- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Net koptu bağlanamadim hangi pozisyonlarmis bakalım anlatın bende bileyim yastık harici
gelde kapat leptopu simdi kikikikkiiiiikiiiiiiiiiiiii
bende bu kiz niye gule gule demeden gitti dedim kendi kendime ,,kopunca haber verseydin ellinden tutardik dusmemen icin kikiki
bende bu kiz niye gule gule demeden gitti dedim kendi kendime ,,kopunca haber verseydin ellinden tutardik dusmemen icin kikiki
anlat bakalım haydar abla......:))))))))))))
bakıyomda ilgi alanını duyunca kikikik :82:
ya tabi ;;,simdi bartek sen bu deliye bakma beni zorla konusturur sonra begenmiyormus gibi yapar ama asil amaci ogrenmek canim ondan alttan alttan dinler ve eminim gizli gizli uyguluyor,,
bu gercek bisey ,,ben dedimki iliskide pozisyon cok onemli ,,ornegin bayanin ustte oturur sekilde gebe kalma sansi dusuk olur neden spermler yukari yuzmekte gucluk cektigi gibi disari firlama sansi cok dimi bacim mantikli bende dedimki su sapsal arkadasa dizlerin ustunde domalmak yani iyi bir posizyonmus diye okudum yada sen uzaniyorsun esin diz usttu ve ayaklarin onun omuzunda ozaman rahim yukari dogru duruyor ve spermler kolaylikla istedigi yere yuzuyorlar ,
sence bu mantiksizmi AYYY BEN BUNU BU DEDIKODUCUYA ANLADIM BENI ANLATMADIK ADAM BIRAKMADI,,ADIMI HAYDAR ABLA BILE YAPTI SIMDI SEN SOYLE BACIM BEN HAKSIZMIYIM ????SENCE
ya tabi ;;,simdi bartek sen bu deliye bakma beni zorla konusturur sonra begenmiyormus gibi yapar ama asil amaci ogrenmek canim ondan alttan alttan dinler ve eminim gizli gizli uyguluyor,,
bu gercek bisey ,,ben dedimki iliskide pozisyon cok onemli ,,ornegin bayanin ustte oturur sekilde gebe kalma sansi dusuk olur neden spermler yukari yuzmekte gucluk cektigi gibi disari firlama sansi cok dimi bacim mantikli bende dedimki su sapsal arkadasa dizlerin ustunde domalmak yani iyi bir posizyonmus diye okudum yada sen uzaniyorsun esin diz usttu ve ayaklarin onun omuzunda ozaman rahim yukari dogru duruyor ve spermler kolaylikla istedigi yere yuzuyorlar ,
sence bu mantiksizmi AYYY BEN BUNU BU DEDIKODUCUYA ANLADIM BENI ANLATMADIK ADAM BIRAKMADI,,ADIMI HAYDAR ABLA BILE YAPTI SIMDI SEN SOYLE BACIM BEN HAKSIZMIYIM ????SENCE
Haklisin canım bende bu yazıyı okumuştum daha önce uyguluyodur kesinlikle bende onu okuduğumdan beri uygun olan sekli uyguluyorum ama bende pek ise yaramadı :26:
Haklisin canım bende bu yazıyı okumuştum daha önce uyguluyodur kesinlikle bende onu okuduğumdan beri uygun olan sekli uyguluyorum ama bende pek ise yaramadı :26:
çok tatlısın ya öpüyom seni başkada bişey demiyommm............
kızlar hadi yatalımmm hayalimsin bak yeni bişey çıkar sabah atrakson matraksyon sen dinlen bende yatıyorum bartekcimmm... sen dinle bun deliyiii işe yaramadı deme yarar.... ikinizide kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmm
HA BAK SENIN AKILLI BISEY OLDUGUNU ANLAMISTIM ZATEN KIKIKIIbak nasilda hemen anladi beni gozunu seviyim,,iste ben bunu bu deliye anlatamadim biturlu
olsun olsun sen uygulamaya devam et spermleri icerde tut tutabildigin kadar valahatta ayaklar havaya dikin diyorlar bunu bosuna soylemiyorlar rahim dik yukari dursunda spermlerin ulasmasi kolay olsun diye
Bende öpüyorum hersey gönlünüzce olsun Allah rahatlık versin
pehhhh konuştu gene deliii.... akılı olduğunu anlamış mış ben bana safmı demek istiyonn... pacozzz seni... hadi bana laf yetiştirmede yattt... kaynanan... sabahhhh dikilmesin başında sonrda onada nlatmak zorunda kalma
demesin seeeennn baska bisey demesiiinnn HAKLIYIM CUNKU VEEE UYGULUYORSUN ITRAF ET ,BAK EGER ITRAF EDERSEN BENDE SNA AY COK TATLISIN DICEM SOZKIKIKIIIIIII
NEEEE OLDUUU HE NABER ISINE GELMEDI DIMIIII KIKIKIKIIII neyse canim gercekten artik uyusak iyi olur sanda iyi geceler tatli ruyalar guzel fantaziler anam mucuk
Beni yatırıp sohbet etmeyin hadi yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?