Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadi canımmmm.... ayyy maşallahhh..... inşallah normaldir.... kaygılanma.... Allah bebişini kucağına almayı nasip etsinn yarın haber verrrrrrr:))))))))))))))

seni simdiden tebrik ediyorum eger positif ciktiysa heleki 2 defa ust uste vardir bebis canim gozun aydin darisi bizlerin basina,,:))))))))

hadi canımmmm.... ayyy maşallahhh..... inşallah normaldir.... kaygılanma.... Allah bebişini kucağına almayı nasip etsinn yarın haber verrrrrrr:))))))))))))))
ayy veririm canım. sende adet olmuşsun sanırım tam okumadım geçmişi ama . üzülme sıkıntı yapma en kkısa zamanda versinn rabbim hepinize . hayırlı hayırlı evlatlarr.

Hayirli olsun guzelim ,darisi bnm ve isteyen herkesin basina insallah.
Bu arada BAT 18 mayis

ayyyyyyy canim cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizim basimiza insallah

ayy veririm canım. sende adet olmuşsun sanırım tam okumadım geçmişi ama . üzülme sıkıntı yapma en kkısa zamanda versinn rabbim hepinize . hayırlı hayırlı evlatlarr.

evettt sedser ya((( olsun bakalımmm ben hazırladım zaten .... yeni başladık denemelere normall.. ben hazırlamıştım zaten kendimi hemen olmaya bilir diye.... ama olsunn .... senin bebişin iyi geldi bana..... inşallahhhhh... yarın daha rahatlarsınnnn..... mercimeğini ve seni öpüyorummm..... :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…