- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kız valla perimle sana nasılsınız yazıyordum ben de
ne oruyon ki hic konusmuyon benle,,?? nasilsin ? halin keyfin durumun nasil ?? yumoslar nasil ?? spermeler felan iyimi herkez ??
kız valla perimle sana nasılsınız yazıyordum ben de
konuşmaz olur muyum hiç. keyfim tuhafbir iyiyim bir sulu göz modunda:))arada durup durup ağlıyorum TV izlerken bile. yarın geçsin kırmızılı ya da kırmızısız her haliyle daha rahatlamış hissedeceğim
bu ay olmazsa temmuzda kikiyleyim
ben idare ediyom işte berceste yaz deidi yeni gelenleriii... aslında pek havammda değilim amaa...kan gövdeyi gtürüyoo((
sen nasılsın ???? orkidemmm
alah alaahh yaa niye agliyorsun yaaa,,dunyami batti kardesim bune ya ,,ben kendimi coktan asmam gerek ozaman tovbe tovbe olmazsa olmaz gun mu ay mi bitti allahin sanki ,,elbet bir gun gelicek bebis hep inat edicek degil ya ,,benim 1 sene oldu ya ben niye hic aglamiyorum acaba,,terslik bendemiiiii ??? bilemedim ha kiki
bu ay olmazsa temmuzda kikiyleyim
kizlar be o topigi kafaya koydum koymasinada ben temuzda tatildeyim ya anlatmistim ya sahilde yapacam bu sefer o isi diye sahil cocugu olsun kikikikii
fakat topige bi elebasi bulmam gerek o donem malum sik giremem kikikiii kimi secsem acaba????
ben hala sapık gibi oramı buramı mıncıklayıp duruyorumvalla ne olacaksa olsun da ben de rahatlayayım. önümüzdeki ay tatile gitmeyi düşünüyorum. bu süreçler yıpratıyor. düşük yaptığımı falan hatırlayıp ağlıyorum kaç gündür bu da nereden çıktıysa. oysa bu konuda çoook rahatlamıştım. unutmuştum.
kız normalde ben de ağlamıyorum. kaç gündür ne olduysa sulu bir şey oldum. çok keyifliyim normalde
kizlar ben o topigi kafaya koydum koymasinada ben temuzda tatildeyim ya anlatmistim ya sahilde yapacam bu sefer o isi diye sahil cocugu olsun kikikikii
fakat topige bi elebasi bulmam gerek o donem malum sik giremem kikikiii kimi secsem acaba????
goremiom son sayfayi yaa
iltifat etmen lazım anca... :82:bedava ya yokk...
şöle tatlısın böle.....hoşsun felan demen lazım .....
bu kiz son sayfadami kaldi ne oldu alooooo yasiyonmu ??
sen hep keyifli ol neolur bak bende uzuluyorum boyle seyler okuyunca
iki hamileee aşagıda kaldılar
iki hamileee aşagıda kaldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?