ins yoktur canim bi sorun(
zeki hatunum anasını satimmmm
yok anam bana detayli anlat ben oraya daha once gitmistim ,,sen bi anlat helemalum perim kadar zeki degilim hemen anlamam
hayalim cnm yaptin mi?
yok anam bana detayli anlat ben oraya daha once gitmistim ,,sen bi anlat helemalum perim kadar zeki degilim hemen anlamam
ayyy kizlar soledim mi hatirlayamadim. ben bi arkadastan duymustum ari sutunu. deneyim demistim ilk defa bu ay kullandim. aklinizda bulunsun deneyin sizde
soyledinmi ?? bende hatirliyamadimne is icin o ari sutu ??????
kizlar ben cikiyorum. piknik var arkadaslarla oraya gitcem. dedikodumu yapmayin bak bozusuruz haa
oohhh biz askam oldu halvete girecez hanimefendi piknige gidiyor ohhhh,,hele yazdiklarima bi cevap verde oyle git bari ,,bak vermezsen cevap dedikodunu yapmamakta soz veremem
kizim biz ne icin ugrasioz aylardirbebek icin iste
kizim biz ne icin ugrasioz aylardirbebek icin iste
ne kiziyon beaa tamamda bu sut nezaman gunde kac defa icilecek ,,ne icin iyi geliyor yumurtlamayimi kolaylastiriyor neyin nesi ?? istah mi aciyor halvete nee ??
yaa bu sorma özürlü işte...diyoki kim içiyo kadınmı erkek mi ne zaman içiyoo ne zaman başlıcan detay verrr... demek istiyo galiba.1:
verdim kiz obur sayfada kaldi. takip etsene yazilanlari
nasıl bildim bunu soracgını zeka başka bişey
ulan olagan disi bisey mi sordum bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip perim haniimmmm nevar nesormiyalimmi uyuz
daha acik yazmaya gerek duymamistim sen zekisin diye hemen anlarsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?