kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.
ay benide ekleyin bat 15 haziran
kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.
ayy veririm canım. sende adet olmuşsun sanırım tam okumadım geçmişi ama . üzülme sıkıntı yapma en kkısa zamanda versinn rabbim hepinize . hayırlı hayırlı evlatlarr.hadi canımmmm.... ayyy maşallahhh..... inşallah normaldir.... kaygılanma.... Allah bebişini kucağına almayı nasip etsinnyarın haber verrrrrrr:))))))))))))))
hadi canımmmm.... ayyy maşallahhh..... inşallah normaldir.... kaygılanma.... Allah bebişini kucağına almayı nasip etsinnyarın haber verrrrrrr:))))))))))))))
testi nezaman yapmakgerek
he yawwww beceremedikk... ben biliyommm adamı kaçırdığım günnn.... de olsaydı... blkim tutururdum((((((((((((
aminnnnn canım inşallahh darısı sizlerin başına. bu sevinci yaşatsın herkese Rabbim.seni simdiden tebrik ediyorum eger positif ciktiysa heleki 2 defa ust uste vardir bebis canim gozun aydin darisi bizlerin basina,,:))))))))
bat geçince anca o zaman doğru sonuç veriyoo............
tamm canımmm... hoşgeldin bu arada.........
ayy veririm canım. sende adet olmuşsun sanırım tam okumadım geçmişi ama . üzülme sıkıntı yapma en kkısa zamanda versinn rabbim hepinize . hayırlı hayırlı evlatlarr.
Hayirli olsun guzelim ,darisi bnm ve isteyen herkesin basina insallah.
Bu arada BAT 18 mayis
biliyorum erken yaptım daha bata 12 gün var ama üzüldüm
biliyorum erken yaptım daha bata 12 gün var ama üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?