Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Hayirli olsun guzelim ,darisi bnm ve isteyen herkesin basina insallah.
Bu arada BAT 18 mayis

sagoll canım benimç aminnnn herkese nasip etsin mevlaam.

ayyyyyyy canim cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizim basimiza insallah

aminnnnn canım en kısa zamanda bu güzel haberi alırsınız inş:)

sagollll canım bbenim. yarınn belli olacak kesinn sonuç bakalım inş. dua edınnn hayırrlı sonuçlarla geleyım kk'ne :)

cnm hayirli ugurlu olsun ins. Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins. bu arada gunlerimiz ayni hemen hemen:)

ateş ölçme ile ilgili topic var ordakiler daha iyi anlar bu tablodan.... bende ölçüyom ama bu kadar tablo moblo anlamam sadce düşmemesi gerekiyo o kısma bakıyodumm

PERIM ben 9 haziranda adet olucam canim ,,,muhtemelen bidahaki batim 6 temuz YAZ BAKALIM DUYDUM LISTE BASI GOREVINI ALMISSIN kikiii

NIRDE BU BERCESTE BIZI SANA BIRAKMIS

ateş ölçme ile ilgili topic var ordakiler daha iyi anlar bu tablodan.... bende ölçüyom ama bu kadar tablo moblo anlamam sadce düşmemesi gerekiyo o kısma bakıyodumm

PERVANECIM perim ates olcmez o zaten hep atesli ve hareretlidir canim ates olcmeye yumurtlamaya basladigin gun basliyorsun dimi ??? ve batta kadar devam ediyorsun dusmezseee gebe sin duserse yok

Son düzenleme:
PERIM ben 9 haziranda adet olucam canim ,,,muhtemelen bidahaki batim 6 temuz YAZ BAKALIM DUYDUM LISTE BASI GOREVINI ALMISSIN kikiii

NIRDE BU BERCESTE BIZI SANA BIRAKMIS

temmuzluları almıyoz... hıhhhh :82: temmuz topiği acacaktınnn kikiyleee hamiş diye
adet olda öle yazalımmm.....
beğenemedin mi beniii
bak sweet gelmiş dedikodusunu yaptığımızı biliyoo basıldık

PERVANECIM perim ates olcmez o zaten hep atesli ve hareretlidir canim ates olcmeye yumurtlamaya basladigin gun basliyorsun dimi ??? ve batta kadar devam ediyorsun dusmezseee gebe sin duserse yok

ates nasil olculuyor yaaa?anlamadim ben:44::44:

ala ala bak seennnn ,,sen bi gel hele kikiyle umuda yolculuk topigine bak alicakmiyim seni sen bu beceriksizliginle elbet temuza kalirsin gel bakalimda gor kikikikikikiii

ben zaten adet olucam is mi gordum ben havadanmi gebe olucam sanki

sweetmi ne dedikki ona biz,??,hicbisey demedik kikikikiiiiii

ayyy ne güzel acaba hamilemi dıye düşündüm ama pot kırmamak için demedim. kan testi yaptırdın mı ?

evet cnm sali ve persembe yaptirdim. sali dusuk oldugu icin 2 gun sonra tekrarladilar. elh normal dediler suan. cumayada kontrole gitcem ins

aç kıs gelmeyen ne olsun
bütün fantezilerinede hee

canım ateş ölçmeye ilk adet gününde başlıyorsun belli bi miktar düşüyor sonra bi kaç gün içinde tekrar yükseliyor o döenmde yumurtan çatlamış oluyor yani çalışmalar için artık çok geç o yüzden bi kaç ay ölçüp ne zaman düşeceğini kestirmek lazım diyorlardı ama benim geçen aykinden öyle farklı ki baksana bekklenen adet tarihimde yumurtlamışım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…