Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

AAA AHAHAHAAAHAHA SEN NIYE DURDUK YERE USTUNE ALINDIN KI KIKIKIII

DE GET sana kaldim sanki muhahahaha cok komiksin yaaaaa cok tatlisin uhuhuuu

sen bilirsin.......sanamı kaldım bennnn hıhhhhhh başka teklif yokk... :103:
senin reytingini ben attırırım ancaaa.....kime saracannn.... başka...
dolu topic varrr giderim anlaraaa

sen bilirsin.......sanamı kaldım bennnn hıhhhhhh başka teklif yokk... :103:
senin reytingini ben attırırım ancaaa.....kime saracannn.... başka...
dolu topic varrr giderim anlaraaa

havaya bak muhahahaha ´reytingmis muhahaha len senin reytingin benin beaa ,,,git bakalim baska donuk topiklere acaba gule oyniyami gebis kalirsin yada kasila kasilami kikikiiiiiii

neysem orkidenin hatri var kapiyi tiklarsan artikin aliriz belkim kikikiiii

deme kız öyle kikiden öğreneceğimiz çoook şey var kaz gelecek yerden kendini mi esirgicen kızzz

o akteniz akşamları sölesinn... tatillerde.. spermlerle yumurtalara... randevu ayarlasınnn ben burda kiki hanımın topicine bakımm ...
sölemez zaten bu... deliiii....

bana sarmasan reytink mi yapıcan sen.... iiyiiii bul bi saf ona sar ozaman.... :82: orkidenin hatrı varmışşşşş hıhhh arkayada orkideyi alımm barrii
politikk kiiki sarr sen bana sarrr..... berceste gelsinn... zatennn girmem... hıhhhhh

deme öyle kız niye girmiyon. şaka mı yapıyonşaka deee

kiz olurmu hic oyle deme biz sensiz ne yapariz mazallah hem saf ta nedemek estafuruhlah ,,senmi saf ? hiii safmis ...

girmem miremem de deme topigi bombalarim gelmezsen valla politikmis peh

deme öyle kız niye girmiyon. şaka mı yapıyonşaka deee

kiz olurmu hic oyle deme biz sensiz ne yapariz mazallah hem saf ta nedemek estafuruhlah ,,senmi saf ? hiii safmis ...

girmem miremem de deme topigi bombalarim gelmezsen valla politikmis peh

ben zaten hastalandım niye giriyom kiii.... sizinle konuşmak içinnn...... tabbideeee :)))))))

tablodan anlamıyom ama sanırım 18. de ateşin düşmüş anladım ben.... o günden sonra yumurtlama olmuyomu düşdüğü günn.........

canım tabloda dikey çizgi çekilen yeri yumurtlama sayıyor site bende öyle düşünmüştüm ama öyle olsaydı benim çoktan adet olmam lazımdı yumurtlamadan 12-15 gün sonra adet oluyor

ozaman bende yuzde yuz 1 hafta sonra adet olucam hic girmeme gerek yok ,,zaten ortaligi bol bol karistiyorum konunuzu dagitiyorum en iyisi ben girmiyim hii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…