Byyyyyy tatlı rüyalar:76: :82:.....
evet uzatmayalım.............. Yazma artık öptümm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamamammm gıtt kısssstttt kıst,,,BENDE OPTUMMMM
kaşınıyon bak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız sen baska yerındenmı anlıyon ne yapıyon tamam dıyorum bende optum dıyorum gIt cık dıyorum sadece nıye kasınıyım anam ben: Kıst hadı
kişt ne demek safffff... Goopek miyim bennn ......
tamam tamam yazmıyom artık .............. sizi seviyorummmmm byeeeeeeeeeeeee
sweet gelene kadar 4 olur
aynennnn ikikiiii o kizin ilk cevap vermesi saatler aliyo nedense acaba halvet halindeykenmi aciyo sayfayi ne yapiyo cok meskul hep anlamadim kikikikiiii
sweet artık yüklü ya ondan agır geliyo arkadan :))))))
hihhhhh saat 4 e gelmemis bi kerem
pervanecimmm şuan çok üzgünsün..... o yüzden canımmmmmmmmm.... Allah kabul etsin Bak umreyede gidecekmişsin....
üzülme ağlama olurmu.... Bügün başkası mutlu yarın ise sen olacaksın.. sen mutlu olduğundada belkide bir başkası üzgün olacak hayat böle değilmiii zaten....
şuan ki hisslerin geçici.... anlıyorum üzgünsün... ama bu hiç bizaman bu güzel haberi alamıcan anlamına gelmiyor ki.... Allahımmmm inşallah sende o güzel haberi alıcaksın canım amin... bak ben dua ediyorum sana hiç seni tanımayan biri....:))))))
cikalimmi kiz sende cok yorgunsun eminim ,,sweetin konusacagi yok gebe ya hava atiyo kikikiiiiiicok sevindim onun adina ya valla
bende 8.30 da kalkmistim ,,kayinvalide sabah kalkip bana kahvalti hazirlar artik kikikikiiii
orkideme dua ettim biraz demin ins hamistir oda yaaa
evet orkidee inşallah yaaaa amin kabul olsun inşallah duannnn:))))))))))))
canım beni çook sağolun. inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz. ama bazen sabırsız oluyorum işte o zaman sıkıntı oluyor. biliyorum ki Allah benim için en doğru zamanda verecek:)bu aralar biraz üzgündüm. daha önceki düşüğü hatırlayıp hatırlayıp ağlıyorum. bir arkadaşın düşük riski var herhalde o hatırlattı. ağlamanın bi faydası yok biliyorum. neyse bugün daha iyi hissediyorum. birazdan kahvaltıya gideceğim
Allah hayırlısını versin kafana takıp üzme kendini... üzülme demek kolaydır ama üzülmenin ağlamanın bir faydası olmaz senin de dediğin gibi.. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin hepimize. Allahım kimseye aratmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?