Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hani liste hazırlayacaktınız
işte bizim listemiz:)

Tebrikler canım.hayirlisiyla ve saglikla Allah kucağına almayı nasip etsin.darisi basımıza.

hani liste hazırlayacaktınız

hülya liste başta ama seni eklemek için bercestenın girmesi lazım.... o hazırladığı için ... o düzete biliyo ilk sayfayı ben msj attıcam şimdi girer girmez ekler ve en başta ki sayfada görürsün kendini merak etme :)))))))))))

dedikoducular siziiii bi yalniz birakmaya gelmio kiz sizi

kiz ne dedikodusu aaa ustumuze iyilik saglik sen ruyami goruyon kikikii

kiz sen gece nerdeydin?? yine goruntun vardi sadece ,,,,,sabah saat 3 tu be markete gitmismis market acikmiymis orda ??orda saat kac diye yazdim cevap vermedin

eeee cevap vermiyene biraz atar tutariz artik kusura kalma kikiki

Son düzenleme:
perim bu bizim berceste nirdee niye gelemiyormusmus 3 gun ?? niye

valla bilmiyom hayalimsin .... o gün... ben çıkmıştım hemen msj atmış yakalayamadım... sen baksana.... memlekete gidecem... bi kaç gün yokum diye açıklaama yoktu ..... inşallah... bı sorun yoktur ölesine gitmiştir.....

kiz burda daha aksam 5 bucuga bile gelmedi. 7 saat var turkiyeyle arada. hihhhhh

ayyy kizlar soledim mi hatirlayamadim. ben bi arkadastan duymustum ari sutunu. deneyim demistim ilk defa bu ay kullandim. aklinizda bulunsun deneyin sizde

ins yoktur canim bi sorun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…