iyiyim canım ya valla güneş hareket koşma falan iyi geldi.birazdan kalkıp salonu temizleyeceğim
dogum kontrol hapını hiç kullanmadım canım bu ikinci denemem yumurtalık sancısıdır dicem ama adet günüme kadar oluyo
dogum kontrol hapını hiç kullanmadım canım bu ikinci denemem yumurtalık sancısıdır dicem ama adet günüme kadar oluyo
bayanlar ben artık ne yapacağım bilmiyorum yaa bilenler biliyor şu an adetim geçeli 7 gün oldu ateşim hala 36.9 larda ama kan testinde dün çıkmamıştı ben hala olmadım neden yaa başka bi sorun olabilir mi korkuyorum artık( bi de vajinal akıntı adet geçiktirmesine neden mi ki çok fazla akıntı var ama kaşıntı filan yok
Canım baya gecmis gunün kan testinde de çıkmamış ozaman doktora bı görün derim akıntın enfeksiyondan olabilir.bende de cok olur.
bayanlar ben artık ne yapacağım bilmiyorum yaa bilenler biliyor şu an adetim geçeli 7 gün oldu ateşim hala 36.9 larda ama kan testinde dün çıkmamıştı ben hala olmadım neden yaa başka bi sorun olabilir mi korkuyorum artık( bi de vajinal akıntı adet geçiktirmesine neden mi ki çok fazla akıntı var ama kaşıntı filan yok
dünden beri ağlamaktan gözlerim bi hal oldum gözlerim davul gibi şiş bi de bugün dersim vardı kim sorduysa tutamadım kendimi tekrar başladım ağlamaya öyle çok hayal kırıklığına uğradım ki anlatamamo yüzden yeniden umutlanmak istemiyorum geç bile döllenmiş olsa kan testinde belli seviyede çıkmaz mıydı o arkadaşında nasıl olmuştu ki ilk sonucu kaçtı biliyor musun canım
Nasıl bı ağrı oluyo senin benimde 2gundur hafif hafif iğne batiyomus gibi ağrıyor .
canım geç döllenme olduysa tabiki çıkmayabilir. yani daha yerleşmediyse çıkmaz. arkadaşımın sadece negatif çıktığını biliyorum. 2. testi bizim zorumuzla yapmıştı. hiç umudu yoktu.
bat 4 haziran dı bugün birgün önceden hasta oldumm(((((((((( yeni bat 29 hazirannnn
canıııım benim hayırlısı olsun. en azından ne oldu stresi bitmiştir. bakalım bana ne olacak yarın
Canım hayırlısı olsun. düşünüodun var mı yok mu diye belirsizlik geçmiş oldu. inşallah bu aya kısmet olur hayırlı sağlıklı bi bebiş.
cnm hayirlisi olsun. degisiklikte yarar vardir belki orda tutar bebek:) mesguliyetten aklina cok takilmaz hem
yan yana gelirsekneyse bu ay düşün micemmm... olmasa....temmuza takarım artık tekrar kafayııı (((((((((
kizlar bat listesi yaparmisiniz bakalim kim tutturacak..
ayyyyy beceriksiz seniiiiiiiiiii tuuuuuh okadar pozisyon anlatmistimkikikikikikiiiii neysem benimlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?