bat 4 haziran dı bugün birgün önceden hasta oldumm(((((((((( yeni bat 29 hazirannnn
bat 4 haziran dı bugün birgün önceden hasta oldumm(((((((((( yeni bat 29 hazirannnn
hadi yaaa( hayırlısı olsun canım benim yaaa... umudu kaybetmek yok çalışmalara devam.... sabaha kadar mokokooo
hayirlisi canim.buarada ayipdir soylemesi.ben yumurtlama falan takib etmiycem.gunasiri ve ya iki gunde bir ilisdi daha iyiystres falan olmuyor.kizimada oyle kalmisdim.buarada bat tarihlerimiz ayni onumuzdeki ay daha guzel haberler aliriz insallah.yarinda itibaren kure basliycakmisin ?
benimde batim 9 haziran bakalim hayirlisi....
selaaam kızlar nasılsınız bakalımçok eğlendim bugün ya kahvaltıya gitmiştik. bu tarz etkinlikleri artırmak sanırım bana iyi gelecek. valla yaşam enerjisi geldi
günaydın kızlaarr :) bat dündü gelen giden yok bakalım hala :))))))))))yarın test yapcam
ben daha öncede demiştim temmuza artık....
şimdi adet oldum ya yumurtlama günlerim.... kayın varldemde olucaz hastalıktı sağlıktı o işleri varrr.... yanıı bu sefar olursa ya bakıcam...
relax yanı.... olmasa bidaki aya çünkü.... pek zamanımmız olmaya bilir... ben arada ankara ya gitmk zorundayım eşimde ailesinin yanında olmak zorunda.... yanı yapsamda denk gelemeye biliriz.... bu ay geçsin.....
canım çok sevindim hamiş olduguna inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın. gelişmeleri bildir bize ne zaman kese görmeye gitcen falan,
ne güzell.. çok iyi olmuş kafan dağılmıştır biraz... :)
benim de bat dündü hala gelen giden yok bakalım ayyyy çok heyecanlıyım :86:
cnm hap kullandin mi sen?yaa kızllar benim yine geçen ay olduğu gibi sol kasığımda agrı oluyo hafif hafif belim de aynı.Geçen ay hamileyim diye umutlandım çünkü hiç byle agrılarım olmazdı yaa yine aynı 13 gün var bat ıma
selaaam kızlar nasılsınız bakalımçok eğlendim bugün ya kahvaltıya gitmiştik. bu tarz etkinlikleri artırmak sanırım bana iyi gelecek. valla yaşam enerjisi geldi
İyiyiz canım sen nasılsın gunünün güzel geçmesine sevindim.biz de market alışverişimizi yaptık geldik.
cnm hap kullandin mi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?