Hayirli olsun guzelim ,darisi bnm ve isteyen herkesin basina insallah.
Bu arada BAT 18 mayis
ayyyyyyy canim cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi bizim basimiza insallah
evettt sedser ya((( olsun bakalımmm ben hazırladım zaten .... yeni başladık denemelere normall.. ben hazırlamıştım zaten kendimi hemen olmaya bilir diye.... ama olsunn .... senin bebişin iyi geldi bana..... inşallahhhhh... yarın daha rahatlarsınnnn..... mercimeğini ve seni öpüyorummm..... :)))))))))))))
kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.
18 mayıssssssss???????????
15 haziran??????????? yazdık senii
canlarım ben ateş ölçüyordum bir yandan burda ki arkadaşlar tabloya girmemi söylemişlerdi değerlerimi girdim ve inanılmaz ama ben daha çok yeni yumurtlamışım ondan olmadım galiba sizce ???
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş ölçme ile ilgili topic var ordakiler daha iyi anlar bu tablodan.... bende ölçüyom ama bu kadar tablo moblo anlamam sadce düşmemesi gerekiyo o kısma bakıyodumm
PERIM ben 9 haziranda adet olucam canim ,,,muhtemelen bidahaki batim 6 temuz YAZ BAKALIM DUYDUM LISTE BASI GOREVINI ALMISSIN kikiii
NIRDE BU BERCESTE BIZI SANA BIRAKMIS
PERIM ben 9 haziranda adet olucam canim ,,,muhtemelen bidahaki batim 6 temuz YAZ BAKALIM DUYDUM LISTE BASI GOREVINI ALMISSIN kikiii
NIRDE BU BERCESTE BIZI SANA BIRAKMIS
ay cok komiksin kizzzzzzzzzzzzz
cnm hayirli ugurlu olsun ins. Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins. bu arada gunlerimiz ayni hemen hemen:)
sagoll canımmmm . darısı başına inşallah.
PERVANECIM perim ates olcmez o zaten hep atesli ve hareretlidir canimates olcmeye yumurtlamaya basladigin gun basliyorsun dimi ??? ve batta kadar devam ediyorsun dusmezseee gebe sin duserse yok
ay cok komiksin kizzzzzzzzzzzzz
temmuzluları almıyoz... hıhhhh :82: temmuz topiği acacaktınnn kikiyleeehamiş diye
adet olda öle yazalımmm.....
beğenemedin mi beniii
bak sweet gelmiş dedikodusunu yaptığımızı biliyoobasıldık
ayyy ne güzel acaba hamilemi dıye düşündüm ama pot kırmamak için demedim. kan testi yaptırdın mı ?cnm bende hamileyim:). o yuzden dedim ayni diye
şımartma şunu sonra ablam asloliste bağlıyo....
sonra bana sarıyooo...........
ayyy ne güzel acaba hamilemi dıye düşündüm ama pot kırmamak için demedim. kan testi yaptırdın mı ?
ala ala bak seennnn ,,sen bi gel hele kikiyle umuda yolculuk topigine bak alicakmiyim senisen bu beceriksizliginle elbet temuza kalirsin gel bakalimda gor kikikikikikiii
ben zaten adet olucam is mi gordum ben havadanmi gebe olucam sanki
sweetmi ne dedikki ona biz,??,hicbisey demedik kikikikiiiiii
PERVANECIM perim ates olcmez o zaten hep atesli ve hareretlidir canimates olcmeye yumurtlamaya basladigin gun basliyorsun dimi ??? ve batta kadar devam ediyorsun dusmezseee gebe sin duserse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?