- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bilmemek ayıp demedim kiii... ne için diyon yyaa.... niyetini daha acık yazzz diyommmmmmmmmmmmmmmmmm
yine yanliz kaldik senle eyvah,,:18: bartek gelse bari gece vardiyasi basladi nerde bu yaa:121:
anaaa kalb kalbe karsiymis hosgeldin arkadasim
merak etme gidiyom bennn....
bende giderim o vakitnerye gidiyoz
selam kizlar.nevar ne yok.cok yorgunum yahuu5 dak.girdim.nasilsiniz sormaya
selam kizlar.nevar ne yok.cok yorgunum yahuu5 dak.girdim.nasilsiniz sormaya
iyiyiz arkadasim nasil olsun gordugun gibi iste sen nasilsin soriyim hemen 5 dakikada
hoşgeldin nazlma....
koçiş yatak diyooo... yarın hastaneye götürcek beni..... başım dönmesi hala geçmedi....hastalandım... bebektir yada psikolojıktır diye düşündük.....yarın bi tahlil yapalım diyo...belki kansızlık vardır ne bilim bakalım diyeee..... baya ciddi ciddii kafam çok fenaa
ayyy cok gecmis olsun simdiden evet durma git biran once hastaneye ,,neyin var nesidir anla,,insallah biseyin yoktur ya bak uzuldum hala gecmemis demek ,,aman cevap yaz yarin merak ederim simdi seni ..
bende erken cikicam zaten kocise halvet sozum var kikiki yumurtlama donemi bittimi hep kaciyorum sikayetci adam bune diye kikikiii isim bitimi popoyu ceviriyorumda acik
hosbulduk.hasteneye gidicekmissin.gecmis olsun.
teşekkür ederimm.. nazlma... tedbir amaçlı sadece belkide stress felann....
iyiyim sagol canim.yarindan itibaren ates olcucem bakalim.insallah ise yarar.aslinda heveslenmemem lazim.bu ilk deneme ama simdiden.ayin sonunu merak ediyorum
iyi yaparsin.bende gidicem.kalbimi ne zaman dusunsem agriyor.:26:
dijital le ölç ağızdan.... hassas dijital hergün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte...
evet çok heycanlı oluyooo..... sonuda güzel olsaa süper olurrrrrrrr
nasıl yaniiii gerçek anlamda kalp miii??? ben zekim dedimde o kadar değill( kiki duymasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?