ben masumum hakim bey
aaay ne güzel bir haber. Hayırlı olsun canım.kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.
kıss Allah canını almasın 12 gün kala kim yapsa çıkmaz. bu kadar aceleci olmabata 12 gün var test yaptım bugün çıkmadı
canlarım ben ateş ölçüyordum bir yandan burda ki arkadaşlar tabloya girmemi söylemişlerdi değerlerimi girdim ve inanılmaz ama ben daha çok yeni yumurtlamışım ondan olmadım galiba sizce ???
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben masumum hakim bey
ates nasil olculuyor yaaa?anlamadim ben:44::44:
tabi canım ondandır. peki o günlerde ilişki olmuş muydu?
yavvvv bende istiom su suratlardan(( yok bende. gulumsemeler acik dio ama yok cikmio ((
yavvvv bende istiom su suratlardan(( yok bende. gulumsemeler acik dio ama yok cikmio ((
sweet kod girecek sinnn.............. : 16 :........................yapoluyooo hepsinin kodu farklı
ha iste bende gunlerden bir gun bu suratlardan istiyorum diye yazdim perim hanim beni rezil rusfa etti: bu mu bumu bumu bunu mu istiyorsun diye bana gicik gitti sanki ne dedik ODUR BUDUR BENDE KIKI KI DIYE GULUYORUM ISTE ADIM KIKI OLDU sen dikat et bu dedikoducuya bak benden soylemesi adin cikar seninde
olmuştu diye hatırlıyorrum ama çok özen göstermedim ben 17. gün yumurtladığımı düşündüğümden o döenmlerde daha çok çalıştım hayırlısı olsun canım
bende yarın yapacam inşallahhh dua et bana herşey yolunda gitsin.
sen masumsun biliyomm ama şu kikiirikkkk...... sarıyo sonra banaa....[/QU
komik kiz kabullen sendekocis geldi.gidiyim gelirem aksam.bakmaya ne sohbetler olmus.hadiii byeeeeeeeeeeeeee
ha iste bende gunlerden bir gun bu suratlardan istiyorum diye yazdim perim hanim beni rezil rusfa etti: bu mu bumu bumu bunu mu istiyorsun diye bana gicik gitti sanki ne dedik ODUR BUDUR BENDE KIKI KI DIYE GULUYORUM ISTE ADIM KIKI OLDU sen dikat et bu dedikoducuya bak benden soylemesi adin cikar seninde
canim ates olcmeye yumurtlama zamaninda basliyorsun ornegin 28 gunde bir adet gorenin yumurtlamasi 12 ci gunu baslar ve ates olcmeye baslarsin bende mesala 14 cu gunu ates yukselir bu demektirki o gun yumurtlama tam anlamiyla gerceklesmis durumda 36 derece iken 37 olur 1 derce artis olur,,,ve eger bat ta kadar tekrar 36 ya dusmezse hep 37 kalirsa bebeis tutunmustur derler ama benim genelde ertesi gunu dusuyor demekki tutunmuyormuu artik yanlismi yapiyorum bende anlamadim canim KIKIKII (( ne guzel anlatim dimi ))kikikiii
sen masumsun biliyomm ama şu kikiirikkkk...... sarıyo sonra banaa....[/QU
komik kiz kabullen sendekocis geldi.gidiyim gelirem aksam.bakmaya ne sohbetler olmus.hadiii byeeeeeeeeeeeeee
komik olmasa zatennn.... takılmam kiii....
kikii deli ediyo benii....
ama o olmayınca özlüyommm bu delii iştee......:))))
ne oruyon ki hic konusmuyon benle,,?? nasilsin ? halin keyfin durumun nasil ?? yumoslar nasil ?? spermeler felan iyimi herkez ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?