldum,,gece yatmaz gunduz kalkmazlardan oldum ben

bartek sadece onları yemekle olmuyo bak sana kiki ablan yöntemler anlatsın çok fantaziler var onda.....

HADI BEA DOGRU SOYLUYORUM INAMIYORSAN YAZ GOOGLEYA GOR GEBE KALMAK ICIN UYGUN POZISYONLAR DIYE RESIMLI MESIMLI CIKIYO ISTE ,,ve okumustum iste bi yerden diz dirsek poziyonu diye kikikiiiiiii ha benim kendime has ozel pozisyonlarimda var tabi ama istemedin sen isteseydin belki simdi yukluydun kikikikiiiiiikikiii nova lara bakip durmazdin kikikiii

amannnn da amannn haspama bakk....sen.....
neyse olmassa sen çaylarrrrrr...laaa yollarsın talimatlarıı .....

cikalimmi kiz sende cok yorgunsun eminim ,,sweetin konusacagi yok gebe ya hava atiyo kikikiiiiii cok sevindim onun adina ya valla

bende 8.30 da kalkmistim ,,kayinvalide sabah kalkip bana kahvalti hazirlar artik kikikikiiii

orkideme dua ettim biraz demin ins hamistir oda yaaa

Son düzenleme:

tamam canımmm.... senin işin daha zor kapa laptop uda yatt artıkkkk..... öptüm kocaman...... kendini yormaaa fazlaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…