Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bayanlar ben artık ne yapacağım bilmiyorum yaa bilenler biliyor şu an adetim geçeli 7 gün oldu ateşim hala 36.9 larda ama kan testinde dün çıkmamıştı ben hala olmadım neden yaa başka bi sorun olabilir mi korkuyorum artık ( bi de vajinal akıntı adet geçiktirmesine neden mi ki çok fazla akıntı var ama kaşıntı filan yok

dogum kontrol hapını hiç kullanmadım canım bu ikinci denemem yumurtalık sancısıdır dicem ama adet günüme kadar oluyo

yok cnm klomen falan die sormustum ama kullanmamissin heralde. bnm yumurtlama icin kullandigimda her ay ole olmustu. o yuzden sordum sanada

Canım baya gecmis gunün kan testinde de çıkmamış ozaman doktora bı görün derim akıntın enfeksiyondan olabilir.bende de cok olur.

canım beklemeye devam et 5 gün sonra adet olmazsan kan testini tekrarla istersen. vajinal akıntı adet geciktirmez canımm. benim bir arkadaşın ilk kan testi negatifti. 2 gün sonra tekrar yaptı pozitif çıktı. inşallah hamişsindir.

dünden beri ağlamaktan gözlerim bi hal oldum gözlerim davul gibi şiş bi de bugün dersim vardı kim sorduysa tutamadım kendimi tekrar başladım ağlamaya öyle çok hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam o yüzden yeniden umutlanmak istemiyorum geç bile döllenmiş olsa kan testinde belli seviyede çıkmaz mıydı o arkadaşında nasıl olmuştu ki ilk sonucu kaçtı biliyor musun canım

canım geç döllenme olduysa tabiki çıkmayabilir. yani daha yerleşmediyse çıkmaz. arkadaşımın sadece negatif çıktığını biliyorum. 2. testi bizim zorumuzla yapmıştı. hiç umudu yoktu.

canım geç döllenme olduysa tabiki çıkmayabilir. yani daha yerleşmediyse çıkmaz. arkadaşımın sadece negatif çıktığını biliyorum. 2. testi bizim zorumuzla yapmıştı. hiç umudu yoktu.

öyle olsa dünyalar benm olur bende dünden beri adet gecikti diye söktürücü bi şeyler kullanıyım diyordum bekleyim biraz daha o zmana

canıııım benim hayırlısı olsun. en azından ne oldu stresi bitmiştir. bakalım bana ne olacak yarın

inşallah sen hamişsindirrr..... bende stress gitti kafayı yiyecektim... ama genede kan tahliii yaptırcam... baş dönmem devam ediyo psikolojı değil artık.... kansızlık felan olabilir...

Canım hayırlısı olsun. düşünüodun var mı yok mu diye belirsizlik geçmiş oldu. inşallah bu aya kısmet olur hayırlı sağlıklı bi bebiş.

evttt aynen öle sters gittii aminnn tatlım inşallah.....

cnm hayirlisi olsun. degisiklikte yarar vardir belki orda tutar bebek:) mesguliyetten aklina cok takilmaz hem

yan yana gelirsek neyse bu ay düşün micemmm... olmasa....temmuza takarım artık tekrar kafayııı (((((((((

kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…