Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sweet gelene kadar 4 olur

aynennnn ikikiiii o kizin ilk cevap vermesi saatler aliyo nedense acaba halvet halindeykenmi aciyo sayfayi ne yapiyo cok meskul hep anlamadim kikikikiiii

sweet artık yüklü ya ondan agır geliyo arkadan :))))))

bak yaaa dedikodumu yapmislar sonrada kacmislar. gelin len geri:) ya acmistim yazayim die esim markete gidelim deyince acik kalmis. yeni geldik daha. sabah hesaplasiriz artikin sizle:)

teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende hepimize dua ediyorum umrede de isim isim dua edeceğim hepinize inş. insanız işte biliyoruz aslında daha demek ki zamanı var hayırlı bi zamanda olacak ama sabırsızız çok aceleciyiz bu yüzden üzüntümüz ama önceki bi kaç ay gerçekten böyle olmamıştım zamanında adet oldum ve bunu kabul ettim hayırlısı dedim ama tam 7 gün oldu ben niye hala olmadım bu beni çok umutlandırdı

kızlar 2 ay önce adetim 26 günde geldi, sonraki ay 27 günde geldi, bu ay da 28. gün hala bişey yok.. internetteki hesaplayıcılarla hesapladım ortalama adet periyodumun 27 olduğunu gösterdi.. ben şimdi adet günümü 2 haziran olarak mı 3 hazıran olarak mı düşünmeliyim? :44::44:

bi de çoğu hesaplayıcı batımı 2 haziran olarak gösterdi?

Son düzenleme:

evet orkidee inşallah yaaaa amin kabul olsun inşallah duannnn:))))))))))))

canım beni çook sağolun. inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz. ama bazen sabırsız oluyorum işte o zaman sıkıntı oluyor. biliyorum ki Allah benim için en doğru zamanda verecek:) bu aralar biraz üzgündüm. daha önceki düşüğü hatırlayıp hatırlayıp ağlıyorum. bir arkadaşın düşük riski var herhalde o hatırlattı. ağlamanın bi faydası yok biliyorum. neyse bugün daha iyi hissediyorum. birazdan kahvaltıya gideceğim

Allah hayırlısını versin kafana takıp üzme kendini... üzülme demek kolaydır ama üzülmenin ağlamanın bir faydası olmaz senin de dediğin gibi.. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin hepimize. Allahım kimseye aratmasın..

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar hersey gönlünüzce olsun Allah'a emanet olun hepinizi

kizlar gunaydin.ne var ne yok.bu gn cok guzel bir ruya gordum.cok guzel bir bebis kizimla oynuyorlardi.bu aralar cok dusunuyorumya ruyama girmis kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…