AAA AHAHAHAAAHAHA SEN NIYE DURDUK YERE USTUNE ALINDIN KI KIKIKIII
DE GETsana kaldim sanki muhahahaha cok komiksin yaaaaa cok tatlisin uhuhuuu
iki hamileee aşagıda kaldılar
sen bilirsin.......sanamı kaldım bennnn hıhhhhhh başka teklif yokk... :103:
senin reytingini ben attırırım ancaaa.....kime saracannn.... başka...
dolu topic varrr giderim anlaraaa
canım benim üzülme sen ya mutluuuu ol. demek sahil bebesi istiyorsunakdeniiiiz akşamlarııııııı bir başkaaaa
vaaaay kikiye rest ha.yooooooooooooooooooooooooo
beni istemeyeni bende istemem hıhh...
kalmadım ben onun fentezili topikinee...... :100:
sen bilirsin.......sanamı kaldım bennnn hıhhhhhh başka teklif yokk... :103:
senin reytingini ben attırırım ancaaa.....kime saracannn.... başka...
dolu topic varrr giderim anlaraaa
deme kız öylekikiden öğreneceğimiz çoook şey var kaz gelecek yerden kendini mi esirgicen kızzz
o akteniz akşamları sölesinn... tatillerde.. spermlerle yumurtalara... randevu ayarlasınnn ben burda kiki hanımın topicine bakımm ...
sölemez zaten bu... deliiii....
havaya bak muhahahaha ´reytingmis muhahaha len senin reytingin benin beaa ,,,git bakalim baska donuk topiklere acaba gule oyniyami gebis kalirsin yada kasila kasilami kikikiiiiiii
neysem orkidenin hatri var kapiyi tiklarsan artikin aliriz belkim kikikiiii
bana sarmasan reytink mi yapıcan sen....iiyiiii bul bi saf ona sar ozaman.... :82: orkidenin hatrı varmışşşşş hıhhh arkayada orkideyi alımm barrii
politikk kiiki sarr sen bana sarrr..... berceste gelsinn... zatennn girmem... hıhhhhh
bana sarmasan reytink mi yapıcan sen....iiyiiii bul bi saf ona sar ozaman.... :82: orkidenin hatrı varmışşşşş hıhhh arkayada orkideyi alımm barrii
politikk kiiki sarr sen bana sarrr..... berceste gelsinn... zatennn girmem... hıhhhhh
kızlar ben kahve yapıcam kendime zaten gebede değilimm... içim bariiii
deme öyle kız niye girmiyon. şaka mı yapıyon şaka deee
kiz olurmu hic oyle deme biz sensiz ne yapariz mazallah hem saf ta nedemek estafuruhlah ,,senmi saf ? hiii safmis ...
girmem miremem de deme topigi bombalarim gelmezsen vallapolitikmis peh
ic afiyet olsun benim yerimede ic benim kayinvalide cani sikildi ben cikiyim sonra yine girerim hepinizi cok seviyorum kendinize iyi bakin anam opuldunuz mucuk
tablodan anlamıyom ama sanırım 18. de ateşin düşmüş anladım ben.... o günden sonra yumurtlama olmuyomu düşdüğü günn.........
hulyacim bata daha cok var , daha testte cikmama ihtimali cok yuksek, sikma kendini hemen batimiz hemen hemn ayni zmnda bakatsin ayni zmnda hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?