- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
burda netten bişey istiyosun 2 haftaya anca... neyse zaten pazartesi bat..... beklicemm. zaten kıllandım ben bu testen bide erkendi beklemem lazımm dıı...
İnşallah bu arada bugun bolca incirde yedim daha etkili olsun diye esim diyo patlatican kendini esimede keçi boynuzu kaynatipAMIIIIIINNNN CANIM CUMLEMIZE OLSUN valla dedigim gibi 1 sene oldu benim ama ben hic kur mur bisey yapmadim ,,biraz gecmisten okumustum senin kure basladigini
ins faydasini tez zamanda gorursun canim
kiz sen gonder adresi ala ala icimden geldi bak iyi yonum cok nadir bulunur kacirmaderim
kiz varya bi hamis kaliyim bi karton alicam ve herkeze birer tane postalicam kikikikiiiiiii
İnşallah bu arada bugun bolca incirde yedim daha etkili olsun diye esim diyo patlatican kendini esimede keçi boynuzu kaynatip
İçirdim adamı da delirtiyorum kendimle beraber
İnşallah bu arada bugun bolca incirde yedim daha etkili olsun diye esim diyo patlatican kendini esimede keçi boynuzu kaynatip
İçirdim adamı da delirtiyorum kendimle beraber
kıs o gelene kadar ben doğururum
pazartesi batttt zaten saol canım demen yeter....
çaylar bendennnnn gibi oldu buu
hahahaahaha kikikikikikikikikiki allah seni emicayyylaarrrrrr bende zaten pazartesi fos cikarsa ;10 zman demek istemistim yani eger benimlaysan kikikikiii
geldimmmm aha SWEET geldi kiz orda saat kac merak ettim burda 01:45 masallah tam gece kusu oldum,,gece yatmaz gunduz kalkmazlardan oldum ben
bartek sadece onları yemekle olmuyo bak sana kiki ablan yöntemler anlatsınçok fantaziler var onda.....
sweet gelene kadar 4 olur
aynennnn ikikiiii o kizin ilk cevap vermesi saatler aliyo nedense acaba halvet halindeykenmi aciyo sayfayi ne yapiyo cok meskul hep anlamadim kikikikiiii
HADI BEA DOGRU SOYLUYORUM INAMIYORSAN YAZ GOOGLEYA GOR GEBE KALMAK ICIN UYGUN POZISYONLAR DIYE RESIMLI MESIMLI CIKIYO ISTE ,,ve okumustum iste bi yerden diz dirsek poziyonu diye kikikiiiiiiiha benim kendime has ozel pozisyonlarimda var tabi ama istemedin sen isteseydin belki simdi yukluydun kikikikiiiiiikikiii nova lara bakip durmazdin kikikiii
amannnn da amannn haspama bakk....sen.....
neyse olmassa sen çaylarrrrrr...laaayollarsın talimatlarıı .....
cikalimmi kiz sende cok yorgunsun eminim ,,sweetin konusacagi yok gebe ya hava atiyo kikikiiiiiicok sevindim onun adina ya valla
bende 8.30 da kalkmistim ,,kayinvalide sabah kalkip bana kahvalti hazirlar artik kikikikiiii:0:
orkideme dua ettim biraz demin ins hamistir oda yaaa
amannnn da amannn haspama bakk....sen.....
neyse olmassa sen çaylarrrrrr...laaayollarsın talimatlarıı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?